Cautare

341 de rezultate pentru "maradonisti dotati cu uniforme de politist" (4.36 secunde)
Solidaritatea Universitara (SU) face un apel la cei din Piata Universitatii din 1990 sa pastreze simbolurile si ideile Revolutiei si sa interzica anexarea si pangarirea lor ilegitima de catre complicii minerilor si ai regimului FSN din 1990.
Trei dintre generalii PSD - Anghel Iordanescu, Gabriel Oprea si Mircea Muretan ar putea sa-si piarda dreptul de a purta uniforma militara pentru ca s-au fotografiat cu aceasta in afisele electorale.
Serviciile ucrainene de securitate, SBU, au anuntat ieri ca fortele lor au patruns in sediul companiei energetice Naftogaz al carui director adjunct este Igor Didenko (foto). "Este un grup de investigatie, nu mascati.
Extrema dreapta ungara si-a facut o intrare surprinzatoare in Parlamentul European, cu aproape 15% dintre voturi, diminuand bucuria victoriei pentru Fidesz, partidul de opozitie de dreapta al fostului premier Viktor Orban, relateaza AFP.
Elena Basescu (foto) nu a purtat o uniforma militara completa, prin urmare nu a incalcat nici un regulament militar la mitingul electoral de la Cluj, a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului Apararii Nationale, Constantin Spanu.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, s-a intalnit astazi cu reprezentantii delegatiei Fondului Monetar de Investitii, cu care a discutat despre masurile impuse Romaniei.
Marius Nitu (foto) publica in Gandul articolul "Basescu fuge de Politie, de Politie n-o sa mai fuga nimeni", pe care il puteti citi in continuare. '"Politia, deschideti!" La cuvintele astea, orice cetatean al Romaniei incremeneste si, de voie sau de nevoie, deschide usa.
Basescu hotara el ca decizia ICCJ privind ilegalitatea recalcularii pensiilor militarilor trebuie respectata de guvern, si asta in cadrul solemnitatii aducerii cumparaturilor in parcarea hipermarketului sau preferat.
Bogdan Tiberiu Iacob) Valurile declansate de declaratiile de miercuri seara ale presedintelui vizavi de Rege sunt departe de a se fi potolit, ba chiar iau amploare, pe masura ce tot mai multi lideri de opinie isi manifesta stupefactia.
Timp de decenii, rolul Germaniei in Europa a fost acela de a asigura banii, nu conducerea, si, avand in vedere amintirile legate de razboaiele mondiale, europenii au fost precauti in privinta unei dominatii germane, la fel si germanii insisi, potrivit unei analize a cotidianului Washington Post.
Blogul unui Liberal de Stanga: ... Sa faca guvern, sa aiba Parlament, sa-si faca moneda lor (sula secuiasca ar fi foarte potrivita!), si sa se separe de statul roman.
Ziua Politiei Romane se sarbatoreste din anul 2002, la 25 martie, odata cu sarbatoarea crestina Buna Vestire. ... In acel an a fost reformata boierimea mica din Muntenia si s-a stabilit, printr-un proiect de lege, organizarea politiei.
Pe strazile Romaniei nu se dau lupte politice ci geo-politice / ZIUA NEWS Analistul si politicianul Adrian Severin scrie pe blogul propriu un text ce se doreste a fi concluzia faptelor din ultima saptamana de pe strazile si spitalele din Romania.
Sorin Rosca Stanescu) Fluturand drapelul Tinutului Secuiesc, un drapel de lupta pentru autonomie si respectiv pentru dezmembrarea statului roman, ne-am putea imagina ca Excelenta Sa Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, a identificat un nou aliat strategic.
Pe cei care - entitati statale sau parastatale - sunt interesati de dominarea Romaniei, in contextul luptei pentru controlul spatiului european. De ce nu mai pot servi?
Un text normativ adoptat de guvern la sfarsitul saptamanii trecute obliga patronii caselor de amanet sa majoreze capitalul social al societatilor la 200.000 de euro. ... In asemenea conditii, cele mai multe case de amanet din Craiova sunt sortite disparitiei. Patronii sustin ca suma ceruta de guvern este exorbitanta.
Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT) schimba normele de clasificare a hotelurilor si restaurantelor, cu intentia de a impune reglementari in urma carora turistii sa fie serviti de un personal foarte bine pregatit profesional, iar calitatea serviciilor sa nu mai lase de dorit.
Romania, ca viitoare membra a Uniunii Europene, va beneficia de un nou sistem de acordare a subventiilor pentru fermieri, stabilit intr-o Schema de Plata Unica pe Suprafata, potrivit siteului Euractiv.
Dupa ce ca au parte de o munca destul de grea, producatorii de materiale funerare si antreprenorii de pompe funebre se confrunta cu o serie de probleme. Majoritatea acestora sunt cauzate de lipsa unei legislatii specifice.
Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie - Birourile Hunedoara, Arad si Timis, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, au prins in flagrant trei persoane, din care doi functionari ai Administratiei Nationale a Drumurilor (AND) Arad, care au pretins si primit de la un administrator al unei societati comerciale hunedorene suma de 1.500 de lei pentru a nu-i aplica o sanctiune contraventionala in valoare de 8.200 de lei.
google-analytics.com