Cautare

5307 de rezultate pentru "fiul marelui afacerist campulungeam ion grozavu" (2.88 secunde)
Jaime si Cersei mai au un frate, pe Tyrion Lannister, fiul cel mic al Lordului Tywin Lannister. ... - Fiul lui Ser Ronnel, Ser Elbert Arryn, fost mostenitor al lui Lord Jon, ucis din ordinul Regelui nebun inainte de revolta. ... - Fiul lor cel mare si mostenitorul tronului, Joffrey Baratheon.
Cu toate acestea, potrivit spuselor Mariei Grozavu, consilier DGAI Dolj, au fost depuse numai zece cereri in acest sens. ... „Statul le da 60% din bani, insa restul de 40% trebuie suportat de crescatorii de animale, iar acestia sint destul de saraci“, a spus Grozavu.
iar Evantia cu Dimitrie, fiul sau, ramasesera inca inauntrul capistei si deodata s-a facut cutremur si a cazut capistea cu idolii, sfaramandu-se ca praful idolii lor spre care nadajduiau; si a fost apucata acolo femeia dregatorului cu fiul lor, sub zidurile cele cazute.
Puteti citi in continuare cele 14 motive temeinice pentru a nu vota un politician demagog, populist, afacerist, corupt, incult, mitocan, fariseu, betiv si scandalagiu.
De asemenea, Romania libera, fost organ al Frontului Democratiei si Unitatii Socialiste, apare la 23 decembrie 1989, iar printre colaboratori se numara Ion Pavelescu, Bogdan Ficeac, Emil Munteanu sau Marius Georgescu.
Ion, A. ... Leo Grozavu SEPSI (4-3-3): Niczuly (cpt.) - Aganovic, Balasa, Ninaj, Fl. Stefan - I. Gheorghe, J. Rodriguez, Renta - C.
Astazi incepem un an nou si ne prezentam inaintea lui Dumnezeu pentru a-l incepe bine, uniti cu preasfanta Fecioara Maria, mama lui Isus si mama noastra, si uniti cu Isus, fiul Mariei, Fiul lui Dumnezeu.
- De asemenea, Romania libera, fost organ al Frontului Democratieisi Unitatii Socialiste, apare la 23 decembrie 1989, iar printre colaboratori se numara Ion Pavelescu, Bogdan Ficeac, Emil Munteanu sau Marius Georgescu.
Tractorul sau sapa, aceasta-i intrebarea Maria Grozavu, inginer specialist in cadrul DADR, spune ca in 1998 erau aproximativ 10.000 de tractoare in Dolj, dar in 2008 au mai ramas 7.500.
El sustine ca l-ar fi propus pe Leo Grozavu pe banca visiniilor si ca Adrian Mutu e o alegere neinspirata in acest moment. ... Nu ca voiam eu sa fiu antrenor, dar, daca ma intreba cineva, l-as fi propus pe Leo Grozavu, la stilul de antrenor.
Fiul unui afacerist, atac cu toporul. Scandalul a inceput din strada cand individul a lovit cu toporul masina in care se afla tanarul.
Ion Cristoiu spune despre Dosarul Revolutiei ca Regimul Ceausescu a fost reabilitat si ca istoria nu poate fi judecata penal (Autoare:
Senatorul Ion Vasile a fost reales duminica seara lider al organizatiei judetene a PSD Buzau, dupa alegeri extrem de tensionate, din care nu au lipsit atacurile la persoana.
SFANTUL Ion 2018. In fiecare an, la 7 ianuarie, romanii sarbatoresc ziua Sfantului Ion (Ziua sfantului Ioan Botezatorul, Soborul Sfantului Prooroc Ioan Botezatorul, Inaintemergatorul Domnului). ... Potrivit tradidiilor, in ziua Sfantului Ion se incheie perioada Sarbatorilor de iarna, incepute de ziua Sf.
Fiul fostului prim-ministru Victor Ponta a ajuns de urgenta la spital, vineri, dupa un grav accident la un meci de rugby ce se desfasura in localitatea prahoveana Baicoi. ... Victor Ponta ar fi sosit in mare graba la spital, pentru a fi alaturi de fiul sau.
Razvan Placinta, fiul senatoarei Sorina Placinta, este acuzat de tentativa de omor dupa ce a lovit cu masina o persoana. ... Fiul senatoarei a fost audiat si este internat la un spital din Capitala.
Deputatii si senatorii, majoritatea in straie populare taranesti, fiecare imbracat dupa traditia regiunii de unde provine, asteapta sosirea "Marelui Om". ... Presa e la loc de cinste, caci "Marelui Om" ii plac "presarii", ii plac camerele de luat vederi si blitzu-rile aparatelor foto.
candidatul Partidului Democrat- Liberal, in persoana avocatului Ion Popescu, decan al Baroului de Avocati Constanta si vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean al formatiunii sale, fata in fata cu fostul senator Nicolae Rahau, presedintele organizatiei judetene si candidat al Partidului Romania Mare. ... Ion Popescu: ... Ion Popescu: ... Ion Popescu: ... Ion Popescu:
Fostul presedinte Ion Iliescu a acordat un interviu postului "Radio France Internationale", pe tema proiectului de lege privind revizuirea Constitutiei, elaborat de Guvernul Boc in regim de "maxima urgenta", si pe care presedintele Basescu ar urma sa-l trimita Parlamentului, spre aprobare. ... fostul presedinte Ion Iliescu Reporter:
Festivalul International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti, intre 1 si 8 octombrie la Teatrul Ion Creanga La inceput de octombrie, Teatrul Ion Creanga aduce noi spectacole si aventuri gata de trait si de povestit mai departe, cu ocazia celei de-a XII-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti.
google-analytics.com