Cautare

1540 de rezultate pentru "italia" (3.09 secunde)
Finala Campionatului European de fotbal 2012 se va disputa intre Spania si Italia, duminica 1 iulie de la ora 21:45 pe stadionul Olimpic din Kiev si va fi transmisa in direct de posturile de televiziune, Dolce Sport 1, Dolce Sport HD, TVR 1 si TVR 1 HD.
Italia este apreciata ca o tara a gustului, fie ca vorbim de moda sau stil de viata, dar mai presus de toate este recunoscuta pentru savoarea bucatariei traditionale.
Familie abandonata pentru 500 de euro pe luna Inca 50 de botosaneni isi lasa copiii, nevestele sau parintii singuri si pleaca spre Italia. ... De un an Genoveva tot incerca sa plece in Italia.
GERMANIA elimina ITALIA la loviturile de departajare Echipa de fotbal a Germaniei s-a calificat in semifinalele EURO 2016, dupa ce a invins Italia cu scorul de 6-5 la loviturile de departajare, sambata seara, la Bordeaux. ... Germania - Italia 1-1, 6-5 dupa penalty-uri.
Peste Italia se lasa noaptea si, in timp ce o sumedenie de peninsulari stau cu ochii pe televizoare si pe traditionala "giornat " fotbalistica de duminica, sute de romani isi ingramadesc bagajele in autocare care pleaca spre tara.
Ambasada Italiei la Bucuresti impreuna cu Agentia Italiana pentru Comert Exterior (Agentia ICE), Camera de Comert Italiana pentru Romania, Confindustria Romania si Institutul Italian de Cultura au organizat ieri evenimentul Sistema Italia - modelul italian in Romania:
ateliere pentru copii, workshop-uri pentru artisti, conferinte sau dezbateri.Printre participantii la aceasta editie se numara artisti din Italia (Teatrul Principio Attivo, La Baracca â€" Testoni Ragazzi, Teatrul Scarlattine, Teatrul Belcan), Spania (Compania Da.Te Danza, Teatrul Paraiso), Franta (Compania Act2), Belgia (Teatrul De Spiegel), Polonia (Teatrul de animatie din Poznan), Finlanda (Compania de Dans Auraco), Grecia (Teatrul de papusi Hop Signor) si Israel (Teatrul Nephesh si Teatrul Svironi).Programul este completat de reprezentatii sustinute de 10 teatre, companii independente si asociatii culturale din Romania:
CASAMIA TV, prima televiziune din Italia, dedicata diasporei romanesti din Peninsula, partener oficial al Targului de carte Gaudeamus, editia 2011, va invita SAMBATA, 26 NOIEMBRIE, la standul sau pentru a inregistra un mesaj video gratuit pentru prietenii italieni si romani din Italia.
Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la Roma, la intalnirea cu reprezentantii comunitatii romanesti din Italia, ca, probabil, actuala lege electorala din Romania va genera "probleme in acuratetea rezultatului votului", dar este un pas inainte in clarificarea clasei politice.
Guvernul de la Roma a simplificat procedura care trebuie indeplinita de cetatenii romani ce vor sa munceasca in Italia si, in plus, a renuntat si la limitarea numarului de straini care pot fi angajati intr-un domeniu, potrivit Radio Romania.
Astfel, doar in primul trimestru al acestui an, exporturile catre Italia au ajuns la 1,3 miliarde de euro, in crestere cu 8,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Gioachino Rossini compozitor de opera din Italia, pe numele sau real Giovacchino Antonio Rossini s-a nascut la 29 februarie 1792, Pesaro, Italia si a decedat la 13 noiembrie 1868 in Paris.
Miercuri, 22 noiembrie, se desfasoara la Hotelul Athenee Palace Hilton evenimentul cu titlul Degusta Italia organizat de ICE-Agentia Italiana pentru Comert Exterior - Biroul din Bucuresti, sub patronajul Ambasadei Italiei.
Pina la urma este de plecat in Italia sau mai bine ne chinuim acasa?
Forum economic Romania - Italia, REDAM INCREDEREA INVESTITORILOR ROMANI SI ITALIENI IN ECONOMIA ROMANEASCA CCIRO Italia, in colaborare cu Biroul de Promovare Comerciala - Economica din cadrul Consulatului General al Romaniei la Milano organizeaza Joi, 29 iunie 2017, ora 10:30, forumul economic ROMANIA-ITALIA, REDAM INCREDEREA INVESTITORILOR ROMANI SI ITALIENI IN ECONOMIA ROMANEASCA.
Desi incepand cu 1 ianuarie 2007 a impus masuri tranzitorii de acces pe piata fortei de munca, Italia a liberalizat patrunderea lucratorilor romani in domeniul agricol, sezonier. Cetatenii romani care doresc sa lucreze in agricultura in Italia o pot face in baza unei declaratii de angajare din partea angajatorului.
In ciuda scandalurilor iscate de infractiunile comise de romani in Italia, relatiile comerciale dintre cele doua tari merg bine. Astfel, schimburile comerciale dintre Romania si Italia ar putea depasi 12 miliarde de euro anul acesta, au spus vineri reprezentantii Ministerului Afacerilor Externe.
Unimpresa, Asociatia Intreprinderilor Italiene din Romania, membra ACPR (Alianta Confederatiilor Patronale din Romania), care astazi numara peste 700 asociati, cu peste 130.000 angajati si care in iulie 2005 a fost recunoscuta drept "patronat", intra oficial in sistemul Confindustria, cea mai importanta confederatie europeana ce reprezinta societatile producatoare de bunuri si servicii, cu organizare industriala, din Italia.
Evenimentul a avut ca scop promovarea acestui sector de excelenta italian si consolidarea relatiilor comerciale dintre Romania si Italia. ... In Italia Equlibra este lider pe piata de suplimente alimentare si cosmetice naturale exportand in 20 de tari.
Cea de-a doua semifinala a CE se anunta extrem de disputata, ambele combatante practicand un fotbal ofensiv si spectaculos pana in aceasta faza a competitiei Iubitorii fotbalului asteapta cu nerabdare cea de-a doua semifinala de la CE din Polonia si Ucraina, confruntarea dintre Germania si Italia anuntandu-se pe placul tuturor.
google-analytics.com