Cautare

67307 de rezultate pentru "minunea de la comana cum a transformat inginerul gelu palamaru mlastina neajlovului in cel mai frumos centru turistic din judetul giurgiu" (5.06 secunde)
Europa League - Programul meciurilor din mansa secunda a turului III preliminar Astra Giurgiu, Pandurii Tg.
Elena Vijulie, sef departament Politica la ziarul "Romania libera", a publicat un interviu sub titlul 'Iliescu: ... Partea a doua a acestui intericu o puteti citi in continuare. ... In aceasta alianta PSD cu PNL au existat si exagerari de natura simbolica, mai ales in campania electorala.
OZN-uri la inceput de secol XX (Autor: ... FARCAS) In articolul de saptamana trecuta am inceput sa prezint cazuri istorice din cartea UFOs over Romania (OZN-uri deasupra Romaniei). Un astfel de caz apare si in cartea autobiografica HRONICUL SI CANTECUL VARSTELOR a lui Lucian Blaga.
DESCHIS Gastrobar este o terasa din Bucuresti, construita pe acoperisul fostei Fabrici de Bumbac (Splaiul Unirii 160). Terasa a fost inaugurata in vara anului 2015 cu o petrecere din care nu au lipsit baloane cu heliu inaltate spre cer.
Dupa ce taxele de la Giurgiu l-au determinat pe primarul Lucian Iliescu sa faca o gluma mai mult decat nesarata, cum ca ar fi fost cu presedintele Traian Basescu la femei, a venit si randul premierului Calin Popescu sa reactioneze.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
Am avut o discutie cu Boc si am convenit sa blocam legea lui Giurgiu in Senat Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca a avut marti o discutie cu premierul Emil Boc in care au convenit ca legea adoptata tacit la Camera care prevede abrogarea studierii Istoriei si Geografiei in limba materna sa fie "blocata" in Senat.
Cand spunem ca ceva este frumos, recomandam celorlalti ca ar trebui sa se bucure de aceasta frumusete? De unde stim ca ceea ce noua ni se pare frumos, apare la fel si in ochii altora? Frumusetea depinde de gusturi, dar este ea vreodata obiectiva?
76 de zile. Atat a mai ramas pana la ziua fixata pentru inaugurarea Catedralei Mantuirii Neamului, cea mai mare biserica ridicata vreodata in Romania. Muncitorii au ajuns la cota 91 de metri, monteaza ultimele geamuri si au inceput sa puna cele 87 de usi.
Cinci parlamentari de Giurgiu ai Opozitiei i-au cerut public premierului Calin Popescu-Tariceanu sa se desolidarizeze de “abuzurile si ilegalitatile“ savarsite de Lucian Iliescu, presedintele PNL Giurgiu si primar al municipiului Giurgiu.
Astra Giurgiu - Austria Viena 2-3. ... Osmanlispor - Steaua 2-0 Steaua Bucuresti a fost invinsa de echipa turca Osmanlispor, scor 2-0 (0-0), joi la Ankara, in prima etapa a Grupei L a Europa League la fotbal. Golurile au fost marcate de Diabate (64`) si Umar (74`).
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
USL nu mai exista la Buzau: Paritate nu inseamna sa iti dea cineva cu parul in cap Deputatul PSD Adrian Mocanu considera ca prin nominalizarea unui candidat liberal din partea USL la alegerile pentru sefia Consiliului Judetean Buzau s-a incalcat protocolul.
Grupul Raiffeisen a inaugurat ieri cel de-al II-lea Centru pentru Credite Ipotecare si Imobiliare din Romania la Constanta.
Pe majoritatea drumurilor nationale traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna, informeaza Centrul Infotrafic. In judetul Arad ninge abundent, iar traficul rutier se desfasoara ingreunat, din cauza carosabilului alunecos.
In Revista Lumea Satului nr 11, 1-15 iunie 2016, paginile 10-11, a aparut un articol scris de Alexandru GRIGORIEV, intitulat: ... In acest articol este dezvaluita o anomalie: la Vlad Tepes agricultorii primesc o subventie pe suprafata mai mica cu 30 de euro/ha/an.
Anul 1990 - 63.000 de salariati, statul actionar majoritar. Anul 2006 - aproape 22.000 de angajati, actionari majoritari firme private.
Candidatii fostei Aliante DA, care au intrat in turul doi cu pesedisti, sunt debusolati, panicati. Vlaguiti de campanie si storsi de resurse financiare - sunt lucruri pe care nu neaparat ca le intuiam referitor la candidatii din judetul Constanta, dar sunt chestiuni care se discuta la nivel de partide.
Corectitudinea politica limiteaza si chiar incalca dreptul la libertatea opiniei (Autori: Bogdan Stanciu, Mihaela Orban si Vakarcs Lorand) - Un exercitiu de imaginatie: cum ar fi aratat acum societatea romaneasca, daca la inceputul anilor 1990, Romania s-ar fi orientat catre monarhie?
Raducu Sergiu Gelu Dragancea, directorul executiv suspendat al APIA Dolj, a povestit ieri in fata judecatorilor Tribunalului Dolj ca a cerut 25.000 de euro de la fratii Gagiu intr-o discutie lipsita de "discretie si seriozitate".
google-analytics.com