Cautare

62386 de rezultate pentru "lista elevilor clasaloropta anul 2010 din judetul ialomita" (4.93 secunde)
Peste 300.000 de elevi au participat la a XXVI-a editie a concursului de desene Carrefour, destinat elevilor din clasele 0-VIII. ... Fstivitatea de premiere din Capitala a avut loc la Carrefour Militari.
Ministerul Educatiei a lansat la sfarsitul saptamanii licitatia pentru cumpararea a 445.499 de calculatoare de tip desktop, care vor fi date pentru utilizare, la domiciliul, elevilor din clasele a IX-a si a X-a in anul scolar urmator.
Roche Romania Diagnostics Division anunta o crestere a vanzarilor, in anul 2010, cu 10.2 %, comparativ cu anul 2009, la 86.9 milioane lei, consolidandu-si astfel pozitia de lider pe piata.
cresterea economica din T1 a fost de 1,7%, mai mult decat s-a anuntat initial Productia industriala si exporturile, care s-au aflat pe un trend ascendent in ultimul an si jumatate, au reusit sa antreneze revenirea economiei pe plus in primul trimestru.
In perioada octombrie-noiembrie 2010, politisti din cadrul Politiei Sector 2 - Serviciul de Investigatii Criminale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au documentat activitatea unui grup infractional cu preocupari pe linia savarsirii de infractiuni cu violenta, respectiv talharii asupra conducatorilor auto, dar si asupra persoanelor care detin sau manipuleaza sume de bani, avand ca principal mod de operare "inteparea pneului in trafic".
Magda Marincovici) Alianta Pacientilor Cronici din Romania a dat in judecata statul roman in trei procese diferite pentru nerespectarea dreptului pacientilor la sanatate, garantat prin Constitutie. ... - Demararea unei actiuni in instanta pentru obligarea Guvernului, Ministerului Sanatatii si Casei Nationale de Asigurari de Sanatate sa actualizeze lista medicamentelor compensate;
Decizia conducerii PNL privind ordinea pe lista partidului pentru Parlamentul European a starnit nemultumiri printre cei care nu au prins locuri eligibile sau care au fost exclusi - Daniel Daianu, Adrian Cioroianu, Adrian Ciocanea sau Ioan Timis.
Daca PNL merge in Parlamentul European fara Daniel Daianu si Adrian Cioroianu, PD-L a decis ieri ca Theodor Stolojan sa fie in fruntea listei de candidati, el fiind urmat de Monica Macovei, iar marea dilema in PSD a fost daca Lavinia Sandru va candida sau nu pe listele partidului.PNL si-a decis ieri candidatii la europarlamentare, Daniel Daianu si Adrian Cioroianu nefiind pe lista.
O lista comuna UDMR-László Tökés ar creste sansele de reprezentare a maghiarilor la Bruxelles. ... Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ca UDMR mentine oferta pentru o lista comuna cu László Tökes la PE.
Conducerea PSD Cluj a dat, duminica, publicitatii, lista provizorie a candidatilor filialei pentru alegerile parlamentare "care vor sa intre in cursa electorala sau care sunt doriti de membri", prin acestia numarandu-se si fostii lideri demisionari, Ioan Rus, Vasile Puscas si Vasile Dancu.
Ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, a declarat sambata, la Timisoara, in cadrul unei conferinte de presa, ca in judetul Timis indicatorii nivelului de trai sunt cu aproape 40 la suta mai mari decat cei din alte judete ale tarii.
"Nu mi se pare corect ca un judet precum Constanta, care are un europarlamentar in momentul de fata, sa nu obtina un loc eligibil pe lista, lucru care l-am spus si colegilor", a declarat, ieri, dupa Colegiul Director al PD-L, Mircea Banias.
FARCAS) Pe George Parvu, doctor in geologie, din Bucuresti, il cunosc din 2015 si nu am motive sa ma indoiesc de sinceritatea lui.
Scandalul din Covasna ia amploare dupa numirea unui prefect maghiar. ... Liberalii si democratii din Covasna au intrat in doliu. ... de pe sediul PNL Covasna din Sfantu Gheorghe a fost coborat, ieri-dimineata, in berna, cu o panglica neagra. ... din Covasna va ramane in opozitie cu un “partid stat“.
In week-end-ul 1-3 mai, la circuitul Motor Park Romania din Adancata, judetul Ialomita, la doar 60 de km de capitala, cei mai cunoscuti piloti romani si straini, vor intra in competitie pentru prima etapa a Campionatulului National de Motociclism Viteza, vineri si simbata vor fi sesiunile de antrenamente si calificari, iar duminica, 3 mai 2015, primele curse si festivitatea de premiere.
Desfasurare impresionanta de forte a locuitorilor din comuna Milosesti, judetul Ialomita, totul dupa ce un barbat de 37 de ani a disparut.
Din cele 309 apartamente receptionate, 18 sunt in Ramnicu Valcea, judetul Valcea, 16 in Baile Tusnad, judetul Harghita, 60 in Calan, judetul Hunedoara, 64 in Ineu, judetul Arad, 16 in Braila Braila, 16 in Mangalia, judetul Constanta, 41 in Galati, 40 in Roman, judetul Neamt si 20 in Horezu, judetul Valcea.
Poate ca ne-a scapat din vedere un element foarte important, dupa parerea mea - rolul implicarii parintilor cu privire la scoala. Din pacate, de multe ori, vorbim de fapt despre dezimplicarea parintilor in activitatea scolara a copiilor lor.
Friedrich Karl Ewert lanseaza acuzatii fara precedent la adresa NASA dupa ce a verificat datele legate de incalzirea globala.Din datele disponibile publicului, savantul german a facut o descoperire incredibila.
Traian Basescu forteaza PD-L sa se ambitioneze cu codul elaborat la Cotroceni de Mircea Miclea, in detrimentul elevilor, profesorilor si al intregii societati romanesti. ... profesori impotriva elevilor si a parintilor, magistrati impotriva justitiabililor, bugetari impotriva angajatilor din sectorul privat.
google-analytics.com