Cautare

576 de rezultate pentru "fecioara" (3.78 secunde)
Dar credeti ca Basescu, Boc, Udrea, Vass (ca nebuna asta a ajuns sa dea ordine Parlamentului, visandu-se, mai mult decat Fecioara din Plescoi, un Basescu cu fusta) ar intelege ceva din ceea ce scrie profesorul Prisecaru?
Vad ca a prins glas si Fecioara din Plescoi. Foarte amenintatoare la adresa Opozitiei. "Protestele sunt absolut firesti. E un protest impotriva actualei guvernari, e firesc, acest Guvern a luat masuri de austeritate, dar este un protest la adresa politicienilor din ultimii 20 de ani.
Pe muzica lui Ceaikovsky, echipa formata din zeci de patinatori profesionisti va prezenta figuri speciale extrase din competitiile de patinaj precum triplu lutz, dublu toe-loop sau salturi quadruple si promite sa uimeasca audienta prin modul in care va da viata unei povesti de dragoste intre un print si o fecioara lebada.
Fecioara Exercitiile care iti sculpteaza trupul, cum sunt cele practicate la Pilates sau yoga, sunt perfecte pentru zodia ta. Balanta Semnele suprasolicitarii, fata rosie sau respiratia ingreunata, nu sunt apreciate printre balante.
FECIOARA 23.08-22.09: Sansele sa combinati afacerile cu placerea nu sunt prea consistente. Incercati prea multe in acelasi timp si nu va iese intotdeauna asa cum doriti.
FECIOARA 23.08-22.09: Viata de familie, in ultima vreme, a fost ceva cam tulbure. Daca veti intelege adevaratele motive ale neplacerilor, sigur se asterne linistea peste casa dumneavoastra.
Arhanghelul Gavriil a fost trimis de Dumnezeu la Fecioara Maria sa-i vesteasca taina cea mare a intruparii Domnului si tot el a adus dreptilor Ioachim si Ana vestea zamislirii Maicii Domnului.
"La Mormantul Sfant m-am rugat pentru Iisus Hristos si Fecioara Maria, am spus rugaciuni pentru ei si apoi pentru mine.
FECIOARA 23.08-22.09: Alungati monotonia. Desi simtiti ca va concentrati greu si sunteti uneori somnorosi, indepliniti sarcinile de rutina fara probleme.
Ce icoane gasiti la standul artistului Liviu Balac - Iisus Hristos - Sfanta Familie - Fecioara Maria - Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil - Sfantul Arhanghel Gavriil -Sfintii Apostoli Petru si Pavel - Sfantul Apostol Petru - Sfantul Apostol Pavel - Sfintii Imparati Constantin si Elena - Sfantul Alexandru - Sfantul Andrei - Sfantul Anton - Sfantul Dimitrie - Sfantul Gheorghe - Sfantul Ioan Botezatorul - Sfantul Ilie - Sfantul Mina - Sfantul Nicolae - Sfantul Pantelimon - Sfanta Cuvioasa Parascheva - Sfantul Spiridon - Sfantul Stelian - Sfantul Stefan - Sfantul Vasile - Sfantul Nectarie - Portrete - Sfantul Alexandru - Arsenie Boca
despre beatificarea, pe 22 septembrie a.c., la Nisiporesti (NT), a tinerei Veronica Antal, fecioara martira, care va deveni astfel o mijlocitoare si un model de traire a credintei si despre viitoarea beatificare a Episcopilor martiri greco-catolici", se precizeaza in comunicatul CER, semnat de pr.
Isus insusi, dupa intemnitarea si decapitarea lui Ioan Botezatorul, a parasit Nazaretul si a venit in orasul Cafarnaum, probabil impreuna cu Sfanta Fecioara Maria, avand ocazia sa se intalneasca si sa discute de mai multe ori cu prietenii sai de pe malul Iordanului, pe care, in cele din urma, i-a chemat sa i se alature:
- Mantuitorul s-a intrupat de la Duhul Sfant si din Fecioara Maria din iubire fata de neamul omenesc, asa cum reiese din Evanghelia de la Ioan.
Desi este impropriu sa vorbim despre un cuplu in cazul Luceafarului lui Eminescu si al Catalinei, nu putem sa nu ne oprim asupra tainicei fascinatii pe care o simte prea frumoasa fata/ mandra-n toate cele,/ Cum e Fecioara intre sfinti /Si luna intre stele fata de Luceafar.
Prin Dumnezeiasca Nastere a Fiului lui Dumnezeu din Fecioara Maria am fost incredintati ca Ziditorul universului ofera lumii cazute si instrainate prin pacat izbavirea mult dorita.
- Vizita, de Jean Jouvenet - o capodopera a secolului al XVIII-lea, care o ilustreaza pe Fecioara Maria ridicandu-si ochii spre cer, langa vara ei Elisabeta, inchinata inaintea ei.
Ci mijlociti la Dumnezeu si la preacurata Lui Maica si pururea Fecioara Maria, ca si pe noi sa ne pazeasca fara prihana.
Aversul monedei din aur prezinta imagini ale unor lacasuri de cult si numele localitatilor unde se afla acestea, respectiv Catedrala Sfantul Iosif - BUCURESTI, Sanctuarul marian - SUMULEU CIUC, Catedrala Sfanta Treime - BLAJ, Catedrala Sfanta Fecioara Maria, Regina - IASI, care vor fi vizitate de Sanctitatea Sa Papa Francisc, inscriptiile in arc de cerc ROMANIA si anul de emisiune 2019, stema Romaniei si valoarea nominala 500 LEI.
Aversul monedei din aur prezinta imagini ale unor lacasuri de cult si numele localitatilor unde se afla acestea, respectiv Catedrala Sfantul Iosif - BUCURESTI, Sanctuarul marian - SUMULEU CIUC, Catedrala Sfanta Treime - BLAJ, Catedrala Sfanta Fecioara Maria, Regina - IASI, care vor fi vizitate de Sanctitatea Sa Papa Francisc, inscriptiile in arc de cerc ROMANIA si anul de emisiune 2019, stema Romaniei si valoarea nominala 500 LEI.
FECIOARA 23.08-22.09: Inca de la inceputul saptamanii puteti juca cel mai important rol din viata dumneavoastra daca veti marturisi persoanei dragi gandul ce va macina de ceva vreme.
google-analytics.com