Cautare

4506 de rezultate pentru "gliga mircea napoleon" (3.08 secunde)
9am.ro informeaza:Mircea Geoana isi infiinteaza propriul partid? Mircea Geoana ar putea infiinta un nou partid de stanga daca va fi exclus din PSD, varianta unei inscrieri in UNPR fiind improbabila, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate presedintelui Senatului.
"Primarii PSD din Dolj sunt suparati pe partea juridica a partidului, pe cei care i-au sugerat lui Victor Ponta si celor din Biroul Permanent ca solutia schimbarii lui Mircea Geoana cu un alt coleg de-al nostru este una facila si fezabila.
Sfarsitul si inceputul lui Mircea Geoana (Autor : Indira Crasnea) Felul in care comisia de anonimi care vegheaza la integritatea si morala in randurile social-democratilor a inteles sa-l execute pe presedintele Senatului si scorul la care s-a luat recomandarea de excludere inseamna pentru Mircea Geoana capatul drumului in PSD.
" Geoana a fost un agent toxic si o cartita in PSD" Mircea Geoana a fost "un agent toxic" si "o cartita" in sanul PSD, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, in exclusivitate pentru Inpolitics, el sustinand ca excluderea fostului presedinte social-democrat va prinde bine lui Victor Ponta, PSD si USL.
Totul este o inscenare premeditata, prost conceputa Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a transmis o scrisoare membrilor Comitetului Executiv, forul care va decide marti ce sanctiune i se va aplica, mentionand ca nici pana in prezent nu i-au fost comunicate motivele pentru care se cere sanctionarea sa de catre CEx Mircea Geoana a transmis o scrisoare presedintelui PSD, Victor Ponta, si tuturor membrilor Comitetului Executiv, in care vorbeste despre sanctiunea pe care partidul urmeaza sa i-o aplice marti.
DeCeNews:Candidatura lui Mircea Geoana, analizata de conducerea PSD Decizia finala privind o eventuala candidatura a lui Mircea Geoana pe listele PSD se afla la Victor Ponta, chiar daca tot partidul il dorește, a declarat, luni, Marian Vanghelie.
Mircea Badea a parodiat mesajul de adio al lui Traian Basescu pentru PDL Mesajul surpriza, de sambata seara, al presedintelui Traian Basescu, prin care acesta anunta despartirea de PDL si constituirea, in viitor, a unei noi formatiuni de dreapta, a devenit o sursa de inspiratie pentru o parodie, pusa in scena de Mircea Badea, realizatorul emisiunii de la Antena 3, "In gura presei".
rosu in gat, mai spune directorul SAPARD Mircea Solomon. Catalin Gheorghe - caci despre el este vorba - a reusit sa-i puna pe ganduri pe toti angajatii Agentiei SAPARD Constanta cu toate aceste ilegalitati, spune Mircea Solomon.
Conducerea Bursei Române de Marfuri (BRM), în frunte cu actualul director general, Radu Popa, i-a dat în judecata pe fostul presedinte-director general al BRM, Mircea Filipoiu, si pe fostul director economic, Cornelia Sava, cei doi fiind acuzati ca ar fi prejudiciat BRM cu 109.863 de lei. În urma unui Raport de audit efectuat de Group Expert Consulting SRL si prezentat actualei conduceri, BRM sustine, potrivit NewsIn, în actiunea depusa în instanta, ca, în perioada 2004-2007, Mircea Filipoiu a solicitat si încasat de la BRM "mai multe sume de bani, fie cu titlu de avans, fie prin alimentarea cardului, sume pentru care nu a prezentat documente justificative".
Traian Basescu si-a exprimat, miercuri, in cadrul emisiunii "Nasul" de la B1Tv, dezamagirea fata de presa romaneasca actuala, ca si regretul ca jurnalisti foarte cunoscuti, precum Mircea Dinescu sau Cristian Tudor Popescu, s-ar fi schimbat foarte mult in ultima vreme, jignindu-l in mod repetat.
Intr-o scrisoare deschisa adresata lui Mircea Dinescu, directorul ziarului, artistii ii cer poetului sa ia masuri, pentru ca, in caz contrar ei vor considera publicatia "o alta variatie la hirtia igienica vanduta sub numele de presa in peisajul cotidian".
