Cautare

149 de rezultate pentru "max balasescu" (3.93 secunde)
Basescu, macho cum il stim, si-a cumparat Ford B max ROSU! Acum, s-ar putea ca unele duduci sa nu fie impresionate nici sa-l vada la volanul unui Ferrari rosu!
El a dat ca exemplu compania Ford, care a facut o investitie de un miliard de dolari si care continua sa mareasca productia de masini B-Max la Craiova, ceea ce este un semn bun.
Atat Kaufland, cat si Mini Max Discount, Plus Discount si Penny Market si posibil Lidl se orienteaza spre localitati de dimensiuni mai mici, mergand pana la 30.000 de locuitori.
Mostenitorii lui Nicolae Malaxa si ai lui Max Ausnit, doi dintre cei mai mari industriasi ai Romaniei interbelice, cer sub forma de despagubire pentru averile confiscate de regimul comunist actiuni la Fondul Proprietatea in valoare de aproape 400 de milioane de dolari, potrivit Mediafax.
In perioada urmatoare, Plusauto pregateste lansarea mai multor produse Ford - Ford S-MAX, Ford Focus ST si Ford Transit. Planurile de viitor ale dealerului se refera si la construirea unui nou showroom Ford in Slatina, a carui investitie se ridica la 500.000 de euro.
Capacitate cilindrica -1.399 cmc, benzina, putere maxima 95 CP/6.000 rpm, cuplu max. 125 Nm/4.700 rpm.
Alte revendicari importante sunt cele ale mostenitorilor lui Max Auschnit, care au cerut pana acum depagubiri de peste 37 de milioane de lei noi.
Opel Corsa "D", "vicecampioana" europeana cu 232 de puncte, cu trei mai putin decat Ford S-Max, castigatoarea Best European Car 2007, este unul din modelele care candideaza la titlul de cea mai buna masina a anului 2007 in Romania.
Mostenitorii industriasilor Nicolae Malaxa si Max Auschnit au primit, in toamna anului trecut, titluri de despagubire in valoare cumulata de 1,1 miliarde de lei, adica peste 300 de milioane de euro, pentru bunuri confiscate de regimul comunist.
Valoarea lucrarilor se ridica la 211 milioane de euro, din care 71% BEI si 29% Guvernul. Proiectantul este Astaldi - Max Voegl.
Pe asfalt, masina impresioneaza prin senzatia de "king of the road" pe care o ofera celui de la volan si pe care o poti intalni doar la comenzile concurentilor directi, alte "brute" precum Mitsubishi L200, Nissan Navara sau Isuzu D-Max.
Pe tronsonul Medgidia - Constanta, cu o lungime de 31,8 km kilometri, lucreaza JV Astaldi& Max Boegl. Valoarea contractului cu consortiul italiano-german este de 211 milioane de euro, iar fondurile pentru executie provin de la BEI.
In industria auto, Johnson produce scaune, banchete si chiar borduri. Firma lucreaza deja pentru Ford chiar din fabricile din Romania, unde face huse pentru Ford Focus si C-Max.
Noul Mondeo este primul model Ford din Europa care prezinta o versiune de 240 CP a motorului de 2.0 litri EcoBoost, benzina. Acesta se alatura motorului de 203 CP deja disponibil in Mondeo si in noile S-MAX si Galaxy.
Noul Mondeo este primul model Ford din Europa care prezinta o versiune de 240 CP a motorului de 2.0 litri EcoBoost, benzina. Acesta se alatura motorului de 203 CP deja disponibil in Mondeo si in noile S-MAX si Galaxy.
Ford C-Max (224 de puncte), Citroen C3 (175 de puncte), Volvo S60 (145 de puncte) si Dacia Duster (132 de puncte).
Ieri, municipalitatea a incheiat cel de-al patrulea act aditional la contractul privind modernizarea Stadionului "Lia Manoliu", asocierea JV Max Bogl - Astaldi urmand sa execute lucrari de constructii si sa furnizeze mobilier si echipament audiovizual, valoarea fiind de 112 milioane de lei.
Contractul pentru executia tronsonului Cernavoda-Medgidia, in valoare de 634,4 milioane de lei, fara TVA, a fost atribuit companiei franceze Colas, in timp ce la sectorul Medgidia-Constanta lucreaza companiile Astaldi si Max Boegl, pentru 211 milioane de euro.
2009 Se semneaza contractele de construire cu COLAS si Astaldi-Max Bogl. Sunt identificate primele vestigii arheologice. Ministerul Culturii cere modificarea traseului.
Acolo incepe tronsonul spre Constanta al firmelor Astaldi-Max Bogl si se sfarseste cel al companiei franceze COLAS. Italienii tocmai au inceput podul pe care drumul judetean din zona va traversa autostrada, iar francezii au adus terasamentul pana la el.
google-analytics.com