Cautare

4748 de rezultate pentru "licenta spiru haret rezultate 2010" (2.73 secunde)
O alta televiziune generalista de pe piata tv romaneasca, B1 TV, nu a inregistrat profit anul trecut, compania care opereaza licenta postului, News Television Romania SRL, inregistrand pierderi de 7,2 milioane de lei, la o cifra de afaceri de 11,9 milioane de lei.
Becali a mai anuntat ca il va numi pe Ionut Lutu antrenor, peste un an, cand isi va lua licenta. ... Din studio, Ilie Dumitrescu l-a sfatuit pe Becali sa-si ia licenta Pro. ... - Ai dreptate, dar poate imi intru in mana, poate iau licenta, fac niste cursuri maine.
Radu Moraru si echipa lui au primit de la CNA licenta pentru postul Nasul TV Radu Moraru si echipa lui de la emisiunea Nasul au primit, miercuri, de la CNA licenta audiovizuala prin satelit pentru postul Nasul TV.
sa nu ai antrenor cu licenta Pro), la antrenamente trebuie sa spuna specialistii. ... care a plecat in cantonament anul trecut fara antrenor cu licenta Pro)... nu exista antrenor cu licenta Pro, dar exista cu A, Mihai Iosif. Licenta C era un fel de echivalent al unui instructor.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
In Piata Victoriei din Bucuresti, capitala Romaniei, 50.000 de oameni s-au strans miercuri 19 mai 2010, nemultumiti de masurile de austeritate dictate de presedintele Basescu si de Guvern, iar liderii sindicalistilor ameninta ca pe 31 mai 2010 vor intra in greva general si se vor aduna din nou in Piata Victoriei pe care nu o vor mai parasi daca guvernantii nu inteleg semnalul dat de ei miercuri si nu-si dau demisia.
"Am propus schimbarea pentru ca suntem nemultumiti de prestatia sa, in sensul ca nu s-a ocupat sa obtina licenta in timp util si abia cand era prea tarziu a venit sa spuna ca nu poate lua licenta si trebuie modificata forma de organizare a Salubritatii.
"Am propus schimbarea pentru ca suntem nemultumiti de prestatia sa, in sensul ca nu s-a ocupat sa obtina licenta in timp util si abia cand era prea tarziu a venit sa spuna ca nu poate lua licenta si trebuie modificata forma de organizare a Salubritatii.
Victoria lor este insa una partiala, pentru ca, raportat la perioada ianuarie-martie 2010, cotidianul detinut de omul de afaceri Dinu Patriciu a fost campion si la pierderi in vanzari.Scaderea a fost drastica, de 63,7% de la peste 9,3 milioane de exemplare comercializate in perioada ianuarie-martie 2010 la putin peste 3,4 milioane de exemplare in aceeasi perioada a anului curent, conform BRAT.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: ... Analistii Saxo Bank considera ca 2010 va fi un an de reflatie (n.r.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
In luna similara din 2010 se incasasera la bugetul consolidat 139,85 milioane de lei, dar pe atunci existase si al treisprezecelea salariu pentru bugetari si sediile secundare ale altor firme din afara judetului plateau la Dolj (in medie, 7,6 milioane de lei), si plateau aici si cei 27 de contribuabili mijlocii trecuti acum la "mari contribuabili"
Cu toate acestea, potrivit proiectului de lege, Loteria Romana va avea monopol pe organizarea si exploatarea jocurilor de noroc tip loto si a jocurilor de tip pariu sportiv, pentru care va fi scutita, in continuare, de la plata taxei de autorizatie si de licenta.
De asemenea, ei sunt nemultumiti ca din septembrie vor fi disponibilizati aproximativ 17.000 de angajati din invatamant, de reducerea veniturilor prin aplicarea legii unice de la 1 ianuarie 2010 si de reducerea salariilor cu 15% din noiembrie-decembrie anul trecut.Tot ieri, de la ora 10.00, peste 250 de sindicalisti ieseni din cadrul Federatiei "Spiru Haret" si Sanitas au participat, in fata Prefecturii, la un miting de protest, in timp ce premierul Emil Boc se afla in cladirea Prefecturii, unde discuta cu reprezentanti ai administratiei locale.
In aprilie 2010, din lipsa de cvorum, actionarii nu au reusit sa-l trimita pe Bica in CA. ... In 2008-2009 a fost seful IPJ Dolj si in paralel cadru didactic titular si prorector al Universitatii "Spiru Haret", filiala Craiova.
Versuri regasite, Editura Univers Stiintific, Bucuresti, 2010 si numeroase alte titluri.
284.600 2010: ... In 2013, muzeul va continua investitiile in "Proiectul Zona Sud" prin finalizarea Salonului de Dans, a Casei germane,a Scolii Spiru Haret si amenajarea Spatiului de joaca pentru copii.
La fotbal, dupa o serie de rezultate proaste se schimba antrenorul si, de multe ori, echipa obtine rezultate bune fara sa aduca jucatori noi, ci doar prin faptul ca apare o noua mobilizare, se restructureaza anumite posturi.
Romtelecom va fi noul operator de telefonie mobila din România, fiind desemnat saptamâna trecuta drept câstigator al licitatiei pentru noua licenta de comunicatii mobile, informeaza organizatorul licitatiei, Autoritatea Nationala pentru Reglementare în Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI).Printre firmele care au pierdut aceasta licitatie se afla si Compania Nationala Posta Româna.„Pentru ca acordarea acestei licente a stârnit numeroase controverse, ANRCTI va controla cu atentie îndeplinirea conditiilor din licenta si respectarea obligatiilor asumate.
google-analytics.com