Cautare

1801 de rezultate pentru "grosu laurentiu inspector drumuri comunal" (2.72 secunde)
Laurentiu Reghecampf si-a felicitat jucatorii pentru aceasta performanta si se gandeste sa obtina noi performante cu STEAUA, dupa egalul cu LEGIA care a calificat echipa in CHAMPIONS LEAGUE. ... Baietii au crescut enorm de la meci la meci", a spus Laurentiu Reghecampf la Dolce Sport.
Laurentiu e curtat intens de FC Nurnberg, dupa cum a anuntat Dumitru Dragomir prin intermediul site-ului sau.
Laurentiu Reghecampf isi propusese chiar sa nu piarda in Anglia, dupa esecul dur de la Bucuresti, scor 0-5.Tehnicianul si-ar fi dorat ca Steaua sa marcheze macar un gol in dubla mansa cu echipa lui Pep Guardiola.
Cu un sound fresh si influente latino, single-ul este compus de catre Sergiu Buta impreuna cu Laurentiu Duta, hitmaker-ul alaturi de care Andreea a mai colaborat pentru multe piese de succes. ... Colaborarea cu bunul meu prieten Laurentiu Duta, producatorul acesteia, a fost neasteptata si imbucuratoare.
A invins Prea Sfintitul Laurentiu Streza, episcopul de Caransebes. ... curentul ecumenic modernizant, cu tendinte clar proeuropene si globalizatoare reprezentat de PS Laurentiu a€“ si cel conservator panortodox a€“ reprezentat de çPS Andrei.
Ionel Valentin Goga, zis Chelu, de 29 de ani, din Craiova, Dragos Cristian Sorica, zis Metal, tot de 29 de ani, domiciliat in comuna Pielesti, Iulian Dumbrava, zis Para sau Parazitu, de 23 de ani, din Craiova, Dumitru Laurentiu Sirbu, zis Vatrai, de 23 de ani, din Filiasi, Florin Zaharia, zis Gheti, de 22 de ani, din comuna Rediu, judetul Neamt, dar stabilit fara forme legale in Craiova, si Irinel Ocnareasa, fost Miu, de 35 de ani, din comuna doljeana Bralostita, tot fara forme legale in Craiova.
Anamaria Prodan are o relatie speciala cu Laurentiu Reghecampf Jr., dar exista momente in care chiar si ei se cearta! ... Laurentiu Reghecampf Jr.
Constantin Fugaru, edilul care a ratat recent stema comunei din cauza unei vaci, acuza consiliul judetean si SC Drumuri si Poduri ca nu misca un deget pentru reabilitarea celor mai distrusi 28 de kilometri de sosea din Dolj:
Punctele de pe ordinea de zi a sedintei CJ privind revocarea reprezentantilor Consiliului in AGA la Drumuri si Poduri, Consproiect si Parcul de Soft nu au condus la negocierile cerute de liberali.
Protestul consilierilor judeteni PNL si PD ar putea avea consecinte neplacute asupra personalului angajat al societatii Drumuri si Poduri. ... La momentul in care s-a ajuns la punctul ce facea referire la numirea unui director general interimar la Drumuri si Poduri, consilierii Aliantei D.A.
Pentru ca a invalidat hotarirea de consiliu prin care Dorin Otrocol era ales director general interimar al societatii Drumuri si Poduri Galati, prefectul judetului Galati, Mihai Capra, a devenit, in opinia liderilor PSD si PC, responsabil pentru deszapezirea arterelor din judet.
Majoritatea proiectelor sunt pentru canalizare si drumuri "Sincer va spun ca eu nu am auzit de aceasta recompensa pana acum.
Contractele de sponsorizare din portbagaj In calitate de director al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Craiova, Petre Ciobotea avea in derulare proiecte cu finantare ISPA de sute de milioane de euro, destinate modernizarii drumurilor si constructiei de poduri in Oltenia.
In paralel cu aceasta preocupare, Tucan ne-a declarat ca, incepand de astazi, 15 mai a.c., va fi noul director al Companiei Nationale Autostrazi si Drumuri Nationale.
Directia Regionala de Drumuri si Poduri Constanta a obtinut, in cursul zilei de ieri, si ultimul aviz necesar demararii constructiei soselei de centura, care va descarca orasul Constanta, dar nu numai, de povara masinilor grele care merg spre port.
Comunei Balteni i s-au alocat pentru drumuri 14.000 de lei, iar comunei Danciulesti i-a fost repartizata suma de 15.000 de lei.
Regia Autonoma Judeteana de Drumuri si Poduri (RAJDP) Constanta, condusa de inginerul Vasile Moldovanu, este pe cale sa preia aproximativ 78 de kilometri de drumuri (trotuare, platforme, alei acces auto etc.
Desi a negat de fiecare data cand a avut ocazia, Vasile Moldovanu (foto), directorul general al Regiei Autonome Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, s-a pregatit, de la inceputul anului si pana in prezent, sa-i cedeze institutia lui Adrian George Gambuteanu (foto), administrator al SC Domeniul Public si Privat SRL.
Dupa ce Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor (CNSC) a respins cererea depusa de societatea Tehnologica SRL referitoare la eliminarea sa din cadrul licitatiei organizate de Primaria Medgidia pentru furnizarea bitumului necesar asfaltarii municipiului, Regia Autonoma Judeteana de Drumuri si Poduri (RAJDP) Constanta si-a incercat din nou norocul.
la Curtea de Conturi Directia Regionala de Drumuri si Poduri CLUJ. ... Lucrari fara licitatie Mai mult, liderii PSD Cluj spun ca sunt ingrijorati de faptul ca seful Directiei Regionale de Drumuri si Poduri, Ion Pantelimon, a declarat ca au fost lucrari executate fara licitatie.
google-analytics.com