Cautare

541 de rezultate pentru "forinti falsi si droguri salaj" (3.42 secunde)
Politia spune ca escrocii au strans peste 16.000 de euro. Preotii falsi ii minteau pe oameni ca pot sa le resolve problemele.
PSD, PNL, PC, din care puteti citi prima parte Cine pierde si cine castiga din Alianta PSD-PNL?
In timp ce, in stilu-i caracteristic, Vadim Tudor se reinscauna oficial in fruntea PRM, Corneliu Ciontu s-a gandit sa lase partidul fara noua deputati si fara o parte dintre sursele de finantare.
In timp ce, in stilu-i caracteristic, Vadim Tudor se reinscauna oficial in fruntea PRM, Corneliu Ciontu s-a gandit sa lase partidul fara noua deputati si fara o parte dintre sursele de finantare.
Intocmirea si urmarirea unor proiecte pentru obtinerea fondurilor comunitatii europene, in scopul rezolvarii problemelor de infrastructura, a fost si ramane o activitate prioritara si la nivel parlamentar, a explicat deputatul UDMR de Salaj, Seres Dénes, la conferinta de presa de ieri, care a avut loc la sediul UDMR Salaj.
Toata lumea a simtit o schimbare in genul acesta de manifestari”, a caracterizat, in cateva cuvinte, seful PD Salaj, Viorel Stanca, Zilele Cetatii din acest an, in conferinta de presa, desfasurata ieri.
Presedintele PD Salaj, Viorel Stanca, a declarat in cadrul conferintei de presa care s-a desfasurat vineri, 2 septembrie, ca in problemele partidului se amesteca persoane din afara lui, reprezentand cercuri de interese economice.
Subprefectul Végh Alexandru si-a depus demisia, in 21 decembrie, din functia de vicepresedinte al Organizatiei Municipale Zalau a UDMR si din cea de membru al UDMR Salaj.
PNL-PD, Calin Popescu Tariceanu si Emil Boc, avandu-i alaturi pe alti lideri ai celor doua partide, din care au facut parte mai multi ministri in exercitiu, au participat la Gura Humorului la o reuniune pe tema colaborarii in cadrul Aliantei si a proiectului de fuziune dintre cele doua entitati politice.
La Camera Deputatilor, USL a obtinut 58,6%, ARD - 16,6%, PP-DD 13,5% si UDMR 5,3%, dupa numararea voturilor din 81,49 % din sectii, arata datele BEC.
Acest proces de recalculare nu a fost unul de majorare a pensiilor, ci de asigurare a unui raport de echitate intre toti pensionarii din sistemul public de pensii, a precizat directorul executiv adjunct al Casei Judetene de Pensii (CJP) Salaj, Florian But.
Animalele din cele 36 de localitati afectate de recentele inundatii, din judetul Salaj, vor fi vaccinate impotriva antraxului, bacteria avand o incidenta mai mare in zone inundabile,unde pot fi transportati sporii care provin din cadavrele animalelor deja bolnave.In regiuni infectate prin spori, bacilul antraxului poate persista in pamant zeci de ani, provocand imbolnaviri numeroase primavara si in anii cu precipitatii abundente.'In toate localitatile afectate de inundatii am dispus vaccinarea animalelor impotriva antraxului, iar dupa curatarea namolului, toate gospodariile vor fi dezinfectate', a declarat, miercuri, Mircea Martin, directorul Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Salaj.Conform acestuia, autoritatile locale au contracte cu o firma specializata care, va ridica animalele moarte, pentru incinerare.
Judetul Salaj este asezat in partea de Nord-Vest a Romaniei si se suprapune pe cea mai mare parte a zonei de legatura dintre Carpatii Orientali si Muntii Apuseni, cunoscuta sub denumirea de Platforma Somesana, care are o suprafata de 3864,4 km2, ceea ce reprezinta 1,6% din suprafata tarii.
Sanatatea si Educația din Salaj, exemple de manageriat in folosul oamenilor Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Ea a luat prin surprindere auditoriul luni seara, la Ramnicu Valcea, cand a declarat ca sustine colaborarea dintre Serviciile secrete si elevi, transmite NewsIn.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri, la Targu Mures, ca tinerii au nevoie de carti, educatie si modele si a criticat-o pe Elena Basescu, sustinand ca aceasta le promite romanilor legalizarea drogurilor. ... sa ia niste droguri usoare, le da domnisoara Elena Basescu.
Candidatul PSD la presedintie, Mircea Geoana, i-a raspuns lui Traian Basescu la propunerea acestuia de a deveni premier si a declarat ca presedintelui ii este frica sau a inceput sa consume droguri usoare.
Ieri, Guvernul a aprobat o ordonanta de urgenta care interzice comercializarea asa-ziselor "droguri legale". In fapt este vorba de un act normativ care vine sa completeze Legea privind prevenirea si combaterea traficului de droguri si Legea privind regimul juridic al plantelor, substantelor si preparatelor stupefiante si psihotrope.
Astfel, in cadrul unui program specific, in perioada 15 mai- 21 iulie 2006 s-a desfasurat prima sesiune de formare a echipelor chinologice pentru detectie droguri, fiind pregatite 10 echipe de caini care isi vor desfasura activitatea de control in cadrul celor 10 directii regionale vamale.
Mariustuca.ro / Testul cu bezeaua si riscul ca un copil sa devina dependent de droguri (Autoare: Magda Marincovici) Intre 1968 si 1972, un cercetator american a studiat reactiile a 550 de copii. ... Cercetatorul a adunat informatiile si a ajuns la concluzii interesante :
google-analytics.com