Cautare

1318 de rezultate pentru "gabriel oprea" (4.28 secunde)
La Ministerul Justitiei e dat mai mult ca sigur tot Catalin Predoiu. La fel si in cazul lui Cristian Diaconescu, Leonard Orban, Gabriel Oprea, Elena
Domnul Gabriel Oprea, ctitorul "partidului de stransura" UNPR, prin care Presedintele Traian Basescu a dat o lovitura de stat parlamentara, este general. ... Cum a putut si cum poate conduce domnul Gabriel Oprea, in uniforma, cu epoleti si cu multe stele, una sau alta dintre institutiile demilitarizate?
Viitorul Guvern va avea trei vicepremieri - Gabriel Oprea, fara portofoliu, Liviu Dragnea, ministru al Administratiei si Dezvoltarii Regionale, si Daniel Chitoiu, ministru al Finantelor - 20 de ministere, la care se adauga sase ministri delegati.
Victor Ponta a anuntat, duminica, pe Facebook, ca ii va solicita presedintelui Klaus Iohannis sa-l desemneze pe vicepremierul Gabriel Oprea sa exercite toate atributiile functiei de prim-ministru.
Bogdan Tiberiu Iacob) Portavocea SRI, cum mai e cunoscut deputatul Ion Stan, aduce acuzatii de o gravitate ieșita din comun formatiunii conduse de fostul ministru al Apararii, Gabriel Oprea, in legatura cu bani murdari storsi din industria de aparare a Romaniei, prin intermediul unor afaceri derulate cu infractori urmariti de FBI, ori prin spagi cerute pe fata unor seici arabi.
Mentiunea este inclusa in raportul redactat de vicepremierul Gabriel Oprea si prezentat premierului Victor Ponta. ... Exercitii de alarmare periodice in scopul verificarii modului de actiune a structurilor cu responsabilitati in situatia producerii unor accidente aviatice in zone dificile", sunt propunerile prezentate premierului Victor Ponta de catre vicepremierul Gabriel Oprea.
MInisterul Gabriel Oprea a plecat spre accident UPDATE Vicepremierul Gabriel Oprea, insotit de o echipa de procurori militari, criminalisti si conducerea Ministerului Afacerilor Interne (MAI) se deplaseaza in judetul Constanta, arata un comunicat de presa.
Principalele agentii de presa internationale au relatat despre protestele desfasurate marti seara la Bucuresti, notand ca mii de oameni cer demisia premierului Victor Ponta, a vicepremierului Gabriel Oprea si a primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, dupa incendiul soldat cu 32 de morti.
Presedintele UNPR Gabriel Oprea a transmis, miercuri, o scrisoare sefului Senatului, Calin Popescu Tariceanu, caruia ii comunica faptul ca solicita colegilor senatori sa voteze cererea DNA de urmarire penala:
Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a anuntat, in sedinta de plen de luni, ca Gabriel Tita-Nicolescu s-a retras din grupul independentilor lui Oprea (aservit lui Basescu si PD-L) incepand din 27 aprilie. ... Gabriel Tita Nicolescu este deputat de Brasov si a intrat in Parlament ca membru al PSD.
Printre numele vehiculate sunt Gabriel Barsan si Laura Codruta Kovesi.
DGFP Olt il va avea ca director coordonator pe Victor Mitran (77 de puncte), iar in Mehedinti seful Fiscului va fi Gabriel Durac (76,75 puncte).
Printre colaboratorii primului numar se regaseau Adrian Marino, Ion Alexandru, Gabriel Tepelea sau Ilie Costache.
Dupa ce Romania a devenit membra a Aliantei Nord-Atlantice, in 2004, ea a intrat sub incidenta acordului privind schimbul de informatii privind statele NATO, atentioneaza publicatia ruseasca, sugerand ca diplomatul roman Gabriel Grecu s-ar afla de fapt in simbria Statelor Unite.
Social-democratii condusi de Marian Vanghelie s-au bucurat de prezenta lui Dan Diaconescu, liderul Partidului Poporului, dar au sarbatorit si cooptarea in partid a unui fost democrat-liberal, senatorul de Bucuresti Gabriel Mutu.
Proiectul minier Rosia Montana este dezvoltat de Rosia Montanta Gold Corporation (RMGC), al carei actionar principal este Gabriel Resources. ... Compania este controlata de firma canadiana Gabriel Resources, care detine 80,46% din capitalul social.
Capii politiei judetului au inceput pregatirea fraudei in primele zile ale lunii aprilie, sens in care chestorul Vladulescu a cerut expres ca seful comisiei de supraveghere a modului de desfasurare a alegerilor in judetul Dambovita sa fie comisarul sef Ciocoiu Cornel Gabriel, finul chestorului de politie Fatuloiu Dan Valentin si o relatie apropiata lui Florin Popescu.
A inceput sa produca si gandirea lui Gabriel Liiceanu:
"Obiectivul proiectului il reprezinta dezvoltarea economica durabila a zonei transfrontaliere Dolj, Olt, Mehedinti, Belogradchik, Montana, Pleven, prin identificarea si promovarea oportunitatilor in domeniul viticulturii si servicii adiacente", a declarat Gabriel Vladut, presedintele ARoTT Craiova, odata cu lansarea proiectului.
Andrei Plesu, Gabriel Liiceanu, Emil Hurezeanu si alte noua personalitati romanesti au participat la realizarea unui nou concept de calendar - "dialog intre generatii", lansat recent, prin care vorbesc tinerei generatii despre valoarea timpului din punct de vedere istoric, filozofic sau subiectiv.
google-analytics.com