Cautare

60518 de rezultate pentru "gruparea de crima organizata care a lasat cateva zeci de familii fara case" (8.38 secunde)
Cum vor fi CALCULATE de anul viitor TAXELE si IMPOZITELE pentru case si masini. Pentru a atrage mai multe venituri din aceasta sursa, Guvernul Boc va introduce un nou sistem de taxe si impozite pentru case, terenuri si masini Gandul informeaza :
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)".
SC SUINPROD SA Bumbesti Jiu va implementa in premiera la noi in tara un nou sistem de crestere a porcinelor, dupa un model practicat la scara larga in tarile Uniunii Europene.
Dintre cele 320 de cladiri din tara, unele dintre ele declarate monumente istorice, care ar putea pica la primul cutremur de anvergura, pentru doar 84 s-au “gasit“ fonduri pentru reabilitare.
Sute de familii au inceput o viata noua in februarie, de cand s-au deschis 18 noi magazine PROFI in intreaga tara.
Peste 2.400 de familii din municipiul Petrosani au procese pe rol cu societatea de termoficare din localitate, dupa ce in ultimii ani nu si-au achitat contravaloarea intretinerii.
SC Rainbow Industries SA Constanta a insemnat pentru sute de romani naivi oportunitatea de a-si realiza un vis, acela de a munci pe bani frumosi in strainatate.
CNS "Cartel ALFA", UGIR 1903 si Federatia Patronala din Ramura Industriei Chimice si Petrochimice solicita Guvernului, printr-o scrisoare deschisa, promulgarea unei ordonante de urgenta care sa modifice, pe o perioada de 6 luni, Codul Fiscal Avind in vedere situatia de criza din tara, amploarea dezastrului provocat de inundatii si necesitatea unor actiuni grabnice de reconstructie, cele trei confederatii sindicale si patronale cer primului ministru sa adopte un act normativ, prin care sponsorizarile acordate pentru sinistrati de catre persoanele juridice si fizice sa fie deductibile din impozit, fara limita de suma.
O buna parte a municipiului Mangalia "sta", inca, sub semnul frigului. Cateva zeci de blocuri si sute de familii asteapta ca agentul termic sa "patrunda" pe retelele de termoficare, pentru prima data in acest an.
2013 a oferit mai multe momente ce pana acum pareau doar o fantezie. Copos a renuntat la Rapid, Borcea a renuntat la Dinamo iar Gigi Becali a ajuns la puscarie, disparand din peisajul fotbalistic.
Marius Diaconescu) - Continuare - Nu sunt faimos, dar sunt aroman Diferenta gradului de integrare a aromanilor emigrati inainte si respectiv dupa 1925 a determinat optiuni identitare diferite.
Merg la Milano, la o intilnire cu numele de Global Progressive Forum, Forumul Global Progresist, si regasesc ceva din spiritul militant al adevaratei Europe progresiste.
"Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ" pare proverbul potrivit pentru autoritatile care pregatesc stramutarea Rastului, mizand atat pe fonduri interne, cat si externe. Daca guvernul va finanta stramutarea satului, Uniunea Europeana va da bani numai pentru indiguirea zonelor afectate de inundatii.
Subventia de 20%, acordata de stat tinerilor care isi construiesc o locuinta, va fi oferita doar daca metrul patrat va costa intre 400 si 480 de euro. In Banie insa, numarul celor interesati, care ar fi trebuit sa depuna cerere la primarie, este zero.
I-ai ciuruit, fiinta extraordinara!", pe care il puteti citi in continuare. 'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari.
Daca luam in seama multimea de comunicate si de conferinte de presa in care se anunta viitoarele constructii la nivelul intregii tari, putem spune ca in anii urmatori Romania va deveni un veritabil santier, iar cetatenii se vor bucura de centre comerciale moderne si de locuinte la standardele internationale.
Sefii autoritatilor locale din Mangalia, care tin periodic audiente pentru populatia din oras, sunt, nu de putine ori, asaltati, pe langa solicitarile de rezolvare a unor probleme grave, de cereri care mai de care mai ciudate, dar si unele dureroase, in care sunt membrii aceleiasi familii isi cauta dreptatea unul impotriva celuilalt.
Procurorii DIICOT - Servicul Teritorial Craiova au emis, joi noapte, dupa audieri, ordonante de retinere pe 11 persoane, printre care doi politisti si un jandarm, care se ocupau cu camataria in judetul Olt.
Dupa cum a inceput insa acest secol este dificil sa optezi pentru unul dintre cei doi termeni ai binomului de mai sus. Escaladarea terorismului, justificat prin motive religioase, in special de islam, ingrijoreaza si indigneaza prin cruzime si absurditate.
Dupa cum a inceput insa acest secol este dificil sa optezi pentru unul dintre cei doi termeni ai binomului de mai sus. Escaladarea terorismului, justificat prin motive religioase, in special de islam, ingrijoreaza si indigneaza prin cruzime si absurditate.
google-analytics.com