Cautare

4781 de rezultate pentru "legea 112" (5.40 secunde)
Deputatii au respins miercuri, cu 117 voturi "pentru", 79 "impotriva" ti 28 abtineri, raportul comisiei juridice la cererea facuta de presedintele Traian Basescu de reexaminare privind legea caselor nationalizate, pretedintele de tedinta, Eugen Nicolicea, explicand dupa vot ca legea va fi retrimisa tefului statului, in forma initiala.
Costa doar 50 de eurocenti ca avionul prabusit sa fie localizat instantaneu Atunci cand deschidem telefonul mobil, in roaming, primim un SMS care ne anunta ca numarul de urgenta european este 112. ... Activarea sistemului GPS se va face automat, de indata ce o persoana suna la 112.
Tehnologia de localizare a apelantului 112 va fi testata pe 15 septembrie, iar pâna pe 20 noiembrie va fi implementata solutia care a avut succes, a anuntat marti ministrul comunicatiilor si tehnologiei informatiei, Karoly Borbely, în cadrul unei conferinte de presa.
Premierul cere in CSAT demiterea sefului STS, generalul Marcel Opris, pentru ca Serviciul pe care il conduce nu a gasit locul de unde s-au facut apelurile la 112 in seara de luni. ... E vorba despre identificarea locului de unde s-a facut apelul la 112.
Cateva sute de proprietari in baza Legii 112 ai caselor nationalizate au participat joi in fata Palatului Cotroceni, la un miting organizat de PC si PSD Bucuresti.
Atata timp cat legea ii ofera posibilitatea politistului sa opreasca orice autovehicul pentru pentru verificarea detinerii de catre conducatorii vehiculelor a documentelor prevazute de lege nu mai putem discuta de oprirea fara motiv si alte legende urbane de acest gen.
Fostii chiriasi au scapat de interdictia de vanzare a imobilelor cumparate pe Legea nr. 112/1995, care ii obliga sa nu instraineze fostele case nationalizate pe care le-au achizitionat la preturi de nimic. ... Camera Deputatilor a adoptat marti un proiect legislativ care modifica Legea nr.
OUG 50 nu este o conditie obligatorie pentru incasarea transelor de la FMI, in schimb Legea pensiilor, Legea salarizarii si Legea bugetului de stat sunt. ... Seful statului a mai spus ca "nu acrediteza nicio cifra" privind cresterile salariale, pana nu trece Legea salarizarii.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, joi, in comuna Stefanesti, Arges, ca promisiunea pe care o facea in campania pentru europarlamentare, privind acordarea a cate 25.000 de euro pentru romanii care revin in tara, a devenit realitate prin intermediul masurii 112 a UE.
Purtatorul de cuvant al Partidului Conservator, deputatul Bogdan Ciuca, sustine ca legea caselor nationalizate adoptata de Camera Deputatilor vine atat in avantajul chiriasilor, cat si in cel al fostilor proprietari. In opozitie cu acesta, deputatul liberal Emil Strunga este de parere ca legea aduce o grava atingere fostilor proprietari.
112/1995, care mai apoi au fost revendicate in baza Legii nr. ... 112/1995. ... 112/1995 pentru reglementarea situatiei juridice a unor imobile cu destinatia de locuinte trecute in proprietatea statului si nici terenurile aferente imobilelor care au fost instrainate in temeiul aceleiasi legi.
Care sunt primele prioritati ale partidelor parlamentare pentru sesiunea Legislativului care incepe in februarie Legea sanatatii, cea de aplicare a Codului Penal si finalizarea Codului rutier sunt principalele prioritati legislative ale Partidului Democrat Liberal pentru sesiunea parlamentara care incepe in februarie, in timp ce progresistii afirma ca importanta este legea privind taxa de solidaritate.
Termenul impus de Comisia Europeanava fi respectat", a declarat marti, ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Karoly Borbely.La inceputul lunii iulie, companiile Romtelecom si HP Romania au fost selectate safurnizeze solutii de captare si localizare a apelurilor de urgentaefectuate de pe telefoane mobile la numarul 112, valoarea celor douacontracte urmand sase incadreze in limita a 11 milioane de lei.Legislatia UE in materie de telecomunicatii impune statelor membre sase asigure caserviciile de urgentasunt accesibile gratuit, formand numarul de urgentaunic european 112.Statele membre trebuie sagaranteze, de asemenea, disponibilitatea identificarii locatiei apelantului care foloseste un telefon fix sau mobil cand sunala numarul 112.
La ce ora a transmis serviciul 112 coordonat de STS datele privind localizarea avionului si a victimelor catre MAI? ... Salvatorii posesori de telefoane mobile si GPS erau coordonati in timp real de catre sefi spre locul caderii avionului obtinut via 112?
Celelalte legi de impact - Codul muncii, legea zilierilor sau Codul social - au fost adoptate din angajarea raspunderii, deci fara dezbatere parlamentara. ... Cea a ordonantelor de urgenta este si mai acuta, intrucat Guvernul pur si simplu nu le publica inainte cum ii cere legea privind transparenta institutionala.
In prezent, legea darii in plata a fost adoptata de cele doua Camere ale Parlamentului si a fost trimisa la promulgare. ... Dupa ce Senatul si apoi a Camera Deputatilor se vor prounta asupra cererii de reexaminare, presedintela Romaniei va fi obligat sa promulge legea.
Pe vremuri, cand aveam militieni, acestia reprezentau legea si nimeni nu clintea in fata lor. ... Multi soferi sustin ca legea nu ii permite agentului de la rutiera sa ii opreasca pe soferi fara motiv, insa politistii sustin ca pot face opriri oricand in trafic pentru verificarea documentelor.
144 si 145 din Legea nr. ... IV din Legea nr. ... 6 din Legea nr. ... 303 din Legea nr. ... 303 din Legea nr. ... 112 din Legea nr. ... 146 din Legea nr. ... Legea nr.
"Ideea de a reglementa situatia bizara ce se crease prin aparitia Legii 112 plutea, la drept vorbind, in aer, si recenta decizie a Parlamentului de a o aduce la realitate merita apreciata.
Aceasta lege mai este cunoscuta si ca Legea cauzei si a efectului. ... Legea creatiei: ... Legea umilintei: ... Legea evolutiei: ... Legea responsabilitatii: ... Legea conexiunii: ... Legea concentrarii: ... Legea generozitatii si a ospitalitatii: ... Legea lui aici si acum: ... Legea schimbarii: ... Legea rabdarii si a recompensei: ... Legea semnificarii si inspiratiei:
google-analytics.com