Cautare

302 de rezultate pentru "hoti de murfatlar" (3.58 secunde)
Ion Vladoi, candidatul PNL la functia de primar al orasului Murfatlar, si-a prezentat, in urma cu cateva zile echipa pe care partidul o propune pentru Consiliul Local.
Si, chiar daca i-ar cunoaste, nu-si face griji, atata timp cat este o certitudine ca va castiga un nou mandat de edil, pentru ca, dupa cum o arata si infatisarea comunei, si-a aratat disponibilitatea de a lucra pentru oameni.
La 30 iunie se deschide ultimul tronson Cernavoda - Medgidia - Murfatlar Mai sunt doua saptamani, iar romanii isi vor vedea un vis cu ochii: ... Ultimul tronson care mai era de executat, Cernavoda - Medgidia - Murfatlar, va fi deschis circulatiei la data de 30 iunie.
Presa informeaza :Boc si Boagiu au inaugurat a doua oara tronsonul Murfatlar - Valu lui Traian din Autostrada Soarelui Constructorul Astaldi a dat in functiune si celelalte doua benzi de pe tronsonul de autostrada cuprins intre Murfatlar si Valu lui Traian.
Partidul Democrat Liberal a demarat o campanie in forta, de informare a cetatenilor cu privire la candidatii acestui partid pentru primariile din judetul Constanta.
PD-L si-a prezentat ieri, la sediul organizatiei judetene, candidatii pentru primariile Murfatlar si Limanu. Acestia sunt Gheorghe Cojocaru, actual viceprimar al orasului Murfatlar, respectiv Nicolae Craciun. "Am dorinta de a reusi, dar mai ales am puterea de a o face.
Actiunea formulata in instanta de fostul viceprimar liberal al orasului Murfatlar impotriva Consiliului Local are, fara indoiala, multe parti comice.
Problemele Statiunii de Cercetare si Dezvoltare Vitivinicola Murfatlar nu mai sunt o noutate pentru nimeni, iar soarta acesteia pare a fi pecetluita.
Producatorul de vin Murfatlar estimeaza o cifra de afaceri de 200 de milioane de lei, pentru acest an, in crestere cu 13% fata de 2008, cand compania a inregistrat afaceri de circa 176 de milioane de lei.
PSD a dat, ieri, viceprimar liberal la Murfatlar, parca pentru a face in ciuda primarului PDL George Cojocaru. Conform directiilor primite de la judet, social-democratii au votat in favoarea propunerii liberale pentru fotoliul de viceprimar, desi acest lucru n-a fost neaparat pe sufletul tuturor, avand in vedere personajul:
Unitatile de invatamant din orasul Murfatlar au intrat intr-un amplu proces de modernizare.
Nicolae Crivineanu (foto), fostul primar al orasului Murfatlar (fostul Basarabi), va intra din nou pe usa din fata a primariei pe care a pierdut-o “din mana” la alegerile de anul trecut.
Modul in care inteleg institutiile financiare sa recupereze debitele restante de la Statiunea de Cercetare si Dezvoltare Vin Viticola si pentru Pomicultura Murfatlar, aflata in procedura de executare silita, nu respecta in totalitate prevederile legale.
Bucata de autostrada Constanta - Murfatlar Portiunea din Autostrada Soarelui care leaga Constanta de Murfatlar - 14 kilometri - a fost inaugurata de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, si premierul Emil Boc pe 29 iulie, desi in momentul de fata sunt disponibile soferilor doar doua benzi, una spre si una dinspre Constanta.
Intelegerea de sprijin reciproc in acest tur doi dintre PNL si PSD poate pune in dificultate anumiti candidati. Este si cazul candidatului PNL Ion Vladoi, al carui electorat este format din cetatenii anti-Nicolae Crivineanu, fostul primar PSD al orasului Murfatlar.
Campania electorala de la Murfatlar, care i-a adus social-democratului Nicolae Crivineanu (foto) un esec usturator - in sensul ca acesta n-a mai prins inca un mandat de primar -, a fost una in care perdantul nostru n-a saracit.
Solicitarea Primariei orasului Murfatlar de a intra in posesia a peste 75 de hectare de teren momentan ocupat de unitatea militara din localitate, are toate sansele sa fie aprobata de Ministerul Apararii.
Cum vecinul bun la nevoie se cunoaste, asa si Consiliul Local Murfatlar a decis ca nu-i frumos sa-l lase pe consilierul local Vasile Bindelea de izbeliste atunci cand incearca sa treaca la o alta activitate decat cea care l-a consacrat.
Social-democratii n-ar zice nu daca primarul PD-L al orasului Murfatlar, George Cojocaru (foto), ar vrea sa se inscrie la ei. "Daca George Cojocaru ar vrea sa treaca de la PD-L la PSD", a spus, la un pahar de bere si un mic, consilierul local PSD din Murfatlar, Stere Halep.
Democrat-liberalii constanteni au intrat in febra campaniei electorale, dupa turul orasului pe biciclete organizand, de data aceasta vineri, 15 mai a. ... , seria manifestarilor, de data aceasta in orasul Murfatlar, acolo unde va fi inaugurat noul sediu de partid, situat chiar in centrul localitatii.
google-analytics.com