Cautare

32917 de rezultate pentru "lista cu specializarile de invatamant acreditate sau autorizate" (3.60 secunde)
Se justifica pretul mare al reviziilor in service-urile autorizate ori sunt acestea doar un mijloc prin care reprezentantele auto fac profit si dupa vanzarea masinilor noi?   Proprietarii de masini se plang de preturile mari pe care trebuie sa le achite la reviziile periodice in service-urilor autorizate.
Universitatea Spiru Haret, plasata pe primul loc in topul UniRank UniRank a publicat, recent, un top 80 cu cele mai importante institutii de invatamant superior de stat si particulare din Romania.
Senatorul Cristian Diaconescu, vicepresedinte al Partidului Social Democrat, a participat ieri la deschiderea noului an de invatamant la o scoala din Constanta, prilej pentru a face o serie de afirmatii foarte interesante.
Lista posibililor candidati Partidele lucreaza in aceasta perioada la listele de candidati pentru europarlamentare, care vor avea loc in 25 mai, actualii eurodeputati vizand noi mandate, insa in competitie ar urma sa intre si nume noi, fiind vehiculate posibile candidaturi ale lui Geoana sau Baconschi, dar si Mircea Diaconu.
Ministerul Educatiei si Cercetarii se foloseste de Statutul Personalului Didactic pentru a scapa de dascalii care au facut politie politica si de lectorii si preparatorii din universitati.
Cerere-tip de inscriere, copii dupa actul de identitate al parintelui/tutorelui legal, certificatul de nastere al copilului, documentul care atesta dezvoltarea psihosomatica corespunzatoare pentru parcurgerea clasei pregatitoare / clasei I - acestea sunt actele pe care parintii trebuie sa le aiba la ei atunci cand isi inscriu copiii la clasa pregatitoare sau, dupa caz, la clasa I.
Multi dintre galatenii cu drept de vot nu stiu nici acum cum se deruleaza procedura de votare uninominala.
Veniturile din activitati economice obtinute de cultele religioase vor fi scutite de impozit, incepand de la 1 ianuarie 2008, in cazul utilizarii pentru o gama mai larga de activitati decat in prezent, Fiscul redefinind insa conceptul de actiuni caritabile, prin modificarile aduse Codului Fiscal.
Resursa umana calificata din invatamant. ... Scolile si instiutiile de invatamant si-au deschis din nou portile elevilor. Iata de ce doresc sa aduc in discutie aspecte esentiale din acest domeniu. De foarte multe ori discutam despre educatie si despre importanta deosebita a acesteia in dezvoltarea unei societati.
Sindicatele din invatamant protesteaza vehement la aflarea vestii ca Guvernul amana cu o luna majorarea salariilor personalului didactic.
Dificultatile absolventilor de a intra pe piata fortei de munca.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Luna iunie nu este doar luna sfarsitului unui an scolar, dar reprezinta o noua generatie de tineri absolventi care intra intr-o noua etapa a vietii lor.
Peste 18 milioane de alegatori sunt asteptati duminica la urne pentru a alege consiliile locale, consiliile judetene, primarii si presedintii consiliilor judetene. ... Pentru a vota, alegatorii vor prezenta membrilor biroului electoral al sectiei de votare un act de identitate.
Sistemul actual de obtinere a mandatelor de parlamentari (identic pentru consilieri comunali, orasenesti si judeteni) se bazeaza pe considerarea judetului si a municipiului Bucuresti ca o singura circumscriptie si pe votul pe lista de partid.
Cu numai cateva zile inainte de Sfintele Sarbatori Pascale, craiovenii au luat cu asalt pietele agroalimentare. ... Inspectorii Protectiei Consumatorului, cat si ai Directiei Sanitar-Veterinare sfatuiesc craiovenii sa fie extrem de atenti la ceea ce cumpara si sa nu achizitioneze carnea de miel vanduta pe strada.
Unitatile de invatamant preuniversitar si competitia ,, Scoala europeana" 2014", pe care o puteti citi in continuare. Competitia "Scoala Europeana" se adreseaza unitatilor de invatamant preuniversitar care au fost si sunt implicate in programele europene din domeniul educatiei si formarii profesionale.
Cu toate ca mai este o saptamana pana la Paste, doljenii nu prea se inghesuie sa se adreseze abatoarelor autorizate.  O mogaldeata pufoasa, blanda, cu boticul plin de lapte, care zburda in iarba - cam asta e imaginea pe care o au copiii despre mielusei.
Premierul i-a dat Ecaterinei Andronescu trei saptamani pentru a pregati pachetul de legi din Educatie, propus de comisia prezidentiala. De asemenea, primul ministru a anuntat ca Guvernul isi va asuma raspunderea pe pachetul de legi privind reforma in educatie.
La cinci luni de la denominare, 95% din bancomatele din Craiova eliberau bancnote vechi, desi faceau tranzactii in RON. Cate dintre bancomatele din Craiova elibereza bancnote noi cu mai putin de doua luni inainte ca vechile monede sa iasa din circulatie, ne spun reprezentantii bancilor din Craiova.
Impozitul pe veniturile persoanelor fizice autorizate va putea fi platit online, cu cardurile bancare, de la 1 octombrie, urmand ca sistemul sa fie aplicat si in cazul companiilor pana la finele anului, a declarat presedintele Agentiei de Administrare Fiscala, Daniel Chitoiu.
Iataganul turcesc ia locul sabiei lui Damocles Marius Avram si Caius Chiorean, intr-o convorbire cu profesorul Tasin Gemil O sabie curbata cu un singur tais, iataganul turcesc, a cazut brusc peste Europa si, poate, peste intreaga lume.
google-analytics.com