Cautare

1406 de rezultate pentru "italian de comert" (2.88 secunde)
Afirmatii ofensatoare la adresa albanezilor, atribuite in mod fals presedintelui Basescu, lansate de un hacker si preluate in presa din Albania, au determinat chemarea ambasadorului roman la Tirana pentru explicatii, MAE roman exprimandu-si nemultumirea intr-o discutie cu ambasadorul albanez.
Presedintele Traian Basescu a reiterat joi, in timpul unei declaratii pe care a sustinut-o alaturi de omologul sau italian, necesitatea crearii Statelor Unite ale Europei, afirmand ca nu este timp de tergiversari, iar calendarul unor decizii importante trebuie sa fie foarte strans.
Romania va fi data din nou in judecata la Centrul International pentru Reglementarea Diferendelor relative la Investitii (ICSID) de la Washington, relateaza in editia de ieri “Financial Times“. “Grupul italian Gavazzi Steel pune la cale un proces la ICSID“, scrie prestigiosul cotidian.
Saptamana trecuta, ministrul Economiei, Codrut Seres, s-a intalnit cu ministrul italian al Activitatilor Productive, Claudio Scajola, cu ocazia semnarii documentelor finale de privatizare a Electrica Banat si Electrica Dobrogea cu ENEL Italia.
Deghizat in salvatorul industriei brasovene de tractoare, investitorul italian Landini&Laverda SRL a incasat ilegal, anul trecut, subventii de la statul roman in valoare totala de un milion de dolari in contul programului de subventionare cu 45% a achizitiei de utilaje.
Nu mai e un secret pentru nimeni ca lucrurile de la Centrala Nucleara de la Cernavoda nu merg nici pe departe asa de bine cum ne-o prezinta mai marii companiei.
Statul va incasa direct circa jumatate din valoarea totala a privatizarii Electrica Muntenia Sud, de 820 de milioane de euro. Totusi, suma ar putea fi modificata de Guvern prin decizia de aprobare a vanzarii catre grupul italian ENEL, a declarat ieri la Bucuresti directorul general al ENEL, Fulvio Conti.
Pentru a incuraja libera circulatie a fortei de munca in spatiul european, mai- marii Uniunii au decis ca cei care lucreaza in alte state UE decat cel de provenienta sa poata primi pensie in statul in care se stabileste pe baza anilor munciti in celelalte.
Recunoasterea in alte tari a diplomelor si calificarilor obtinute in Romania a fost, ani de-a randul, una dintre problemele majore cu care se confruntau romanii dornici de o cariera in strainatate. O data cu integrarea, aceasta problema este insa in curs de rezolvare.
Persoanele care au absolvit o anumita forma de invatamant in tara si vor sa lucreze in Italia, de exemplu, in domeniile corespunzatoare calificarilor pot sa obtina echivalarea diplomelor.
Cele patru cercuri ce identifica brandul Audi ori medalionul BMW sunt simboluri arhicunoscute nu numai in lumea automobilistilor, ci si pentru miliarde de locuitori ai planetei care nu au avut niciodata vreun autoturism propriu.
Mai multe firme din Italia, sustinute chiar de Consulatul General Italian, si-au manifestat intentia sa investeasca în Valea Jiului în infrastructura si servicii, pentru a contracara invadarea pietei europene cu produse chinezesti.
Mai multe firme din Italia, sustinute chiar de Consulatul General Italian, si-au manifestat intentia sa investeasca în Valea Jiului în infrastructura si servicii, pentru a contracara invadarea pietei europene cu produse chinezesti.
Contractul de privatizare a companiei Electrica Muntenia Sud va fi semnat azi cu grupul italian Enel, la sediul Guvernului, potrivit unui anunt al Autoriatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), preluat de Mediafax.
Enel a preluat vineri un pachet de 50% din actiunile Electrica Muntenia Sud (EMS) pentru suma de 395 milioane euro si a devenit actionarul majoritar al companiei romanesti, a anuntat compania italiana Enel printr-un comunicat de presa.
Concernul italian Fiat vizeaza o investitie în România, într-o linie de productie pentru marca Fiat, informeaza Business Standard, citând surse din piata auto locala.
Investitorul italian care a preluat activele fostului USAS Navodari Roberto Vicentelli (foto) nu a renuntat la ideea de a construi pe teritoriul celei mai nordice statiuni de pe litoralul romanesc o groapa de deseuri periculoase.
Asa se explica de ce importatorul Ferrari pe piata locala, Forza Rossa, a primit de la inceputul anului 27 de comenzi pentru masina italiana de lux, in conditiile in care cota alocata de constructorul italian pentru Romania in 2011 este de 28 de unitati.
Podgoria Domeniile Ostrov este situata de-a lungul Dunarii, pe malul drept, pe terasa superioara, pe o lungime de 30 de km, marginita la sud de frontiera cu Bulgaria.
Cum vor scapa consumatorii de regulizare si de consumul estimat Companiile din Romania ale grupului energetic italian Enel au inceput sa instaleze primele 30.000 de contoare electronice inteligente (smart meters). Aceste aparate permit Enel sa gestioneze de la distanta operatiuni precum conectarea sau reconectarea la retea a consumatorilor.
google-analytics.com