Cautare

541 de rezultate pentru "forinti falsi si droguri salaj" (3.49 secunde)
Prezent la Zalau cu ocazia alegerilor din cadrul organizatiei judetene a Partidului Conservator, ministrul Economiei si Comertului, Codrut ßeres, i-a incurajat pe cei prezenti, spunandu-le sa nu le fie teama sau rusine ca sunt membri ai acestui partid.
Presedintele PDL, Emil Boc, a anuntat, luni, la finalul sedintei BPN, ca, in urma analizei interne a rezultatelor la alegerile locale, s-a decis dizolvarea conducerilor filialelor din Bacau, Constanta, Galati, Salaj, Gorj, Satu Mare, Teleorman, Vaslui si Vrancea.
Astfel, acestia doresc infiintarea unui mega-judet care sa cuprinda actualele Harghita, Covasna si Mures, iar un al doilea judet sa includa judetele Satu Mare, Salaj si Bihor.
La emisiunea "Salajul voteaza", difuzata de Salajeanul TV, senatorul a vorbit despre ceea ce a insemnat pentru el experienta din Parlament, dar si despre "legea stramba" care l-a facut sa rateze intrarea in Senat in 2004, desi a acumulat cel mai mare numar de voturi din judet.
"Sunt recunoscator tuturor salajenilor care s-au prezentat duminica la vot si au avut incredere in echipa PSD.
Partidele mici, precum UDMR, ALDE si PMP, sunt ademenite cu oferte de catre social-democrati, iar PNL se vede izolat in tara. PNL a pierdut functia de presedinte de CJ in judetele Arad, Bihor si Salaj.
Eugen Trandafir, incendiile din 6 aprilie din Valea Pomilor, Nusfalau si Zauan au provocat perturbari serioase in retelele telefonice din aceste zone.
De altfel, intr-un comunicat remis de Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR) se arata ca majoritatea judetelor din tara au avut de suferit la acest capitol.
Dupa aceasta data, preschimbarea va mai fi posibila numai la sucursalele BNR, care desfasoara activitati de casierie, si la institutiile de credit autorizate special de catre BNR.
Ministerul Transporturilor va aloca Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) fonduri de 140 milioane de lei, banii urmand sa fie acordati sub forma de despagubiri proprietarilor de terenuri si imobile amplasate pe traseul autostrazii Transilvania, si care nu au fost expropriate pana in prezent.
Senatorul Bota masoara autostrazile Guvernarea PDL, aproape de finalul celor doua mandate, reuseste performanta de a inaugura numai proiectele incepute de fosta guvernare PSD si contra-preformanta de a nu inaugura nici un proiect de infrastructura pe care guvernarea de dreapta, in doua mandate, sa-l fi inceput.
Avand in vedere faptul ca Ministerul Finantelor Publice analizeaza cererile de finantare venite din teritoriu, dupa principiile oportunitatii si conformitatii, urmand ca in urma lor M.F.P.
Tragedie, joi seara, pe DN 1 C, la limita dintre judetele Cluj si Salaj. ... Iesit din Catcau, exact inainte de a intra in județul Salaj, masina acestuia a parasit partea carosabila intr-o depasire riscanta si s-a rasturnat de mai multe ori.
Un transport de tancuri pentru Ucraina a ramas blocat pe DN 1H in zona localitatii Surduc din judetul Salaj, dupa ce un trailer a iesit in afara soselei.
Noaptea trecuta, 22 spre 23 septembrie, la ora 23:27, politistii Inspectoratului de Politie Judetean Salaj au fost sesizati cu privire la faptul ca sase minori, cu varste cu cuprinse intre 6 si 12 ani, din localitatea Somes Odorhei, s-au ratacit in padure, fiind plecati dupa ciuperci, de la ora 18:00.
La data de 22.03.2011, ora 06.00, politisti din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule, spjiniti de echipe din cadrul Politiei Capitalei - Serviciul Special de Interventie Rapida, Serviciul de Investigatii Criminale si din cadrul IGPR - Directia de Investigatii Criminale, in baza a 11 autorizatii de perchezitie emise de Judecatoria Sectorului 1, pentru punerea in executare a 14 mandate de aducere emise de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au efectuat o actiune pe raza sectorului 1 al Capitalei, ocazie cu care au depistat si condus la sediul Serviciul Furturi de Autovehicule, un număr de 12 persoane suspecte de comiterea unor furturi de autoturisme de provenienta straina, autohtona, dar si de furturi de oglinzi de la autoturisme de fabricatie straina, marci de lux, comise atat pe raza capitalei cat si pe raza judetelor Brasov, Salaj, Arad, Cluj, Satu-Mare si Iasi, dupa cum urmeaza:
Dumitru Prunariu a fost rechemat din functia de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Federatia Rusa, printr-un decret semnat ieri de presedintele Traian Basescu. ... El este vorbitor de limba rusa si a ocupat mai multe functii in organizatii internationale, precum si functia de presedinte al Agentiei Spatiale Romane.
Incercarile repetate de franare a aprecierii accelerate a francului au pus si Banca Elvetiei intr-o pozitie delicata, tradusa prin pierderi de 36 de miliarde de dolari.
Peste Italia se lasa noaptea si, in timp ce o sumedenie de peninsulari stau cu ochii pe televizoare si pe traditionala "giornat " fotbalistica de duminica, sute de romani isi ingramadesc bagajele in autocare care pleaca spre tara.
In ultima perioada, o noua afacere infloreste in Bihor si in judetele vecine cu Ungaria. Este vorba de achizitionarea de autoturisme Logan de la vecinii nostri unguri si vinderea lor, pe piata bihoreana, la un pret mult mai mic decat pot fi achizitionate aceste masini de la dealerii autohtoni.
google-analytics.com