Cautare

87 de rezultate pentru "multiplus energy solgar" (3.47 secunde)
Presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie (ANRE), Nicolae Opris, a declarat joi ca s-a intalnit dupa iulie 2005 cu fostul ministru al Economiei Codrut Seres si consilierul prezidential Theodor Stolojan, iar discutia a vizat si contractul dintre Energy Holding si Alro Slatina.
Hidroelectrica, profitabila pentru Energy Holding Numai ca Dan Ioan Popescu a respins aceasta solutie, sustinand ca nu doreste sa sparga Hidroelectrica, o unitate profitabila.
Furnizorul local de gaze, GDF SUEZ Energy Romania, a cerut autoritatii in domeniu cresterea pretului gazelor naturale de la 1 aprilie 2010.
Energia solara va deveni energia viitorului, iar investitiile in acest domeniu vor creste foarte mult, a declarat directorul regional al GE Energy pentru Europa de Est, Rod Christie, in cadrul Forumului Energetic Regional "FOREN", la Constanta."Cred ca in urmatorii cinci ani veti vedea o schimbare importanta in ceea ce priveste energia solara.
Candu, acord cu chinezii pentru reactoarele 3 si 4 din Cernavoda Compania canadiana Candu Energy Inc. ... "Candu Energy este incantat sa colaboreze cu CNPEC pentru satisfacerea necesitatilor Romaniei in domeniul energiei nucleare", a declarat presedintele director general de la Candu Energy, Preston Swafford.
MONSTER ENERGY DRINK pune la bataie 100 de invitatii VIP pentru Metalhead Meeting 2013 si posibilitatea de a castiga un bilet MEET&GREET, care ofera ocazia de a cunoaste trupele participante la festival si acces in fata scenei.
Techem Energy Services ROMANIA a demarat campania "Poarta catre viitor" in data de 24 aprilie 2014, printr-o actiune desfasurata in parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 al Capitalei.
Complexul Energetic (CE) Turceni a prelungit, pana la sfarsitul acestui an, contractele bilaterale de furnizare a energiei electrice cu societatile ENERGY HOLDING, BENY ALEX, EURO-PEC si GEVCO. ... ROMELECTRO, ENERGY HOLDING, ARELCO si ELECTRICA.
Este vorba despre prima editie a Black Sea Energy Forum, o reuniune la nivel inalt intre cei mai importanti actori din domeniu, oameni politici si din lumea afacerilor ce va fi organizata in toamna la Bucuresti, a declarat Alex Serban, directorul biroului Consiliului Atlantic din Romania.
Techem Energy Services inseamna prezenta in peste 20 de tari, peste 8 milioane de apartamente in intreaga lume si circa 46 de milioane de echipamente de masurare instalate. ... 10 ani de Techem in Romania Filiala din Romania a grupului german Techem Energy Services s-a deschis pe 10 octombrie 2002.
Natural energy bar - raport nutritiv echilibrat (zaharide, proteine, grasimi) - variante fara gluten - raportul optim dintre monozaharidele lente (cereale) - fibre solubile - 100% materii prime naturale Natural energy gel - 35 g gel natural egal cu 107 kcal - pe baza de sirop de fructe si de agave organice - fara conservanti, fara cofeina - fara gluten, perfect pentru vegani Natural protein bar - cerificare BIO - nu contine soia - fara gluten - fara lactoza, perfect pentru vegani Yippee bar - formula specifica pentru copii - raportul nutritiv echilibrat - compozitia optima de zaharide - fibre solubile - 100% ingrediente naturale Energy drink - bautura izotonica / hipotonica pentru sport - adecvat in timpul antrenamentului - raportul optim de Na, K, Mg si Ca - contine vitamina C - echilibreaza fluctuatiile nivelului glucozei din sange
Numele celor doi ministri sunt asociate cu firmele Grivco, Energy Holding si Romelectro, care au contracte pentru vanzarea energiei complexurilor pana la sfarsitul lui 2006, respectiv, in cazul Energy Holding, pana in 2008.
Alro Slatina era "trimisa" sa-si ia energia necesara de la Energy Holding, firma patronata de Nicolae Buzaianu. "Va spune ceva firma Energy Holding?", a intrebat Traian Basescu.
Presedintele Comisiei de ancheta privind Ministerul Economiei si Comertului (MEC), deputatul PSD Iulian Iancu, a declarat ieri, dupa audierea reprezentantilor SC Grivco SA si SC Green Energy SRL, ca din datele prezentate reiese ca acestea au incheiat contracte directe cu societatile producatoare avand ca actionar unic statul.
Concret, este vorba despre Energy Holding, firma care intermediaza 12% din toata energia tranzactionata in Romania, a incheiat in august 2005 un contract cu Plusfood, consortiul olandez la care lucreaza Mircea Basescu.
El a apreciat ca s-a vorbit prea mult despre Energy Holding, firma care face afaceri cu energie si care este asociata cu societatea Plusfood SRL, administrata de Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, si mai putin de "alte firme" care fac afaceri cu energie.
ENERGY HOLDING care inainte era cea mai hulita firma, care decapitaliza Rovinari, iar acum, de cand e pe stadionul respectiv, nu se mai aude nimic", a spus Ciurel.
Energy Holding a incheiat un contract pe zece ani, in valoare de 922 de milioane de dolari, aproximativ 1,93% din PIB pentru perioada ianuarie-septembrie 2004.
Eviva Energy, subsidiara a grupului portughez Martifer, ar putea incepe anul viitor constructia primelor unitati de producere a energiei electrice din surse eoliene, cu o putere totala instalata de peste 10 MW, in zona Dobrogei, si vizeaza dezvoltarea de turbine eoliene si in Moldova.
Dupa mai multe amanari, pe 27 aprilie 2009, au depus oferte Babcock Noell GmbH - 79,8 milioane de euro, consortiul format din Idreco - Insigma - Romelectro - 57,4 milioane de euro, Austrian Energy & Environment GmbH - 104,5 milioane de euro, consortiul Alstom Power Italia SpA - Alstom Power Romania SRL - Energomontaj SAEM SA - 52,2 milioane de euro si consortiul LAB SA - LAB GmbH.
google-analytics.com