Au fost invitati aproape toti membri semnificativi ai Cenaclului, anuntandu-si participarea Tudor Gheorghe, Doru Stanculescu, Nicu Alifantis, Victor Socaciu, Mircea Baniciu, Emeric Imre, Zoia Alecu, George Nicolescu, Sorin Minghiat, Adrian Ivanitchi, George Stanca, Dinu Olarasu, Ecoul (Magda Puskas, Sorina Bloj), Mircea Bodolan, Evandro Rossetti, Vali Serban, Cristian Buica, Majay Gyozo, Valentin Moldovan, Eugen Cristea, Radu Gheorghe, Marius Batu, Raul Carstea, Mihai Napu, Florin Sasarman, Maria Gheorghiu, Vanghele Gogu, Madalina Amon, Adi Bezna, Vasile Mardare, Andrei Paunescu si trupa Totusi si alte prezente-surpriza.
Inspirat dintr-o poveste de dragoste cu final neasteptat, Mircea Eremia lanseaza single-ul Dor de noi. Regizat de catre Trandafilm si filmat in Bucuresti, videoclipul piesei il aduce pe Mircea Eremia intr-o poveste de dragoste care continua doar prin amintiri.
Mircea Vulcanescu, Bd. ... Mircea Vulcanescu, Str. ... Mircea Vulcanescu/Str. ... Autobuzele vor opri in statia nou infiintata, "Mircea Vulcanescu", amplasata pe Str. ... Mircea Vulcanescu. ... Mircea Vulcanescu, pe Str. Mircea Vulcanescu (rond Bd.
Mircea Gorgan analizeaza cazul Schumacher: ... Magda Marincovici) Profesorul doctor Mircea Gorgan, presedintele Comisiei de Neurochirurgie a Ministerului Sanatatii explica, pe scurt, ce inseamna pentru un pacient in stare atat de grava iesirea din reanimare."Problema cu Schumacher nu trebuie privita ca in filmele SF. ... • Profesorul doctor Mircea Gorgan :
Mircea Lucescu a fost prezent la gala in care CS Dinamo si-a premiat cei mai buni sportivi din anul 2022. Mircea Lucescu n-a stat prea mult si a recunoscut ca a venit mai ales la insistentele lui Danut Lupu, fostul sau elev.
'Imi cer scuze, fata de colegii senatori si fata de distinsii invitati de la balcon (generali si alti ofiteri in rezerva - n.n.), ca nu voi folosi si apelativul "domnule general", chiar daca v-au cazut patru stele pe umar, chiar daca aveti pieptul plin de decoratii, chiar daca aveti CV-ul plin de doctorate in stiinte juridice si militare, intrucat, pe de o parte, dupa stiinta mea, ca militar activ nu ati condus nici macar un pluton, iar, pe de alta parte, as savarsi o impietate la adresa unor personalitati ilustre ce au obtinut pe merit acest grad militar suprem, de la Hanibal, Cezar si Napoleon Bonaparte, pana la marii si bravii nostri generali Eremia Grigorescu, Constantin Prezan, Alexandru Averescu si altii, care n-au astazi nici macar dreptul postum sa le pomenim numele si renumele.
Intr-o dupa-amiaza, dupa ce ati vazut intreg orasul si inainte de a pleca spre nordul tarii, puteti face o excursie la Waterloo, unde veti putea admira monumentul ridicat in memoria lui Napoleon (monumentul "Le Lyon" si muzeul, dedicate bataliei).
Astfel, o garsoniera intr-o casa situata in orasul-port Ajaccio (capitala a Coriscai, ce si-a castigat notorietatea mondiala si prin faptul ca este locul de nastere al lui Napoleon Bonaparte), la numai 1,2 km de plaja, intr-un peisaj paradisiac greu de gasit in alte parti ale planetei, poate fi inchiriata cu numai 180 euro pe saptamana (25,7 euro/zi) in conditiile in care ofera toate facilitatile considerate minime de standardele turistice occidentale (bucatarie utilata modern, frigider, masina de spalat, televizor, chiar si o mica gradina unde se gasesc toate cele necesare prepararii unui gratar).
Se pare ca Napoleon cel Mic spune ca el este partidul“.
google-analytics.com