Cautare

920 de rezultate pentru "marele meteor" (4.26 secunde)
PDL nu renunta la marele "tun" numit votul prin corespondenta. Puterea vrea un nou sistem electoral Presedinta Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat vineri ca beneficiarii legii votului prin corespondenta sunt romanii din strainatate, si nu un partid.
In opinia parlamentarilor europeni, lipsa alegerilor electorale reprezinta marele avantaj al Romaniei in procesul aderarii la Uniunea Europeana, a declarat Puiu Hasotti in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc ieri, 15 aprilie a.c.
Generalul Dumitru Ciobanu a fost Seful Formatiunii Y (respectiv unitatea SIE, mostenitoare a celebrei si diabolicei unitati de contraspionaj extern - cea mai urata dintre toate unitatile fostei securitati), care apoi s-a numit Formatiunea C, si ulterior Directia C (cand a venit ‘marele‘ Harnagea).
sase fosti vicepresedinti au renuntat sa mai candideze, iar parlamentarii au ramas pe dinafara Comisia de propuneri a propus pentru functia de prim-vicepresedinte pe Dorel Coica, marele perdant si unicul contracandidat al lui Gheorghe Ciocan la alegerile pentru functia de presedinte al organizatiei judetene, vicepresedinti pe Mircea Ardelean, Eugenia Sabau, Gheorghe Lungu, Alin Rusu, Voicu Rusu, Ioan Viman, Gavril Tautu, Nicolae Bura, Vasile Mitrasca, Rodica Maxi si Dumitru Pop, secretar executiv pe Vasile Fernea si trezorier pe Gabriel Mihali.
Cu ocazia semnarii Tratatului de aderare a Romaniei la UE Intalnire a romanilor de pretutindeni la Luxemburg Romani de pe patru continente - Europa, America, Africa si Australia au venit in Luxemburg la acest sfarsit de saptamana, cu ocazia semnarii in Marele Ducat, la 25 aprilie, a Tratatului de aderare a Romaniei si Bulgariei la Uniunea Europeana.
Ciudatii aparuti peste noapte, cu marele si unicul merit de a se declara si manifesta ca niste basisti isterici, ar trebui sa fie pavaza sub care PDL sa isi ascunda toate betesugurile.
Parafrazand, cu modestie, as spune ca marele scriitor a tintit exact in ceea ce de fapt constituie adevarul fundamental de la care porneste orice sistem judiciar si pe care orice act de justitie, in orice stat modern, democrat, trebuie sa isi fundamenteze actiunile si existenta.Astfel, as indrazni sa adaug la sistemul judiciar si Parlamentul, ca placa turnanta a intregului proces legislativ dintre stat si cetatenii lui.
Care va fi marele invins? Va fi miscarea national-crestina.
Marele lui obstacol ramane nu suveranismul central si est-european, ci nostalgia Reichului german. Uniunea Europeana cu doua viteze nu este preambulul democratiei transnationale europene ci acela al unei noi impartiri a Germaniei si, evident, a Europei.
Aici nu e vorba ca presedintele ar fi un fel de NOTAR, cum combate marele diversionist Basescu. Presedintele nu este notar, in sensul ca vegheaza ca desemnarea sa respecte doar cele 2 conditii - si atat - si anume:
Deligitimarea majoritatii - pe motive penale si, mai nou, de STRADA, ocupata de ROMÂNII LUI - este marele proiect politic al lui Iohannis.
Germain-des-Pres (1163, cea mai veche din Paris), Sainte-Chapelle, Marie Madeleine (1764) s.a., complexul Louvre (1204-1860, vechi palat al regilor Frantei, astazi muzeu), Palatul Elysee (secolul al XVIII-lea, resedinta, din 1873, a presedintelui tarii), palatele Luxembourg (1615), Bourbon (1718) s.a., Arcul de Triumf (1808, 50 m inaltime), Turnul Eiffel (1889, 321 m inaltime), Domul Invalizilor/Dôme des Invalides (1670), ce adaposteste si sarcofagul lui Napoleon, edificiul Operei/Opera Garnier (1862-74), bazilica Sacre-Coeur (1875-1914), Primaria (1871), palatele moderne Chaillot (1937), UNESCO (1958), Turnul Montparnasse (1972, inalt de 209 m), Marele Arc (1989, 110 m inaltime) din cartierul La Defense, Obeliscul din Luxor (secolul al XIII-lea i.Hr., adus din Egipt si amplasat in Place de la Concorde), centrul cultural Georges Pompidou (Beaubourg, 1977, care gazduieste si atelierul lui Brancusi, reconstituit), noul edificiu al Bibliotecii Nationale (1996).
Eforie Nord si Eforie Sud se confrunta, asa cum arata cotidianul nostru si saptamana trecuta, cu probleme extrem de grave in ceea ce priveste malurile si falezele, care au intrat intr-un avansat proces de eroziune.
Patru lei noi, scosi de mai marele romanilor din bancomat, au fost folositi de acesta pentru a-si cumpara o bere, iar restul i-a dat mamei sale deoarece "il cam incurcau”.
Potrivit lui Traian Basescu, marele pericol al actualei guvernari ar fi un compromis cu PSD, care ar impiedica liberalizarea economiei si ingradirea coruptiei.
Fie ca a fost vorba despre stiri, despre editiile speciale de "Happy Hour" si "Dansez pentru tine" sau marea finala in care Ella Dumitru si Octavian Strunila au reusit sa cistige marele premiu de 60.000 de euro, toate aceste programe au facut deliciul telespectatorilor care s-au lasat purtati in lumea povestilor implinite, a dansului si a sperantei.
Marele sau dusman Adrian Nastase a fost de-a dreptul nostalgic, urandu-i celui care l-a batut la alegeri „La multi ani!” si rememorand vremurile in care cei doi erau vecini de bloc.
N-ati luat patru ani o singura masura anti-criza, si faceti din alegeri comasate marele proiect anti-criza. Voi nu mai aveti pic de rusine?
Manifestarea este organizata in colaborare cu Dacia Revival, Uniunea Generala a Industriasilor din Romania, Marele Priorat Roman Autonom al Ordinului Suveran al Sfantului Ioan de Ierusalim.
La randul sau, presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, presedinte executiv al PSD, a afirmat ca nu are prea multe de spus in privinta dezbaterilor pentru ca "dincolo de smecheria ieftina de a distribui un raport si de a veni cu un alt raport, marele deserviciu facut de Guvern este ca a introdus problematica europeana in campul murdar al politicii interne".
google-analytics.com