Cautare

534 de rezultate pentru "doctor" (7.21 secunde)
Aproape un sfert din actualii parlamentari au titlul de doctor sau sunt pe cale sa obtina acest statut, cei mai multi regasindu-se in randurile social-democratilor, respectiv o treime din parlamentarii cu aceasta titulatura.
CNATDCU a decis retragerea titlului de doctor in cazul lui Toba pentru ca acesta a plagiat zeci de pagini. In cazul lui Kovesi, CNATDCU a decis mentinerea titlului de doctor desi aceasta a plagiat zeci de pagini.
Constantin Chira sa scrie o monografie de exceptie PROFESOR DOCTOR DIMITRIE GEROTA. UN OM PENTRU ETERNITATE este titlul monografiei semnate de profesorul doctor Dumitru Chira, lansata joi (orele 13.00) la UMF Carol Davila si prezentata de prof.
ingrijitor batrani la domiciliu, magaziner, electromecanic lift, strungar, ospatar, tehnician si electrician lift, electrician, frigotehnist aer in Cipru, medic ortopedist in Finlanda, miner in Polonia, doctor radiologie, doctor patolog, doctor ginecolog, doctor neurolog, doctor psihiatru, doctor anestezist, reprezentant publicitate media pentru Romania in Slovenia, medic specialist in Spania.
Florin Georgescu a revenit in centrul atentiei prin sustinerea unei exceptionale dizertatii la Universitatea Craiova, cu prilejul primirii titlului de Doctor Honoris Causa. Punctul principal al manifestarilor prilejuite de acordarea titlului de Doctor Honoris Causa al Universitatii din Craiova domnului Florin Georgescu, prim vice-guvernator al BNR.
Magda Marincovici) Profesorul doctor Mircea Gorgan, presedintele Comisiei de Neurochirurgie a Ministerului Sanatatii explica, pe scurt, ce inseamna pentru un pacient in stare atat de grava iesirea din reanimare."Problema cu Schumacher nu trebuie privita ca in filmele SF. ... • Profesorul doctor Mircea Gorgan : ... • Profesorul doctor Mircea Gorgan :
O jumatate de secol de invatamant economic superior, cu un Doctor Honoris Causa de anvergura, la Craiova (Autor Cristi Patru) In aceste zile, invatamantul economic superior craiovean sarbatoreste 50 de ani se existenta.
Un doctor nu se judeca asa. Un doctor nu ar trebui linsat asa. ... Pentru ca omul e DOCTOR. Nu doar practicant de medicina, sau bagator de sparle.
huna - Vasile Andru - scriitor - Bogdan Grigore - trainer - Vasile Danila - doctor - Ana-Maria Stefanescu - terapeut - Cristina Craciun - terapeut - Valeriu Mihai Panoiu - astrolog - Aniela Sircu - sexolog - Aida Calin - trainer - Patricia Cihodaru - psiholog - Gabriela Cristina Hlusak - maestru ThetaHealing® - Diana Vasile - conf.
Google sarbatoreste a 50-a aniversare a serialului "Doctor Who" printr-un logo special Google sarbatoreste, vineri, printr-un doodle interactiv, a 50-a aniversare a serialului SF "Doctor Who", produs de BBC si care descrie aventurile unui lord ce calatoreste in timp si spatiu cu nava lui, Tardis, aceasta fiind camuflata intr-o cabina telefonica de politie din 1960, potrivit Mediafax.
"Doctorii au omorat-o pe Aura" Vadit emotionat in fata tragediei care a impresionat o lume intreaga, un medic din Bucuresti a asternut cateva ganduri sincere despre moartea Aureliei Ion, studenta care isi dorea sa fie un doctor renumit.
Cei trei specialisti, Razvan Daraban, antreprenor si doctor in stiinte economice cu experienta vasta in coordonarea proiectelor medicale, Virgil Pop, inginer-antreprenor cu 10 ani de experienta in managementul clinicilor stomatologice, si Anca Temelcea, doctor in stiinte medicale si lector la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, au creat pentru aceasta clinica strategii de reducere a timpilor alocati tratamentelor, precum si a perioadei de asteptare pentru fiecare client, la sub cinci minute.
Eurodeputatul PNL Daniel Daianu, doctor in economie, profesor universitarla SNSPA Europarlamentarul Daniel Daianu a fost economist-sef al BNR intre 1992-1997, ministru-adjunct in 1992 si ministru plin al finantelor intre 1997 și 1998, profesor universitar la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA), membru corespondent al Academiei Romane din 2001, membru al Societatii Romane de Economie (SOREC).
"Domnul Ponta nu are dreptul sa spuna ca daca se dovedeste ca a gresit, atunci renunta la titlul de doctor. ... Doctor, doctor, doctor si a incheiat cu dottore, de vreo 7 ori.
Doctor Pasquale Anastasi - Directorul General al Departamentului "Turism, Sport, Spectacol si Politica" al Regiunii Calabria; Doctor Consolata Loddo - Director al Departametului "Promovare si Organizare Turistica" al Regiunii Calabria;Doctor; Doctor Carlo Porcino - Presedinte al Aeroportului Reggio Calabria.
Profesorii Jonathan Michael Shapiro si Bonaventura Clotet, decorati cu titlul Doctor Honoris Cauza la Bucuresti (Autor :
Titlu doctor Honoris Causa pentru George Maior. ... D.Tapalaga) Directorul SRI, George Maior, va fi prezent zilele viitoare la Timisoara, unde Universitatea de Vest ii va decerna titlul de Doctor Honoris Causa, anunta publicatia Timpolis.
Muzeul Municipal Calarasi a postat pe pagina de Facebook un text despre prima femeie doctor in medicina din Romania, Maria Cutarida Cratunescu, care s-a nascut la 10 februarie 1857, in Calarasi.
Una din acestea este denumita Electronic Doctor Stem Generator si a fost creata de medicul roman Bogdan Vladila, pentru recuperarea in afectiunile maxilo-faciale si atenuarea ridurilor, iar din aceasta luna este folosita si in cadrul celei mai mari clinici de vertebrologie din Romania.
Primul pe lista este proseforul doctor in istorie CONSTANTN TUDOR. ... CONSTANTIN TUDOR - profesor doctor in istorie; ... DANIELA CRETU - profesor universitar doctor, director filiala Calarasi a Facultatii de Management, Inginerie Economica in Agricultura si Dezvoltare Rurala;
google-analytics.com