Cautare

14 de rezultate pentru "in crasna" (5.07 secunde)
Comisia de licitatii din cadrul prefecturii a refuzat sa depuna in instanta dosarul complet de achizitie publica a buletinelor de vot, de teama ca nu cumva judecatorii sa observe masinatiunile prin care Mititelu a fost declarat cistigator Sectia Comerciala si de Contencios Administrativ a Tribunalului Dolj a comunicat ieri Prefecturii Dolj hotarirea judecatoreasca prin care a fost declarata nelegala licitatia pentru tiparirea buletinelor de vot necesare pentru alegerile parlamentare si prezidentiale din toamna anului trecut.
Fostul senator PSD de Buzau in mandatul 2000-2004, Constantin Toma, si-a dat demisia din partid dupa ce a aflat ca senatorul Ion Vasile a fost reales sef al Organizatiei judetene a PSD Buzau, alti primari din judet declarand ca vor lupta din interiorul partidului pentru ca Vasile sa fie inlaturat.
La scurt timp de la semnarea intelegerii dintre pesedisti si umanisti, presedintele democrat vorbea in batjocura de adversarii sai politici, traducand denumirea Uniunii Nationale PSD+PUR prin UN PSD "cruce" PUR.
Acestea au fost dispuse pe masa ovala si chiar pe primele scaune din sala inainte de inceperea sedintei, in ciuda faptului ca inrunirea era una a Guvernului cu reprezentantii sai din teritoriu si nici intr-un caz o intilnire de partid.
la Presedintia Romaniei, a efectuat sambata un turneu electoral in Craiova si Slatina. ... Basescu si echipa sa le-au vorbit oamenilor despre coruptia actualei Puteri, dar si despre combaterea saraciei la sate si atragerea de fonduri pentru dezvoltarea IMM-urilor in mediul rural.
Secretarul Camerei Deputatilor, deputatul PSD Tudor Mohora, si-a aratat surprinderea fata de lipsa de vizibilitate a Opozitiei in discutarea bugetului de stat pentru 2005 si a bugetului asigurarilor sociale.
Referendumul programat sa se desfasoare la 5 decembrie in Ungaria in privinta acordarii dublei cetatenii etnicilor maghiari din tarile vecine starneste controverse aprinse chiar la Budapesta.
Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD+PUR la Presedintie, s-a aflat, sambata si duminica, in turneu eletoral prin judetele Vrancea si Constanta. In drum spre Focsani, Nastase le-a marturisit ziaristilor ca a slabit cateva kilograme pe perioada actualei campanii electorale, ajungand in prezent la o greutate de 96 kg.
Cum Constitutia - rusinata toata ca nu este bagata de nimeni in seama - tace malc, opozitia a cerut BEC sa interzica Uniunii PSD+PUR afisarea posterelor cu Iliescu zambind alaturi de sigla si sloganurile electorale ale partidului de guvernamant si sa nu mai permita difuzarea, pe posturile radio-tv, a materialelor electorale in care apare acelasi Iliescu.
Conducerea Camerei Deputatilor a trimis Comisiilor juridice reunite spre avizare solicitarea premierului Calin Popescu-Tariceanu de modificare a listei Guvernului, aprobata prin hotarare a Parlamentului, in sensul desfiintarii functiei de ministru delegat pentru coordonarea Autoritatilor de Control.
Cariera de functionar al Senatului a fostului secretar general al acestei Camere, Constantin Sava, sta in mana succesorului sau, democratul Dan Vasiliu. In perioada de interimat asigurata de Constanta Calinoiu, Sava a fost mutat in cadrul Departamentului Legislativ, a precizat Dan Vasiliu.
Ei si-au facut publice odata cu candidaturile bunurile pe care le detin, insa in ciuda acestui fapt era necesar sa dea o noua declaratie dupa ce au dobindit mandatul. In afara presedintelui Consiliului Judetean (CJ), a vicepresedintilor si a altor citiva consilieri, ceilalti nu s-au conformat prevederilor legale.
Bucuresti a depus ieri o contestatie la Biroul Electoral Central (BEC), prin care cere interzicerea afiselor in care candidatul independent Ion Iliescu apare sub sigla si sloganurile electorale ale Uniunii Nationale PSD+PUR sau alaturi de candidati ai acestei aliante electorale, incalcand "flagrant" legea.
Biroul Permanent al Senatului a aprobat ieri un memorandum intern prin care se solicita obtinerea unui fond Phare in valoare de 1,5 milioane de euro, pentru intarirea capacitatii administrative a Senatului.
Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit ieri, prin tragere la sorti, ordinea in care partidele parlamentare vor fi inscrise in buletinele de vot pentru scrutinul din 28 noiembrie.
Potrivit initiatorului, Comisia speciala a Parlamentului care controleaza activitatea Serviciului de Informatii Externe va avea in custodie tot serviciul secret condus de Gheorghe Fulga, in timp ce Comisiile pentru aparare, siguranta nationala si ordine publica ale Senatului si Camerei Deputatilor vor controla, prin comitete de supraveghere - un fel de subcomisii -, serviciile de informatii departamentale din cadrul MApN, Ministerului Administratiei si Internelor si Ministerului Justitiei.
Conferinta judeteana de dare de seama si alegeri a Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat a avut loc ieri in sala mare de sedinte a Palatului Administrativ in prezenta vicepresedintilor PSD Ioan Mircea Pascu si Valer Dorneanu, a deputatei Mihaela Rusu si senatorului Sever Ster, ajuns in sala de sedinte doar pe ultima suta de metri.
Astfel, invitat de Iliescu sa ia cuvantul in calitate de "tovaras”, Nastase a tinut sa-i sugereze colegului mai varstnic ca timpul sau a cam trecut: ... Dupa replicile de deschidere, Adrian Nastase s-a ocupat prioritar de actuala putere, aruncand in carca acesteia toate relele si nereusitele.
Membrii comisiei vor discuta in interiorul structurilor PD propunerile de modificare a statutului venite de la organizatiile teritoriale si le vor supune dezbaterii si aprobarii Conventiei Nationale ce se va desfasura cel mai probabil in ultima decada a lui iunie.
Grabiti sa plece cat mai repede in campanie electorala, parlamentarii au avut ieri ultima zi de lucru, concretizata si intr-o sedinta comuna. Urmatoarea intalnire in Parlament va avea loc la 29 noiembrie, prima zi dupa alegeri.
google-analytics.com