Cautare

139 de rezultate pentru "mituri implant dentar" (4.07 secunde)
Astfel de tratamente implica aplicarea unei presiuni usoare asupra dintilor in crestere sau care deja au crescut, prin fixarea unui aparat dentar. ... Dintii pot fi mutati prin aplicarea unei anumite forte din partea aparatului dentar pana cand se afla in pozitia buna.
Filozofia CAMBRA este introdusa in Romania pentru prima data de clinica OrthoExclusive si reprezinta o noua abordare pentru prevenirea si tratamentul cariilor dentare incipiente prin tratarea cauzelor  inaintea aparitiei cavitatilor carioase in  tesutul dentar.  Clinica OrthoExclusive este specilaizata in Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala iar una din preocuparile noastre principale este Preventia si Profilaxia.
Sunt din ce in ce mai multi oameni ca Warwick pe pamant, care considera ca un implant cibernetic e la fel de justificat ca orice forma de chirurgie plastica, doar ca e de mii de ori mai util.
A slabit mult, iar in urma cu o saptamana si-a facut al doilea implant de par. ... De altfel, o schimbare majora a avut loc si dupa al doilea implant de par.
Implantarea unei proteze din titan care inlocuieste un os din scheletul fetei O operatie de implant a unei proteze personalizate din titan care sa substituie osul zigomatic, os din scheletul fetei unui pacient care suferise un accident rutier - a fost realizata, in premiera internationala, de chirurgi ai Clinicii de Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala Cluj-Napoca.
Prima operatie de implant cohlear Nucleus bilateral a fost realizata unui copil de numai 11 luni de catre o echipa de medici romani, vineri, 5 iulie 2013, la Spitalul "M.S.
Acest implant face parte dintr-un test clinic in care criteriul de succes era de 30 de zile. ... Daniel Duveau, unul dintre chirurgii ce au facut parte din echipa care a realizat acest implant, vine cu cateva nunate.
PET-CT in ambulatoriu, servicii medicale spitalicesti in regim de spitalizare continua si spitalizare peste 24 de ore pentru implant sau inlocuire de defibrilator cardiac, endoprotezare articulara tumorala, implant segmentar de coloana, bypass coronarian cu/fara investigatii cardiace invazive si nasterea, medicamente in ambulatoriu, pentru care este necesara aprobarea de la CNAS.
facilitarea accesului la informatie pentru persoanele cu deficiente de vedere sau de auz, reducerea hipoacuziilor in randul copiilor, dezvoltarea de servicii vocationale pentru tinerii cu deficiente senzoriale, imbunatatirea procesului de reabilitare pentru copiii hipoacuzici cu implant cohlear, dar si continuarea campaniei de testare a auzului la nou-nascuti, inceputa in anul 2014 cu sustinerea Fundatiei Orange.
Aceasta problema este una frecvent aparuta, dat fiind faptul ca primul implant cu silicon a fost facut in anul 1962. In acest moment, rapoartele arata ca in lume sunt peste zece milioane de femei care au implant mamar.
Un implant cerebral ii permite unui om cu mainile paralizate sa ,,tasteze". Un algoritm AI decodifica semnalele neuronale si afiseaza cuvantul.
5 MITURI DESPRE DEPENDENTA DE PARIURI Foarte multa lume are anumite idei preconcepute complet neadevarate despre jucatorul patologic. Incercam sa clarificam cateva dintre cele mai comune mituri legate de problema jocurilor de noroc:
Mai departe, Graeme Justice, reprezentantul rezident al Fondului Monetar Inaternational (FMI) in Romania, a declarat ca nu este grav nivelul in sine al deficitului de cont curent sau situatia la nivel macroeconomic, ci grav ar fi sa traim cu niste mituri.
Justice a enumerat o serie de "mituri " care exista in ceea ce priveste intrarea in UE, atragind atentia asupra riscurilor pe care acestea le prezinta.
Pe site-ul www.riscograma.ro este publicata o analiza a economiei chineze, sub titlul "7 mituri despre China. Intra chinezii in recesiune?".
Decenii la rand, acest om le-a prezentat privitorilor sai toate dovezile stiintifice si anatomice care demontau mituri urbane frecvente atunci, mituri conform carora exercitiile cu greutati dauneaza flexibilitatii, mobilitatii si vitezei sportivilor de performanta sau provoaca hernii, hemoroizi sau chiar caderea testiculelor din scrot.
Exista cateva mituri despre computere care au reusit sa reziste in timp desi nu se bazeaza pe niciun fel de sambure de adevar.
Aur, Guri de Rai, cetati-fantoma prezinta 8 mituri istorice insotite de consemnari de presa prezentate de Dan-Silviu Boerescu. ... Cele 8 mituri istorice sunt urmatoarele:
Vezi ce mituri exista despre vara Leacuri babesti pentru insolatie, sfaturi utile in caz de arsuri solare si remedii hazlii pentru zgarieturi pe munte? Vezi care mituri despre vara si vacanta sunt adevarate si care sunt doar povesti din batrani.
Poate ea canta mai incet, dar cantecul ei se auzea foarte tare, asa, in ecou. "Astea nu-s mituri. Eu nu le consider mituri" a incheiat el.
google-analytics.com