Cautare

2108 de rezultate pentru "judet dambovita" (2.90 secunde)
Prima ferma de lalele olandeze din Romania a fost deschisa pentru public in satul Patroaia Deal din judetul Dambovita, la nici o suta de kilometri de Capitala.
El a argumentat cu informarea facuta de presedintele PSD Dambovita, Ion Stan, in legatura cu faptul ca, intr-o singura zi, au fost facute plangeri penale impotriva a 28 de primari apartinand PSD.
Chiar daca aeroportul nu se inaugurase, deci nu fusese deschis oficial, la 9 aprilie 1936, Prefectura judetului Ialomita instiinta toate autoritatile din judet ca:
Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita Botosani Braila Brasov Buzau Caras Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Mures Olt Prahova Satu Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Vaslui Valcea.
Suceava, Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Braila, Tulcea, Ialomita, Constanta, Prahova, Dambovita, Arges, Teleorman, Olt, Valcea, Sibiu, Gorj, Dolj, Mehedinti, Timis, Salaj si Bistrita-Nasaud.
La iesirea de la negocieri, liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a confirmat ca partidul sau a batut palma cu social-democratii pentru sustinere reciproca in fiecare judet. ... Arges, Bistrita, Buzau, Botosani, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Hunedoara, Ialomita, Mehedinti, Olt, Teleorman, Vaslui si Vrancea.
UN PSD+PUR preferata de 33,3% din electorat Sondajul comandat de PSD a fost realizat la sfirsitul saptaminii trecute dupa ce Alianta PNL-PD a lansat pe piata zvonul ca ar conduce in topul preferintelor electoratului din judet potrivit unui sondaj realizat la cererea UDMR, sondaj infirmat insa a doua zi de aceasta formatiune.
Cuprinsi de euforia sau de depresia momentului, politicienii constanteni nu au apucat inca sa radiografieze situatia reala din judet.
Ce prevede protocolul Uniunii Social Liberale • Cele doua parti semnatare ale Aliantei vor participa la alegerile locale cu candidaturi comune pentru functiile de presedinti de consilii judetene, primari de municipii - resedinta de judet si primar general al municipiului Bucuresti, precum si cu liste de candidati comuni pentru consiliile judetene, consiliile locale ale municipiilor resedinta de judet si Consiliul General al Municipiului Bucuresti;
Noii primari ai municipiilor resedinta de judet Potrivit rezultatelor provizorii, PNL a castigat 11 municipii resedinta de judet (14 daca punem la socoteala si independentii sustinuti mai mult sau mai putin fatis de liberali), PSD a obtinut 10 municipii resedinta de judet (plus Bucuresti, cu toate cele 6 sectoare), UDMR a obtinut 3 victorii, PRSo a castigat in Deva, iar UNPR la Baia Mare.
donat municipalitatii Calarasi de fostul ocarmuitor de judet, Filip Lens. ... Fondurile necesare pentru construirea spitalului au fost asigurate de judet; ... -pe 27 martie 2002, aflandu-se la Calarasi, intr-o analiza a situatiei sanitare din judet, dr.
Presedintele Traian Basescu a declarat, la intalnirea de ieri cu reprezentantii societatii civile, ca votul uninominal va trebui explicat "din judet in judet", pentru ca sunt sanse minime ca mass-media sa promoveze acest sistem de vot, precizand ca el va fi unul dintre cei care vor informa populatia.
Relatiile din judet intre cele doua partide ale Aliantei D.A. ... In timp ce la judet, liderii PD si PNL nici nu-si mai amintesc cand a avut loc ultima intalnire, la municipiu, alesii ambelor formatiuni nu pierd nici o ocazie sa se atace.
Pentru data de 19 mai in judet vor functiona 626 de sectii de votare, din care 138 in municipiul Oradea.
Referindu-se la informatiile aparute in presa centrala privind obtinerea sustinerii PSD in schimbul a zece milioane de lei pentru fiecare judet, Orban a afirmat ca sunt calomnii si gogorite.
Datele finale centralizate de Directia Regionala Statistica releva faptul ca PSD a obtinut în judet aproape zece procente peste media pe tara, situându-se aproape la egalitate cu PD.Potrivit informatiilor furnizate ieri de reprezentanti ai Directiei Regionala de Statistica, cel mai mare scor la alegerile pentru Parlamentul European în Dolj l-a obtinut PD, cu 31,52% din voturile valabil exprimate.
Datele finale centralizate de Directia Regionala Statistica releva faptul ca PSD a obtinut în judet aproape zece procente peste media pe tara, situându-se aproape la egalitate cu PD.Potrivit informatiilor furnizate ieri de reprezentanti ai Directiei Regionala de Statistica, cel mai mare scor la alegerile pentru Parlamentul European în Dolj l-a obtinut PD, cu 31,52% din voturile valabil exprimate.
se scad (daca exista) mandatele obtinute direct de partide in respectivul judet, prin castigarea cu majoritate calificata a unui colegiu; ... La nivel de circumscriptie/judet se atribuie mandate celor mai bine plasati candidati din partidele care au dreptul la mandate, dar numai in functie de coeficientul electoral obtinut.
Reprezentantii a 49 de organizatii din judet au desemnat un nou Birou Permanent Judetean, in care Constantin Chirila este presedinte, iar Dumitru Bocai si Mircea Iustian prim-vicepresedinti.
Echipa care asigura conducerea interimara a PSD Bihor isi revendica toate meritele privind numarul mare de voturi obtinute de PSD in judet. ... Am dublat, practic, scorul pe Oradea si am crescut cu 5% in judet. Am recredibilizat PSD in Oradea si in judet", a declarat Claudiu Pop.
google-analytics.com