Cautare

4636 de rezultate pentru "imagini cu gabriel serban nastase" (4.95 secunde)
Astazi, presedintele executiv Adrian Nastase va da cu subsemnatul la DNA in cazul mostenirii primite de la "matusa Tamara", in timp ce instanta se va pronunta in privinta averii liderului Organizatiei PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu.
Zeci de artisti reprezentativi la un moment dat pentru cultura romaneasca i-au ridicat lui Adrian Nastase, inaintea alegerilor generale din 2004, osanale care l-ar fi bagat in mormant de rusine pana si pe Nicolae Ceausescu.
Sunteti daca nu liderul opozitiei, unul dintre ei, pentru ca ati spus ca nu concurati cu domnul Antonescu pe aceasta titulatura.
Boc, atac la Serban Nicolae: Lingeai usile sa intri in Guvern Fostul premier, Emil Boc, a avut o altercatia cu senatorul PSD, Serban Nicolae, intr-o interventie telefonica la RTV. ... Ca bucurestean neaos, senatorul PSD Serban Nicolae s-a autosesizat. "Lasati-o cu smecheria de Dambovita. ... Sa ma lasi cu povestile astea.
AGERPRES / Sorin Bota il sustine pe Serban Nicolae la sefia senatorilor PSD Senatorul social-democrat Sorin Bota considera ca experienta politica si parlamentara trebuie sa fie atuul noului lider al senatorilor PSD si propune ca aceasta functie sa-i revina senatorului Serban Nicolae in conditiile in care, actualul lider, Ilie Sarbu, intentioneaza sa se retraga din acest post la inceputul sesiunii parlamentare.
Senatorul Serban Nicolae, liderul Grupului parlamentar PSD, a avut o interventie la dezbateri generale care a fost apreciata si aplaudata de senatorii prezenti. ... Puteti citi in continuare cuvantul integral al senatorului Serban Nicolae: ... La dezbateri generale, domnul senator Serban Nicolae. ... Domnul Serban Nicolae:
Serban Nicolae: ... sanctiunea - nedreapta Senatorul social-democrat Serban Nicolae a declarat vineri, pentru AGERPRES, ca nu va parasi PSD si nu va critica organele de conducere, chiar daca, in opinia sa, sanctiunile pe care le-a primit au fost nedrepte.
Companiile care lucreaza pentru Ford cauta suprafete compacte, cu acces la strada si cu posibilitati de racordare la utilitati. ... Potrivit acesteia, investitorii cauta suprafete de teren cuprinse între doua si sase hectare, compacte, fara probleme de contaminare, cu acces usor la un drum national sau judetean.
'Serban Huidu s-a nascut in Bucuresti, dar nu se lauda cu asta. ... Are acasa o intreaga colectie de albume, postere, reviste si fotografii cu idolii lui din acea vreme.
Cronica Carcotasilor va continua, dar nu se stie in ce formula Aseara am avut parte de o editie speciala destul de mohorata a emisiunii Cronica Carcotasilor, menita totusi a aduce argumente pro si contra continuarii fara Serban Huidu.
News Serban Nicolae o desfiinteaza EXEMPLAR pe Kovesi si critica vizita lui Klemm la ministrul Justitiei Senatorul PSD Serban Nicolae da dovada din nou ca este omul potrivit, la locul potrivit.
Conform obiceiului deja stiut, putini dintre ei s-au prezentat la vot in prima parte a zilei, statisticile inregistrand, la ora 17.00, o prezenta de doar 34,26% in capitala - cu 6 procente mai scazuta decat media pe tara.
Primele amabilitati neconforme cu respectul cuvenit sefilor au fost schimbate chiar intre Ion Iliescu si Adrian Nastase. Astfel, invitat de Iliescu sa ia cuvantul in calitate de "tovaras”, Nastase a tinut sa-i sugereze colegului mai varstnic ca timpul sau a cam trecut:
Singura confruntare directa din campania pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale dintre candidatii ramasi in cursa - Adrian Nastase si Traian Basescu - s-a consumat miercuri seara la televiziunea publica.
Mai exact, avem atatea Guverne incat riscam sa ajungem in situatia plodului ramas cu buricul netaiat din cauza prea multor moase.
Amenintat de spectrul schimbarii din functie de catre Alianta D.A., presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a apelat la Curtea Constitutionala pentru a ramane al treilea om in stat.
Liderul junilor pesedisti, Victor Ponta, a trecut cu arme si bagaje de partea lui Adrian Nastase, dupa ce l-a criticat de cateva ori pe acesta, reprosandu-i ca nu vrea sa aiba contracandidati la postul de presedinte executiv al PSD.
Adrian Nastase si Antonie Iorgovan s-au impacat la sfarsitul saptamanii trecute. ... Vineri, la sediul central al PSD, Adrian Nastase l-a intampinat pe Antonie Iorgovan cu mana intinsa si cu formula “considera ca a venit portarul partidului“. ... “Am discutat cu Antonie Iorgovan la partid.
Cei doi lideri ai PSD, Adrian Nastase si Ion Iliescu, se afla in campanie electorala prin tara in vederea Congresului din aprilie.
Dupa ce si-a vazut interesele deconspirate din bunavointa unor "buni" colegi de partid - dar pe care s-a incapatanat sa nu ii faca publici, desi a recunoscut ca ii banuieste, Adrian Nastase a sustinut ieri o conferinta de presa (de fapt, o declaratie de presa) prin care a incercat sa justifice mostenirea de la matusa Tamara.
google-analytics.com