Cautare

1599 de rezultate pentru "drumul" (2.62 secunde)
Alexander Chernyshev, un prieten minunat, de la care am avut foarte multe de invatat si a carui sfaturi m-au calauzit pe drumul cel bun. ... Dumnezeu a vrut sa ne arate ca trebuie sa schimbam directia, ca acela nu era drumul, locul sau conjunctura favorabile noua.
Or sa vina pe drumul asta?". ... Politicienii uita ca drumul catre Parlament trece si pe drumul lui nea Traian! Sa traiesti bine, Traiane!
O alta declaratie, "cu dus si-ntors", apartine premierului care i-a indemnat pe romani sa meraga la vot pentru ca, prin intermediul noilor alesi, Romania sa mearga pe "drumul pe care il merita".
Dan Condrea este soferul mort in accident Testele ADN confirma faptul ca soferul mort in accidentul rutier produs pe drumul dintre Buftea si Corbeanca era Dan Condrea, a anuntat astazi Parchetul General.
- Drumul Taberei - Str. ... - Drumul Taberei - Str. ... - Drumul Taberei - Str. Romancierilor; - Bd. Dimitrie Cantemir intre Str. Drumea Radulescu si Str.
Reprezentantii BEJ Constanta au primit o sesizare prin care locuitorii Dobromir Vale sunt trecuti pe alte liste si au fost nevoiti sa strabata drumul pana in satul invecinat sa voteze.
Demers electoral pentru continuitate a€žSa nu lasam Alianta PNL-PD sa ne opreasca din drumul nostru, sa ne intoarca din drumul nostrua€œ, a spus Adrian Nastase, in conditiile in care in perioada in care cele doua formatiuni, membre al Aliantei, s-au aflat la guvernare, Romania s-a confruntat cu cea mai mare recesiune economica din istorie, de 8% , in timp ce acum se vorbeste de cea mai mare crestere economica, tot 8%.
Directia Regionala de Drumuri si Poduri (DRDP) Constanta a anuntat ieri ca "Drumul Expres Litoral Nord- Delta Dunarii intra in linie dreapta". ... Drumul Expres Litoral Nord- Delta Dunarii sau autostrada Delta va face legatura intre localitatile Ovidiu- Lumina- Navodari- Corbu- Sacele- Mihai Viteazu, spre judetul Tulcea.
In privinta aderarii la zona Schengen, Germania sprijina drumul Romaniei in directia unor controale mai severe la granita. ... In privinta aderarii la zona Schengen, Germania sprijina drumul Romaniei in directia unor controale mai severe la granita.
o "Domnul Ponta mi-a spus ca daca vin in echipa si ne intelegem cu totii nu vede niciun fel de problema ca eu eventual sa ocup eventual functia de ministru de Externe intr-un guvern al nostru viitor, deci ce a spus ieri ca-i propusese lui Corlatean pur si simplu era invalidat in conversatia cu mine, si mai mult decat atat, ca nu ne intersectam drumurile noastre, ca nu suntem in coliziune pe drumul meu de incercare de a mai candida o data la presedintie si drumul sau de a ajunge prim-ministru", a spus, la Realitatea Tv, Mircea Geoana.
Asa cum astazi trec in deplina siguranta betoniere peste drumul alaturat Autostrazii Soarelui, drum care, dupa cum subliniaza domnul Traian Cliante, seful santierului arheologic, poate fi considerat, "cea mai buna autostrada de pe vremea geto-dacilor!
Ce ne puteti spune despre drumul deja parcurs de Romania, dat fiind ca la un interviu precedent mi-ati spus ca Romania a fost una dintre tarile cel mai dur lovite de criza din intreaga lume?
Drumul acesta, dus-intors il mai comit si azi. Si uite asa, fara sa vreau, aproape, v-am convocat alaturi, pe drumul lung si cunoscut, pe care eu unul, nu incetez sa merg din vreme in vreme.
La strazile Gura Padinii si Talmaci drumul este refacut 90%, iar retelele edilitare sunt finalizate. ... Pe strazile Grindu, Slatina si Drumul mic intre vii lucrarile vor incepe pe 1 august 2013.
Tinta noastra foarte clara este de a-i determina pe romanii care astazi sunt in diaspora ca intr-un an, doi, dupa ce vad ca aceste masuri sunt aplicate si se da drumul la investitii, se da drumul la noi lucrari in infrastructura, sa prefere sa se intoarca acasa pe niste salarii nu asa de mari ca in afara, deocamdata, dar sigure, din ce in ce mai mari si cu taxe si cu preturi mult mai mici decat in afara, pentru ca din ce am discutat cu foarte multe patronate, sa stiti ca nici ele nu sunt extrem de incantate de faptul ca trebuie sa puna aceste preturi mari produselor, tocmai pentru ca au acest TVA mare si au spus noi suntem primii interesati cand veti aplica reducerea TVA-ului fie la produsele de baza, fie generalizat, sa venim si noi langa aceasta reducere cu un procent - doua, astfel incat sa se simta bine in buzunarul romanilor aceasta scadere, pentru ca acest lucru ne va ajuta sa producem mult mai mult.
Despre reteaua de statii OSCAR Drumul inseamna acum mai mult decat un numar de kilometri care trebuie parcursi pentru a ajunge la destinatie. Astazi, drumul este o experienta si pentru ca vrem sa iti fim alaturi, am creat un set de carduri pentru o alimentare optima cu carburant.
Stii - mi-ai spus topaind mai departe pe iarba si miscandu-ti mainile prin aer - la noi, daca nu treci pe malul celalalt si faci plaja pe asta, se va spune ca nu vrei sa dai bani si ca nu esti in stare sa-ti platesti drumul pana dincolo.
Nimeni nu le dadea oamenilor nici o explicatie, iar acestora nu le venea sa creada ca au facut drumul degeaba. ... Chiar daca au aflat din presa ca la spital medicii ar avea liber, nu le-a venit sa creada si au facut drumul pana aici.
Am vorbit de mai multe ori cu primarul, m-am interesat si am aflat ca, intr-adevar, drumul despre care vorbeste este sub orice critica.
Drumul spre biruinta "A inceput drumul spre biruinta, dragi camarazi!", s-a adresat Gigi Becali membrilor de partid, pe care nu a dorit sa-i numeasca nici prieteni, dar nici tovarasi.
google-analytics.com