La inceput de primavara, Dr. Oetker lanseaza Musli Vitalis 7 Cereale, un produs nou creat de experti ca o alternativa gustoasa, hranitoare si echilibrata la micul dejun traditional. Prin combinatia unica de nutrienti obtinuti din cerealele cunoscute ca ”cele sapte minuni ale pamantului”, acesta aduce aportul necesar de energie si creeaza o stare de bine in fiecare dimineata.
Datorita celor sapte minuni ale pamantului reunite intr-un musli unic, micul dejun devine mai gustos si mai hranitor ca oric‚nd. Musli Vitalis 7 Cereale contine o combinatie unica si echilibrata de nutrienti din fructe, seminte hranitoare si cereale integrale cu proprietati deosebite, apreciate si recomandate de nutritionisti pentru beneficiile pe care le aduc sanatatii. Fibrele solubile din ovaz reduc colesterolul si ajuta la mentinerea siluetei.
Orzul, bogat in vitamina B3, sustine buna functionare a sistemului nervos. Secara este un excelent energizant si purificator sangvin. Bobul de grau contine calciu, magneziu, fosfor, aproape toate vitaminele B, antioxidanti, celuloza, fibre. Porumbul este o sursa bogata de nutrienti si reduce riscul aparitiei bolilor de inima. Alacul (graul spelt) si graul purpuriu, cele doua cereale antice, sunt extrem de pretioase datorita proprietatilor deosebite si gustului special.
Musli Vitalis 7 Cereale, in toate cele trei sortimente - Musli Vitalis 7 Cereale stafide si seminte, Musli Vitalis 7 Cereale fructe de padure si nuci si Musli Vitalis 7 Cereale fructe si seminte este disponibil incepand cu luna martie in hypermarketurile, supermarketurile, magazinele cash & carry si discount din intreaga tara.
Compania germana Dr. Oetker are o traditie de peste 120 de ani pe plan international, iar in Romania activeaza inca din anul 1998.
Astazi, Dr. Oetker Romania ocupa, cu cele peste 230 produse, pozitia de lider de piata pe categoriile sale: ingrediente pentru prajituri, deserturi pudra, conservanti pentru legume si fructe, pizza & snack-uri congelate. Dr. Oetker vine in sprijinul consumatorilor, oferindu-le solutii la indemana pentru cele mai delicioase si rapide deserturi de casa precum si produse gata preparate ce aduc deliciul oricarui moment.