Cautare

653 de rezultate pentru "kaufland ploiesti" (2.85 secunde)
- Impotriva domnului Predoiu s-a inscris soacra fostului administrator, care sta la tara, la Blejoi, si un baiat care mai trece din cand in cand prin bloc si imparte brosura Kaufland, a explicat cenzorul asociatiei de proprietari.
ZAIAFEST este un eveniment sponsorizat de KAUFLAND, savurat de RADIO GUERRILLA si organizat de Mixtopia - LIVEPRO Events. Facebook: https://www.facebook.com/Zaiafest/
Intr-o perioada am vazut in Kaufland cateva produse reduse cu 50%, deci exista si sansa sa le achizitionam mai ieftin.
Primul acoperis verde montat pe o statie RATB din Bucuresti STATII VERZI este un proiect de responsabilitate sociala corporatista (CSR), initiat de Asociatia pentru Responsabilitate Scoiala PLAN B si finantat de companiile Kaufland Romania, ENGIE si Schneider Electric avand sprijinul non-financiar al Primariei Municipiului Bucuresti si al Regiei Autonome de Transport Bucuresti.
- De multe ori cumparam cantitați mai mari de rosii, cartofi si alte legume perisabile decat comanda pe care o avem la Kaufland ca sa ii ajutam pe micii producatori sa ruleze marfa si sa creasca.
- Kaufland Romania (germana); - British American Tobacco Trading (britanica); - Star Assembly (germana); - Carrefour Romania (franceza); - Lidl Discount (germana); - Dedeman (romana); - Lukoil Romania (ruseasca).
La nivel de UE, Kaufland si Lidl au luat decizii similare. Ikea si-a inchis cel putin sase luni statiile de incarcare.
Bogdan Vlad, 25 ani, militar angajat cu contract, Ploiesti: ... Daniela Vlad, 19 ani, eleva, Ploiesti: "Pentru mine e prima data cand vin la mare, dar ceea ce am intalnit aici nu ma prea atrage sa vin si a doua oara.
Societatea scoasa acum la înaintare este Inav SA Bucuresti.Inav este controlata de Vuza printr-o retea de firme, pe traseul Erre 2 International SRL Bucuresti - Iasitex SA Iasi - A 2 Impex SRL Ploiesti - Uzuc SA Ploiesti - A 1 Impex SRL Cluj - Sinterom SA Cluj - Contactoare SA Buzau si Serviciile Comerciale Române (SCR).
Societatea scoasa acum la înaintare este Inav SA Bucuresti.Inav este controlata de Vuza printr-o retea de firme, pe traseul Erre 2 International SRL Bucuresti - Iasitex SA Iasi - A 2 Impex SRL Ploiesti - Uzuc SA Ploiesti - A 1 Impex SRL Cluj - Sinterom SA Cluj - Contactoare SA Buzau si Serviciile Comerciale Române (SCR).
Dan Voiculescu, deputat de Prahova, a fost insotit la Ploiesti si de ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres, secretarul general al partidului, Constantin Faina, precum si de trei parlamentari.
1 Iunie - Petrolul castiga Cupa Romaniei Petrolul Ploiesti a castigat pentru a treia oara in istorie Cupa Romaniei, invingand Cfr Cluj, in finala, cu scorul de 1-0.
Muzeul Ceasului din Ploiesti a fost redeschis, dupa aproape 3 ani de renovare Cladirea Muzeului Ceasului a fost incadrata in categoria monumentelor istorice, iar in urma cu aproximativ 3 ani a intrat intr-un proces de restaurare si de consolidare.
Cinema City Cotroceni, Constanta City Park, Cluj Polus, Ploiesti Afi. ... Cinema City din Park Lake, Constanta Maritimo, Cluj Iulius Mall, Ploiesti Shopping City.
"Oamenii din Prahova si cei din Ploiesti sunt oameni de suflet, cu inima mare", a declarat Iliescu. ... Sorin Oprescu a declarat ca l-a invitat si pe Ion Iliescu, dar acesta nu a mai putut ajunge pe motiv ca a racit la petrecerea de la Ploiesti.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri la Ploiesti ca presedintele executiv interimar al PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, va fi inclus in faza a doua a proiectului "Generatia 2008", care este dedicata membrilor PSD ce doresc sa candideze la functii eligibile.
Deputatul PSD de Prahova, Mihai Apostolache, a fost dat afara din sediul unde se afla biroul sau parlamentar, presedintele organizatiei judetene PSD, Marian Saniuta, reprosandu-i printre altele neimplicarea in activitatile filialei si faptul ca si-a deschis un alt birou parlamentar in Ploiesti.
In aceasta luna, uimitor, primaria a reusit sa obtina de la SC CORAL IMPEX SRL Ploiesti un pret de 50.000 de lei/mp la capitolul deratizare. Asta in conditiile in care, anul trecut, pentru aceleasi servicii, firma din Ploiesti a cerut 180.000 de lei/mp.
Roberta Anastase a platit protestatari din comunele prahovene sa vina la Ploiesti! ... Potrivit surselor noastre din PNL, profitand de naivitatea si situatia financiara precara a oamenilor de la sate, Roberta Anastase a platit un numar impresionant de locuitori din Filipesti si Magurele pentru a protesta la Ploiesti.
Il chema Nicolae Vasile si invatatorul sau, observand ca este un copil dotat deosebit, a sfatuit familia sa-l lase sa plece la Ploiesti, sa urmeze acolo scoala.
google-analytics.com