Cautare

703 de rezultate pentru "liceul lps braila" (3.35 secunde)
Cluburile doljene de judo LPS "Petrache Triscu", CS Universitatea Craiova si Independenta Calafat au participat, recent, la prima editie a "Cupei Severinului", competitie internationala desfasurata in orasul de la malul Dunarii, cu participarea a 480 de sportivi din Bulgaria, Serbia si Romania.
Judoka de la CS Universitatea Craiova si LPS "Petrache Triscu" ... Performere au fost Tania Ene (LPS "Petrache Triscu", categoria 36 kg) si Alexandra Ganea (CS Universitatea, 40 kg), care au iesit campioane nationale si au obtinut calificarea la Campionatul Balcanic (6-8 iulie, Bulgaria).
POD GIGANT LA BRAILA (Auor: ... TUDOSE) S-a intrat in linie dreapta cu mega-proiectul de infrastructura POD SUSPENDAT PESTE FLUVIUL DUNAREA BRAILA - TULCEA: ... ieri, la sediul Ministerului Transporturilor, s-a semnat contractul pentru Podul suspendat peste Dunare, Braila - Tulcea.
Sportivii de la LPS "Petrache Triscu", CS Bushi si CS Universitatea Craiova au fost printre remarcatii editiei cu numarul 13 a Cupei Saishin, gazduita de Sala Sporturilor "Traian"
181 Bucuresti, LPS Iasi, Marta Baia Mare, LPS Braila, CSS Petrosani si LPS Bistrita. ... Energetic Ramnicu Valcea - LPS Sebes 32-18, Gr.
40 dintre cei mai valorosi sportivi de la Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu"
Eleva care a pictat scara blocului in Braila. Opere de arta, in locul peretilor cu var alb Andreea Gabriela Tudor este eleva care a pictat scara blocului in Braila.
CS Universitatea a luat aur la echipe, masculin si feminin, al treilea campion fiind Lucian Ciovica (LPS "Petrache Triscu") Asa cum se astepta toata lumea, spadasinii din Craiova au fost printre protagonistii Campionatului National de tineret, incheiat duminica, la Electroputere Parc. ... LPS "Petrache Triscu"
In ceea ce priveste LPS "Petrache Triscu", cele trei medalii de argint au fost obtinute de Gabriela Ciobanu (juniori 3, 3 km), echipa feminina junioare 3 (3 km), alcatuita din Gabriela Ciobanu, Laura Brotac, Cristina Dragomir, si echipa masculina juniori 1 (10 km), formata din Iulian Zara, Stefanita Ciobanu, Iulian Fuiorea.
Oltenii au urcat pe podium de 12 ori, iar reprezentantii cluburilor din Craiova au obtinut sapte medalii, dintre care trei LPS "Petrache Triscu", doua CS Universitatea si tot doua CSM. ... LPS "Petrache Triscu"
Cei mai mici dintre practicantii atletismului de la LPS "Petrache Triscu" ... Cei cinci medaliati cu bronz de la LPS "Petrache Triscu"
Primele acuze de fapte ilegale aduse primarului Dumitru Nicolae, pentru proiectul "Siret Plaza" au fost ale presedintelui CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, care sustine ca terenul de 5 milioane de euro, dat fara licitatie de primarul Galatiului, era destinat locuintelor sociale.
In conformitate cu traditia crestina, in doua municipii importante de la Dunarea de Jos - Calarasi s si Braila - se organizeaza anual Sarbatoarea Bobotezei.
Cu cei care au fost alaturi de noi am votat si eu", a declarat Ion Iliescu, care a venit sa isi exprime votul, ca in fiecare an, la liceul "Jean Monnet".
Premiul I - Elena Olaru, Liceul Teoretic Nicolae Balcescu, clasa a X-a C, Medgidia, judetul Constanta - Denisa Lepadatu, Scoala Gimnaziala Mihail Sadoveanu, clasa a VIII-a, Galati, judetul Galati - Eduard-Mihai Ristea, Colegiul National Andrei Saguna, clasa a X-a, Brasov, judetul Brasov Premiul II - Calancia Cosmina Raluca,Colegiul National Stefan cel Mare, clasa a X-a B, Suceava, judetul Suceava - Abigail Iolanda Ciobotaru, Liceul Mihai Kogalniceanu, clasa a XI-a, Vaslui, judetul Vaslui - Maria Grigore, Liceul International Little London, clasa a IX-a, Pipera, Municipiul Bucuresti Premiul III - Maria-Elena Milandru, Colegiul Nationat Dr.
In schimb presedintele conservatorilor, Eugen Durbaca, il va numi pe viitorul prefect de Braila. ... In schimb Voiculescu mi-a cerut sa fac o propunere pentru Prefectura din Braila. In acest sens am avut o discutie cu presedintele PC Braila, Gheorghe Obreja.
Dupa ce la inceputul lunii Energetic Ramnicu Valcea obtinuse, la Braila, medalia de argint la junioare II, jucatoarele fiind cu un an, chiar doi mai mici decat celelalte echipe, de data aceasta, la Plopeni nu au dat nici o sansa vreunei adversare sa se gandeasca la primul loc.
Membrii si sustinatorii Partidului Liberal Democrat din Galati au participat ieri la actiunea de strada pro-Basescu ce a avut loc la Braila.
Deputatul PC Bogdan Ciuca isi face birou parlamentar si la Braila. ... Saptamina viitoare voi deschide un birou parlamentar la Braila. PC nu are parlamentar la Braila si eu voi fi cel care va centraliza problemele cetatenilor din acest judet", a declarat deputatul.
Mai nou, conducerea CJ a luat in ris calitatea lucrarilor din noul cartier, cel dintre Galati si Braila.
google-analytics.com