Cautare

8517 de rezultate pentru "meteo 26 linie 2010 in constanta" (8.33 secunde)
PROGNOZA METEO BUCURESTI. Vreme frumoasa si calduroasa in urmatoarele zile PROGNOZA METEO. Meteorologii anunta vreme in general frumoasa si calduroasa in majoritatea zonelor.
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarea saptamana. Meteorologii ofera minimile, maximele si fenomenele meteo din toare regiunile tarii, in intervalul 22-28 ianuarie. In Bucuresti a cazut prima zapada, spre bucuria copiilor si disperarea soferilor.
Prognoza meteo pentru weekendul 3-4 februarie Prognoza meteo pentru weekendul 3-4 februarie 2018. ... In intervalul 02 februarie, ora 22 - 03 februarie, ora 20, se vor semnala intensificari ale vantului, precipitatii moderate cantitativ predominant sub forma de ploaie.
PROGNOZA METEO PE DOUA SAPTAMANI: Cand se incalzeste vremea PROGNOZA METEO.
Prognoza meteo pentru intervalul 10-23 Aprilie 2018, pe regiuni Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru intervalul 10-23 Aprilie 2018, interval care include si ziua de Paste.
Vremea din saptamana 24 - 30 septembrie 2018 aduce temperaturi cu 10 grade mai mici decat in saptamana precedenta. Prognoza meteo pentru aceasta saptamana aduce temperaturi de zero grade Celsius la munte, valori de iarna. Meteorologii de la INMH au actualizat prognoza meteo pentru ultima saptamana din septembrie 2018.
ANM a publicat prognoza meteo pentru intervalul 3 februarie - 2 martie 2020. In perioada 3-10 februarie 2020, conform ANM, temperaturile vor fi mai ridicate decat cele specifice acestei perioade in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in extremitatea sudica a teritoriului.
A fost cea mai calda dimineata de sfarsit de octombrie din istoria masuratorilor meteo din Romania. Directorul ANM anunta cum va arata prognoza meteo in noiembrie.
Fenomenele meteo extreme aduc diferente de peste 60?C intre Rusia si vestul Europei. La nivel mondial, anul 2022 ocupa locul al cincilea in clasamentul celor mai caldurosi ani. Harta meteo a fost postata pe pagina de Facebook a Severe Weather Europe.
Vremea continua sa faca surprize in Romania. Astazi prognoza meteo fost o zi cu patru anotimpuri. In unele zone au fost 20 de grade, iar in altele au fost ploi torentiale si grindina. Elena Mateescu, director ANM, anunta prognoza meteo actualizata.
Sefii de institutii descentralizate din judetul Constanta nu au de gand sa-si dea demisia, chiar daca, in mod oficial, partidul din care fac parte nu se mai afla la Putere.
Directorul SAPARD Constanta s-a aflat, zilele acestea, la Galati, la o reuniune la care a participat si Johathan Schelle.
Directorul SAPARD Constanta s-a aflat, zilele acestea, la Galati, la o reuniune la care a participat si Johathan Schelle.
In urma cu doua zile, PRM Constanta declara ca democratii din Poarta Alba s-au alaturat partidului condus de Corneliu Vadim Tudor.
Presedintele executiv al Organizatiei Municipale a PD Constanta, Danut Moisoiu, intra in concediu.
Directia Nationala Anticoruptie a informat ieri, prin intermediul unui comunicat de presa, ca presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, fost presedinte al Consiliului Judetean Constanta, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu contra intereselor publice in forma calificata si continua, prin care a provocat un prejudiciu de peste 3,3 milioane de euro.
Cu toate ca democratii au putut rasufla linistiti in aceste saptamani, ba chiar trag sperante ca eventualele alegeri anticipate ii vor gasi tot pe functii si vor ramane si pe mai departe "ancorati" in problemele institutionale din Constanta, pentru Narciz Amza viitorul nu suna tocmai cumsecade.
Cand poate - tranteste declaratii de ramai cu gura cascata, cand insa nu poate vorbi pe anumite subiecte, pentru a nu pune persoane sau partidul din care face parte in situatii mai putin placute, zambeste strengareste si te lasa sa tragi propriile concluzii.
Daca noile transferuri ale campioanei Romaniei la handbal masculin, HCM Constanta, vor fi anuntate in cursul zilei de luni, 9 iulie, in cadrul unei conferinte de presa, prioritara pentru conducerea clubului este si problema salii de sport din localitate, neconforma cu cerintele EHF pentru a gazdui meciurile de Liga Campionilor a echipei masculine de handbal de pe litoral.
Prefectul Danut Culetu s-a intors cu vesti bune de la intalnirea cu ministrii si premierul Calin Popescu Tariceanu, desfasurata in perioada 31 ianuarie - 1 februarie, in Capitala.
google-analytics.com