Cautare

9 de rezultate pentru "numero di telefono bucarest" (2.43 secunde)
CE SPUN ALTE PERSOANE -Vasile Albu from Bucarest, Rumania: Am fost foarte sceptic la faptul ca o antena plata indreptata in directia gresita, cu fata inspre curtea interioara dintr-un oras cu cladiri vechi poate receptiona vreun semnal clar.
Firma are ca obiect principal de activitate "cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii", iar de pe site-ul ei aflam ca are in desfasurare mai multe proiecte imobiliare, cum ar fi Charles de Gaulle Plaza - Bucuresti, Iris Shopping Center Titan, Avrig Business Center, Lafarge Headqaurters, The Canadian Embassy, Iris Shopping Center Pitesti, Zalau Business Center, Bucarest Tower Center, Eminescu Residential Tower, precum si mai multe "business centers" in Brasov, Alba Iulia, Buzau, Calarasi, Sf.
In 1996, lui Modiano i s-a decernat distinctia "The Best Photograph of the Year" de catre Troy Culture and Art Association Sursa: Instituto Cervantes de Bucarest
Pentru mai multe detalii contactati: bucarest@ice.it.
Campania este sustinuta de Ministerul Sanatatii si organizata de Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice (RNDVCSH) in colaborare cu unitatile sanitare care desfasoara activitati de recrutare si testare a donatorilor de celule stem hematopoietice, coordonate de RNDVCSH, dar si numeroși voluntari precum și organizatii nonguvernamentale partenere (Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta, Asociatia "Daruieste Viata", Asociatia "Zambet pentru Romania", Societatea Romana de Hematologie).
alegeri numeroşi magistraţi, poliţişti şi politicieni cu rang ├«nalt a trecut şi pe langă
Are numeroşi colegi care l-au săpat şi tot aşteptau clipa in care va fi aruncat intr-un scandal de corupţie, in care să
Are numeroşi colegi care l-au săpat şi tot aşteptau clipa in care va fi aruncat intr-un scandal de corupţie, in care să
In schimb, de cand longevivul politician a pătruns şi in Consiliul Judeţului, numeroşi apropiaţi de-ai lui au avut mult de caştigat...
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
Ministrul Justitiei, Cristian Diaconescu, le-a multumit ieri senatorilor din grupul PSD pentru ajutorul si expertiza acordate proiectelor legislative din domeniu.
google-analytics.com