Cautare

197 de rezultate pentru "mercedes" (3.81 secunde)
Covasna, a condus o autoutilitara marca Mercedes Benz Actros, pe Sos. ... Aeroportului, a efectuat virajul stanga, situatie in care nu a acordat prioritate de dreapta unui microbuz marca Mercedes Benz Sprinter, condus de B.
Fondata la inceputul anilor '90, Auto Schunn este una dintre primele entitati Mercedes-Benz din Romania, avand ca principii de baza constructia si consolidarea perpetua a relatiilor cu piata romaneasca.
Grupul german Daimler a ales Ungaria pentru noua fabrica Mercedes-Benz, unde va investi 800 de milioane de euro, in conditiile in care pe lista posibilelor amplasamente din Europa de Est se aflau Romania si Polonia, a anuntat miercuri compania.
Grupul german Daimler a ales Ungaria pentru noua fabrica Mercedes-Benz, unde va investi 800 de milioane de euro, in conditiile in care pe lista posibilelor amplasamente din Europa de Est se aflau Romania si Polonia, a anuntat miercuri compania.
Mercedes-Benz marcheaza 40 de ani de istorie G-Class Mercedes-Benz marcheaza anul acesta 4 decenii trecute de la lansarea primei generatii G-Class, emblematicul SUV marcand lumea pasionatilor de off-road prin capabilitatile dovedite si prin inovatiile tehnice ce au devenit un reper in segment.
Vedeta de anul acesta este una dintre cele mai scumpe masini ale marcii Mercedes. Mercedes Benz clasa CL este cea mai noua masina de la aceasta firma de renume mondial, modelul fiind un coupe fara egal. Aceasta masina are eleganta specifica marcii Mercedes.
Fabrica de la Kecskemét, oras situat la circa 80 de kilometri de Budapesta, va produce inclusiv noua generatie de motoare Mercedes-Benz in patru cilindri, care va intra pe piata in cursul anului 2008 si va fi disponibila si pentru noile modele lansate.
La nici doua luni de la deschiderea oficiala a show-room-ului Tiriac Auto din Constanta, acest cunoscut dealer de automobile marca Mercedes si nu numai, a pregatit o surpriza pentru potentialii sai clienti.
O societate din Mehedinti livreaza materie prima pentru finisajele de lux folosite de Mercedes, Ford sau Crysler.
Producatorul de autoturisme Mercedes ar fi fost interesat sa-si instaleze la Craiova noua fabrica pe care acum o ridica în Ungaria.
Dupa limuzina Mercedes-Benz Clasa S vine randul primului model "coupe cu patru usi", Mercedes-Benz CLS, sa adopte un motor cu patru cilindri - in fapt, aceeasi unitate de 2.1 litri alimentata cu motorina.Pana la urma, daca e bun pentru ditamai "barca"
Dupa limuzina Mercedes-Benz Clasa S vine randul primului model "coupe cu patru usi", Mercedes-Benz CLS, sa adopte un motor cu patru cilindri - in fapt, aceeasi unitate de 2.1 litri alimentata cu motorina.Pana la urma, daca e bun pentru ditamai "barca" de lux, de ce n-ar fi potrivit si cu un model de fite doar putin mai mic, intreaba evz.ro Este vorba de motorul turbodiesel 2.1 CDI (204 CP), cu patru cilindri in linie, care, din prima parte a anului viitor, isi va face aparitia nu doar in portofoliul Mercedes-Benz Clasa S (informatie deja cunoscuta), ci si sub capota lui Mercedes-Benz CLS - modelul care a inventat, practic, segmentul "coupe cu patru usi".Noua versiune de baza a gamei - CLS 250 CDI - se va stradui sa ofere compromisul ideal intre performante si eficienta.Oficial, "coupe-ul cu patru usi" va fi capabil sa ajunga la 100 km/h (cu start de pe loc) in 7,5 secunde si sa accelereze pana la 242 de km/h.
Noul Mercedes clasa C a fost lansat oficial la jumatatea lunii aprilie, iar la dealerul craiovean evenimentul este preconizat pentru aceasta luna.Una dintre inovatiile ce echipeaza noua clasa C de la Mercedes este pachetul Agility-Control, care contine amortizoare ce adapteaza automat suspensia în functie de starea carosabilului.
Germanii de la Mercedes - Benz inclina spre Romania, ca loc al viitoarei fabrici unde vor fi construite modelele A Klasse si B Klasse, spun surse din companie, citate de Automotive News."Balanta inclina in directia Romaniei", a declarat o sursa de la compania germana, sursa care a adaugat ca toti managerii trateaza intr-un mod foarte secretos problema.Noile generatii ale modelelor subcompacte A Klasse si B Klasse ar trebui sa iasa pe piata in 2011, astfel ca luarea deciziei privind locul productiei este cea mai arzatoare problema la Mercedes.
Cu mai bine de cinci ani in urma, germanii de la Mercedes au dat nastere modelului CLS.
Cu mai bine de cinci ani in urma, germanii de la Mercedes au dat nastere modelului CLS.
Mai intai nemti de la Mercedes, apoi austriecii de la Voestalpine.
Pe pozitia secunda se afla Audi A3, iar pe a treia treapta a podiumului - Peugeot 308, urmat de Mercedes B si A klasse. ... BMW, lider Clasa medie este dominata autoritar de masini germane, liderul segmentului fiind BMW X3, urmat de Mercedes C klasse si BMW Seria 3.
Pe parcursul acestei jumatați de secol, Mercedes-AMG a inregistrat multiple performante si a stabilit numeroase recorduri, fiind astazi varful de lance in materie de performante sportive al concernului.
Mercedes-Benz Romania va comercializa din luna mai patru modele restilizate, SLK, SL, CLS si Clasa C Sport Coupe, iar in septembrie va lansa Sport Utility Vehicle-ul (SUV) compact, denumit GLK. ... De asemenea, versiunile restilizate ale Mercedes Clasa A si Clasa B vor fi comercializate incepand din luna iulie.
google-analytics.com