Cautare

315 de rezultate pentru "micul" (2.78 secunde)
• 15 oct 2009 - Premierul moldovean, Vlad Filat, a discutat telefonic cu presedintele roman, acesta dandu-i asigurari ca vor fi intreprinse actiunile necesare pentru urgentarea semnarii Acordului privind micul trafic la frontiera, conform unui comunicat al Guvernului de la Chisinau.
Am recitit de curand Micul Print, ca un mic omagiu adus celor 75 de ani de la publicarea romanului.
Or, a sari peste micul dejun este echivalent cu a pierde, zilnic, doua ore de cursuri, din cauza ca elevii sunt mai putin concentrati, demonstreaza o ancheta efectuata in Australia, prezentata de doctissimo.
micul producator, taranul. ... - A te baza pe micul producator, pe taranul care a dat identitatea romanilor, inseamna sa contracarezi asediul corporatiilor, care iti dicteaza ce sa mananci, ce sa bei, cu ce sa te imbraci, ba chiar si cum sa gandesti. ... Micul producator contribuie la insanatosirea Romaniei.
Micul dejun trebuie sa fie linistit, nu pe fuga si in picioare. - Micul dejun trebuie luat in liniste, fara scandal, fara claxoane, fara a fi pe fuga, nu in picioare, fara elementele din jur care sa te disturbe, fara tigara.
Little Nemo (Micul Nemo) este un personaj de benzi desenate creat de Winsor McCay. In povestirile lui Winsor McCay, Micul Nemo este purtat, in vis, printr-o lume fantastica.
"micul Balaci". ... Recuperarea calitatilor nu a decurs insa tocmai bine, "Ardei" avand evolutii destul de sterse in Liga I, dar asta nu l-a impiedicat pe finantatorul oltean sa-i "zdruncine" in continuare creierii, intiparindu-i ideea ca este "micul Balaci" si ca valoreaza foarte mult.
Victor Ponta, “pupilul“ lui Adrian Nastase, cel care era alintat de acesta cu apelativul “Micul Titulescu“, nu a rezistat decat o saptamana in fata ziaristilor acreditati la Camera Deputatilor, fiind nevoit sa renunte la functia de purtator de cuvant al Biroului Permanent.
Cu binecuvantarea episcopului Damaschin Coravu, in 1992, micul asezamant de la Coslogeni a devenit schit de calugari. ... Piatra de temelie a unei noi biserici - cu hramul Inaltarea Sfintei Cruci - a fost pusa la cativa metri de micul paraclis.
La hotelurile de doua stele - la Hotelurile „Astra“ si „Zenit“ - tarifele au scazut de la 1,490 milioane de lei la 1,260 milioane de lei, iar la trei stele, la Hotel „Mangalia” de la 1,8 milioane de lei la 1,620 milioane de lei, cu micul dejun inclus.
Turistii se vor putea caza la unitatile de o "stea", unde cu nu mai mult de 70-80 de lei/noaptea camera dubla si micul dejun inclus, la doua stele - 130 de lei camera single, la trei stele - 160 de lei camera dubla cu micul dejun inclus sau la patru stele - 350 de lei/noaptea, cu micul dejun-bufet suedez.
Parca mananca jar la micul dejun. ... Radeai, beai cafele si fumai in micul tau studio din Empireul de pe Magheru. ... In micul cortegiu funerar e, din fum si abur cladita, Muzica, femeie pe care ai iubit-o mereu, mai mult decat ai iubit orice altceva pe pamant.
mic dejun si 425 lei cu masa de dimineata inclusa, 485 lei la patru stele ai 605 lei la cinci stele, ambele preturi incluzand micul dejun.
Oetker lanseaza Musli Vitalis 7 Cereale, un produs nou creat de experti ca o alternativa gustoasa, hranitoare si echilibrata la micul dejun traditional. ... Datorita celor sapte minuni ale pamantului reunite intr-un musli unic, micul dejun devine mai gustos si mai hranitor ca oric‚nd.
Iar cand vine vorba de clasa politica, in care, pentru cei mai multi dintre compatrioti, intra, de-a valma, tot ce misca si cuvanta pe micul ecran, cercetarile sociologice dau ca sigura marea pofta a romanilor de a vedea, in sfarsit, in fruntea statului, oameni competenti si, daca se poate, mai putin hoti.
• 18 dec 2008 - Republica Moldova isi mentine punctul de vedere conform caruia conventia cu Romania privind micul trafic de frontiera poate fi semnata simultan cu Tratatul de baza, declara premierul moldovean, Zinaida Greceanii.
17:00 - 17:45, DE-A MICUL PRINT (4 - 6 ani), Teatrul Ion Creanga, Bucuresti / Centrul National al Dansului Bucuresti;
Ma vad in mica mea chilie unde imi am si micul meu altar. ... Pajistea si micul munte inca exista, doar ca acum au mai crescut copaci in zona.
Peste 500 de hectare din partea de sud a orasului, zona cel mai brutal mutilata in anii 1980, asteapta ideile arhitectilor pentru a fi convertita (valorizandu-i imensul potential de dezvoltare) intr-un nou Defense, plasat acum in micul Paris al Balcanilor.
Negocierile din ultima perioada pentru acordul cu Ucraina privind micul trafic de frontiera nu au rezolvat principalele aspecte ramase in suspensie, precum perioada de sedere si infiintarea unor noi oficii consulare romane in Ucraina, a declarat pentru NewsIn purtatorul de cuvant al MAE.
google-analytics.com