Cautare

539 de rezultate pentru "militari" (4.71 secunde)
Aceste spuse diplomatice din prima zi a consiliului nu cred ca mai insala multi observatori ai scenei politice internationale, care vad cum, in asteptarea unei primaveri sangeroase, Isaf se carpeste cu militari ex-sovietici.
Procurorii militari au lucrat titanic ani de-a randul la ele si anuntau grabnica lor solutionare, o solutionare asteptata totusi de peste 17 ani. ... Curtea Constitutionala s-a trezit peste noapte - sublima coincidenta temporala - ca procurorii militari n-ar prea avea competenta de a instrumenta respectivele cazuri.
Procurorii militari au lucrat titanic ani de zile la ele si anuntau grabnica lor solutionare, o solutionare asteptata totusi de peste 17 ani. ... Curtea Constitutionala s-a trezit peste noapte - sublima coincidenta temporala - ca procurorii militari n-ar prea avea competenta de a instrumenta respectivele cazuri.
Armata a cumparat arme in valoare de 8 miliarde de euro in ultimii 5 ani. Romania este aparata de 70.000 de militari romani si aproximativ 5.000 de militari straini.#armata #ziuaarmatei #militari
Repetitii generale pentru 1 decembrie la Constanta, 16 detasamente de militari romani, dar si unul de militari straini adusi de la baza Mihail Cogalniceanu, baza NATO, vor participa la repetitia pentru ziua nationala.
Sute de militari din mai multe tari NATO au participat la un exercitiu in Grecia. ... Manevrele din Grecia fac parte din "Defender Europe", exercitiu organizat de SUA la care iau parte peste 20 de mii de militari din mai multe tari.
Programul pregatit de organizatori a durat aproximativ un sfert de ora, timp suficient pentru intonarea Imnului national, rostirea unor scurte declaratii de catre autoritatile locale si judetene si organizarea unei parade militare la care au participat cativa zeci de militari.
3,6 miliarde, daca se includ si pensionarii militari; daca nu se includ pensionarii militari, strict bugetul de pensii are un deficit de 3,1 mde de euro.
Institutiile trebuia sa-si dea seama ca masele de pensionari militari nu vor aduce adeverintele la timp. ... • chestiune extrem de sensibila la militari.
In cadrul aplicatiei vor fi angrenati aproximativ 3.000 de militari din unitati mecanizate de tancuri, artilerie, decontaminare NBC, razboi electronic si politie militara.
Doua detasamente de militari, care vor simboliza cele doua armate ale Principatelor Romane, se vor uni si vor da onorul oficialitatilor. Manifestarea se va incheia cu o retragere cu torte, militari, impartiti in doua detasamente.
Cand o banda de spargatori de banci, formata din politisti corupti si fosti militari este fortata sa dea o lovitura extrem de riscanta in favoarea unui mafiot fara scrupule, membrii ei hotarasc ca singura lor sansa de a reusi este sa distraga atentia Politiei din Atlanta folosindu-se de codul 999 - care inseamna politist ranit.
Conform lui Plaksin, cercetatorii militari sovietici au ajuns chiar sa poata prezice aparitia unor valuri OZN.
Conform evaluarii lui Ari Matos, cel mai important rezultat al intalnirii a fost stabilirea parteneriatului reciproc intre militari si ufologi.
El a avut ocazia sa discute subiectul OZN cu militari aflati la un nivel foarte inalt, atat pensionari cat si din serviciul activ, pana la sefii unor regiuni de aparare antiaeriana. ... Dar aceste concluzii au fost ale participantilor militari ("Setka-MO").
El s-a adresat preotilor militari cu intrebari ciudate, de tipul: ... A preferat sa intrebe preotii militari, deoarece acestia au de-a face frecvent cu oameni pe moarte.
iar pentru pilotii militari: ... Astfel publicul nu mai are un punct oficial de contact, dar pilotii civili si militari pot continua sa faca rapoarte pe o baza ad-hoc, desi ar fi bine sa evite termeni ca OZN (sau FAN), folosind expresii alternative, cum ar fi aeronave neobisnuite.
Hastings spune ca producatorii serialului de la Smithsonian l-au contactat in 2013, cerandu-i sa participe la episodul Rendlesham Forest, probabil din cauza ca stiau ca el a intervievat mai multi fosti militari USAF care au observat OZN-uri la bazele gemene, in primul rand legat de manevrele unui OZN sferic in zona de depozitare a armelor nucleare.
Incidentul din Alaska Dar - in viziunea lui Hastings - eforturile sustinute ale autorilor serialului TV UFOS DECLASSIFIED de a demonta natura anormala a fenomenului OZN, concomitent cu ascunderea interesului extrem al comunitatii de militari si de informatii privind acest fenomen, este cel mai bine ilustrat de incidentul din 1986, petrecut deasupra peninsulei Alaska, inclus in film.
Cei trei politisti militari au spus ca s-au apropiat de o nava de forma triunghiulara, care nu semana cu nimic cunoscut si ca au avut sentimentul de camp electrostatic, in timp ce observau luminile intermitente ale obiectului si marcaje de tip hieroglific pe suprafata lui.
google-analytics.com