Cautare

61304 de rezultate pentru "fotografii cu hotii din murfatlar" (6.00 secunde)
Bancile care emit carduri isi avertizeaza posesorii de astfel de instrumente bancare ca pot fi victimele unor retele de hoti care instaleaza la bancomate copiatoare de carduri si PIN-urile acestora in vederea sustragerii banilor din conturile clientilor, anunta siteul Ghiseul Bancar. ... Scenariul dupa care lucreaza hotii este urmatorul:
Primaria din Slatina a fost jefuita noaptea trecuta. Hotii au furat seiful institutiei, apoi au fugit. Politia este acum pe urmele lor.
Jaf ca im filme intr-un centru comercial din Iasi. Hotii au intrat prin tavan si au furat zeci de mii de euro de la o casa de schimb valutar
Situatie incredibila pentru Simona Sensual chiar in prima zi din noul an! Cum a ajuns sa-i filmeze pe hotii care au incercat sa-i sparga casa aflam chiar de la ea!
Hotii care au spart locuinta primarului municipiului Botosani, Catalin Flutur, nu au fost identificati inca de politisti. Desi de la comiterea faptei a trecut mai bine de un an, cazul continua sa figureze cu "autori neidentificati".
Politistii au strigat vineri Hotii in fata Ministerului de interne. Mii de sindicalisti din politie, politia penitenciara si rezervisti militari au protestat in fata Guvernului si a MAI, nemultimiti ca li s-ar putea taia pensiile de serviciu.
Hotii au pus ochii pe bancomatul unei unitati bancare, situat in apropierea unei sectii de politie, cu scopul de a-l jefui. Politistii nu au furnizat detalii despre cum au procedat hotii care la acest moment sunt cautati.
Misterioasele piramide ascunse din Romania (Autor: ADRIAN-NICOLAE POPESCU) (Continuare) Guruietii ridicati de daci Mai putin cunoscute, din cauza materialului informativ destul de sarac, piramidele din comuna brasoveana Sona atrag si ele multi curiosi, dar dincolo de mister trebuie remarcate si amanunte ce pot avea semnificatii nebanuite.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, la sfarsitul saptamanii trecute, ca este "NATO-sceptic si euro-optimist" si le-a vorbit delegatilor la Consiliul National al PRM atat despre situatia politica din tara, cat si despre Nero, Beethoven si Napoleon.
dr.Constantin Tudor, O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, a ajuns la episodul IV si este dedicat urmatoarelor obiective din orasul de pe Borcea, brat al fluviului Dunarea: PORTUL CALARASI, CAPITANIA PORTULUI, GARA FLUVIALA SI GARA CFR DIN PORT.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a lucrat timp de 2 ani la un proiect senzational, care reda cu precizie Calarasiul interbelic si chiar mai vechi. Cladiri din Centrul Vechi de acum 100 de ani al Calarasiului prind viata prin macheta la scara 1/100, realizata de ing.
FARCAS(=) Cititorii revistei Magazin isi amintesc, desigur, ca in 1995, a fost difuzat in toata lumea un filmulet senzational, despre care s-a spus ca reprezinta autopsia unui extraterestru, recuperat dintr-un OZN care s-a prabusit, in iulie 1947, langa orasul Roswell din New Mexico.
Constantin Brancusi, unul dintre cei mai mari sculptori ai secolului 20, este omagiat, an de an, la aniversarea nasterii sale, 19 februarie, printr-o zi dedicata, respectiv Ziua Brancusi, marcata la nivel national incepand din anul 2016.
A doua zi, acestea au fost expediate cu avionul la baza militara Fort Worth din Texas, de unde, la ordinul Generalului Ramey, comandantul bazei, au plecat spre baza, numita, azi Wright-Patterson din Dayton, Ohio.
FARCAS) In anul 1998, scriitorul Ion Hobana, astronomul Harald Alexandrescu si subsemnatul am luat initiativa de infiintare a Asociatiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate (ASFAN), ca o organizatie de specialisti din diferite discipline relevante in cercetarea OZN.
in istorie Constantin Tudor publica un nou episod din serialul sau, O ISTORIE A CALARASIULUI IN IMAGINI FOTOGRAFICE DE IERI SI DE AZI.
Festivalul Bucurestii lui Caragiale revine intre 27 august si 2 septembrie 2018 cu o editiune noua in stabilimentul cunoscut, in gradina la Cismigiu.
FARCAS) Cu aceeasi ocazie, a incheierii desecretizarii tuturor documentelor britanice OZN, si Nick Pope, fost angajat al Ministerului Apararii din Regatul Unit, a avut cateva interventii televizate, comentand evenimentul. Rezumam mai jos si cateva opinii din declaratiile sale facute cu acest prilej.
Pe mai multe fotografii, din 2 mai 2016, realizate de Observatorul Solar si Heliosferic (SOHO - Solar and Heliospheric Observatory), al Agentiei Spatiale Europene, aflat pe un satelit lansat in urma cu douazeci de ani si exploatat in cooperare cu NASA, se observa un misterios cub sau patrat negru, aparent plutind intre satelit si Soare, in imediata apropiere a coroanei solare.
FARCAS) (Continuare) Invitata speciala a Conferintei OZN a fost Cristina Aldea, care din 1974 traieste in strainatate, fiind presedinta filialei din Koln (Germania) a ASS (Societatea de Cercetari in Arheologie, Astronautica si SETI condusa de Erich von Daniken) si membra a Centrului Ufologic National din Italia.
google-analytics.com