Cautare

1329 de rezultate pentru "libertatea de a gandi" (2.86 secunde)
Constiinta unui Liberal de Stanga" Intre ipocrizie si servilism, Schengen Prieteni, ieri nu am avut nervi sa scriu despre discursul lui basescu in Parlament. Care ne-a batut iar la cap cu Spatiul Schengen.
E inacceptabil ce au facut Victor Ponta si Traian Basescu in cazul procurorului Papici / Am inca planuri de viitor si majore cu Ponta / Pactul de coabitare e ca o intelegere intre sefi de triburi dintr-o republica bananiera Intrebari si raspunsuri:
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata:
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Cate ceva despre asa-zisa libertate de expresie. ... Libertate de expresie care, cand exista, cand nu prea, stimati colegi, in functie de necesitatile momentului.
Printre prioritatile activitatii de lobby ce urmeaza a fi desfasurata in cursul acestui an de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania si respectiv ale organizatiei teritoriale din judetul nostru a acestei federatii patronale - Patronatul IMM Constanta - se numara simplificarea administratiei fiscale prin trecerea la declaratii de TVA anuale pentru microintreprinderi si intreprinderi mici si amnistierea de taxe si impozite a veniturilor scoase la suprafata si aduse in tara pe parcursul anului 2005.
Romania ocupa locul 92 din 157 in clasamentul privind gradul de libertate a economiei realizat de Fundatia Heritage si "Wall Street Journal", fiind incadrata in categoria "in cea mai mare parte economie neliberalizata", in urma unor tari ca Moldova, Senegal, Namibia, Mali si Cambodgia.
Proiectul de act normativ de organizare si functionare a jocurilor de noroc, initiat de Ministerul Finantelor, interzice jocurile de noroc online. Insa, potrivit cadrului legislativ european, interzicerea acestor jocuri de noroc desfasurate prin Internet incalca libertatea de a presta servicii.
Romania a coborat in acest an o pozitie, pe locul 68, in clasamentul anual privind libertatea economiei realizat de Fundatia Heritage si Wall Street Journal. Totusi, punctajul obtinut s-a imbunatatit usor, ca urmare a unei evaluari mai favorabile privind piata monetara si climatul de investitii.
Constantin Gheorghe publica pe blog opinii despre cea mai fertila perioada din istoria postdecembrista a Romaniei: anii 1992 - 1996, cand premier a fost Nicolae Vacaroiu, al carui guvern a imbinat principiile economiei de piata cu masuri de protectie sociala.
Ziarele romanesti Libertatea, Jurnalul National, Adevarul, Academia Catavencu, Gazeta Sporturilor si Pro Sport sunt distribuite, din 3 februarie, in Republica Moldova, urmand sa apara in fiecare miercuri, in chioscurile Moldpresa, informeaza timpul.md.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click! si cotidianul quality Jurnalul National, conform datelor Biroului Roman de Audit al Tirajelor (BRAT).
Patronul postului de televiziune OTV, Dan Diaconescu si realizatorul de emisiuni Doru Parv au fost arestati in aceasta dimineata. Arestarea a fost facuta in jurul orei 6:00, pentru 24 de ore dupa ce au fost audiati timp de mai multe ore.
Arestarea lui Vantu face parte din strategia lui Basescu de anihilare a presei independente.
Aproape 2.000 de persoane au protestat, marti, in Piata Constitutiei pentru "libertatea de exprimare", mitingul fiind organizat de Mircea Badea si Victor Ciutacu, care au dorit sa atraga atentia asupra amenzilor primite de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA), pe care le considera "jenante".
Sabin Orcan) Interventia organelor statului in programul unei televiziuni nu poate fi decat 'un atentat la libertatea de exprimare'? Doua schimbari neanuntate in programul Antenei 1 trebuie sa le fi dat in ultimele zile oarescari emotii telespectatorilor fideli ai canalului controlat de Dan Voiculescu & familia.
Sabin Orcan) Interventia organelor statului in programul unei televiziuni nu poate fi decat 'un atentat la libertatea de exprimare'? Doua schimbari neanuntate in programul Antenei 1 trebuie sa le fi dat in ultimele zile oarescari emotii telespectatorilor fideli ai canalului controlat de Dan Voiculescu & familia.
Pentru partea de design, Libertatea lucreaza cu Marian Toader, grafician care a lucrat, de-a lungul timpului, pentru Gazeta Sporturilor, ProSport si care a redesenat Evenimentul zilei in 2008 si in 2012. Pe zona de concept editorial, consultantul Ringier este Peter Frank, fost director de marketing la Adevarul.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata: Libertatea presei, conditie esentiala pentru functionarea unei societati democratice . ... Pe data de 3 mai, a fost marcata Ziua Mondiala a Libertatii Presei.
Senatorul Marian PAVEL a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Asa cum reiese din Constitutia Romaniei, libertatea de exprimare si dreptul la informatie sunt drepturi fundamentale ale oricarei persoane.
In numerologie cifra 9, numarul la care a ajuns in prezent Revista UZP, in conditii grafice excelente, realizate de Ovidiu Zanfir, este asociata cu inteligenta.
google-analytics.com