Cautare

1668 de rezultate pentru "monica rosu" (4.41 secunde)
Multipla campioana olimpica la gimnastica Monica Rosu este oficial indragostita de ia romaneasca! ... Monica Rosu a fost ani la randul ambasador al Romaniei peste hotare si a purtat cu mandrie tricolorul acolo unde a concurat. De fiecare data cand are ocazia, Monica promoveaza portul traditional romanesc.
Culorile si semnificatia lor Rosu simbolizeaza caldura, foc, pasiune, entuziasm si agresiune. ... Rosu capteaza atentia. ... Rosu poate fi o culoare foarte intensa care naste sentimente extreme. ... Rosu domina.
"In raportul in format draft pe care il prezint aici in premiera, arat concluzia comisiei inainte de finalizarea anchetei si anume ca se doreste inceperea urmaririi penale a mea pentru abuz in serviciu", a dezvaluit Monica Iacob Ridzi.
FARCAS) In ziua de 20 septembrie 1973, intre orele 16:35 si 16:45 GMT, misiunea cosmica americana Skylab 3 s-a intalnit cu un misterios satelit rosu, care a fost si fotografiat. ... Acesta a fost unul rosu.
N-avem nici acum un nou Cod Penal din simplul motiv ca Monica Macovei, ministrul justitiei, n-o are la inima pe Rodica Stanoiu, fostul ministru al justitiei. De ce o antipatizeaza Monica pe Rodica?
Visam la propriul salon de acum 15 ani, de când eram înca în scoala si am început sa profesez ca si cosmeticiana", a spus Monica Ghita, administratoarea firmei Wake-up and Make-up SRL (Monique Salon). În paralel cu munca în saloane, Monica a urmat si cursurile Institutului de Stiinte Economice.
S-a intimplat duminica trecuta, pe 18 martie, la Cupa Niro, prima competitie de sosea a anului organizata de FRC, pe un circuit aflat in incinta complexului Dragonul Rosu, de la marginea Capitalei.
In Roma Antica, tinerii vopseau ouale in rosu si le trimiteau celor dragi, cu ocazia sarbatorii lui Ianus. ... De fapt, oul rosu este cel mai sacru aliment al crestinului ortodox.
Politistii Biroului Rutier Craiova au organizat luni o actiune in trafic pentru prevenirea accidentelor rutiere provocate de soferii care nu respecta semnificatia culorilor semafoarelor, in numai patru ore fiind depistati 19 soferi care au trecut pe rosu. ... care trec pe galben sau rosu.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, si-a petrecut ieri cea mai mare parte a timpului in Parlament.
Liderul conservator Dan Felix Voiculescu a prezentat ieri ceea ce reprezinta in opinia sa "un document cutremurator" despre trecutul ministrului de Justitie Monica Macovei.
Monica Macovei nu are de gand sa faca nici un pas inapoi.
Monica Macovei, ministrul justitiei, s-a contrat cu premierul Calin Popescu Tariceanu si cu secretarul general interimar al executivului, Radu Stroe, dupa ce acesta din urma a amenintat-o ca ii va cere public demisia, deoarece l-a acuzat la televizor ca schimba continutul documentelor emise de guvern.
Tatoiu Marile spirite ale renasterii, acei nelinistiti iscoditori, care incercau sa patrunda cu minte cat mai mult din tainele lumii, erau niste mediocri, niste prapaditi, niste ingalati, pe langa colosala personalitate care este Monica Tatoiu. ... Si Monica Tatoiu nu se picteaza?
Promit sa nu mai fac nimic ca sa nu ii supar pe Monica Macovei si gasca Victor Ponta respinge acuzatiile aduse de Monica Macovei, potrivit carora declaratiile premierului privind ancheta in cazul de la Liceul "Bolintineanu" ar fi afectat independenta justitiei.
Ziua Drapelului National a fost instituita pentru a marca ziua de 26 iunie 1848, cand Guvernul revolutionar a decretat ca Tricolorul - rosu, galben si albastru - sa reprezinte steagul national al tuturor romanilor.
Cine nu se grabeste sa se mute intr-o locuinta noua si cauta ceva mai putin costisitor, poate alege varianta achizitionarii unei case "la rosu", adica fara finisaje, pe care ar putea ulterior sa le aplice in stil propriu.
Cel mai probabil, Voiculet va fi suspendat doua etape, asta cu toate ca seful CCA, Ion Craciunescu, a admis ca arbitrul Ovidiu Hategan i-a acordat "rosu" ... Eu spun, sincer, ca la asemenea faza nu se impune rosu.
Consumat in exces, poate favoriza aciditatea, insa otetul din vin rosu este exceptia!
Pepene rosu Un alt fruct care nu trebuie sa lipseasca din dieta mai ales in sezonul estival este pepenele rosu. Un pahar de suc natural de pepene rosu (250 ml) contine 250 de calorii.
google-analytics.com