Cautare

3806 de rezultate pentru "dezvoltare personala" (4.14 secunde)
Reprezentantii Consiliului pentru Dezvoltare Regionala a Regiunii de Dezvoltare Sud - Est intruniti, ieri, in statiunea Mamaia, au discutat, printre altele, despre alegerea unei noi structuri de conducere si pentru evaluarea strategica si prioritizarea proiectelor depuse de autoritatile locale pentru accesarea de fonduri europene.
In cadrul comisiei, social-democratul se ocupa de studierea propunerilor facute de comune si orase in vederea elaborarii de prognoze economice, pregatirea si avizarea pentru adoptarea de catre consiliu a programelor si prognozelor de dezvoltare economico-sociala a judetului, analizarea modului in care se realizeaza programul si prognozele de dezvoltare economico-sociala a judetului.
57542/21.12.2006, s-a predat din administrarea ADS in administrarea Statiunii de Cercetare-Dezvoltare Agricola Simnic, cu destinatia teren indispensabil pentru activitatea de cercetare, suprafete pentru care legiuitorul a introdus o limitare in ceea ce priveste retrocedarea", se arata in raspunsul lui Rosculete.
Europarlamentarul PSD, Corina Cretu, a primit functia de vicepresedinte al Comisiei pentru dezvoltare a Parlamentului European (PE).
Adriana Ticau, la transport si turism (TRAN), Ioan Mircea Pascu la afaceri externe (AFET), si Corina Cretu, la ajutorul pentru dezvoltare (DEVE), voturile care vor formaliza aceste pozitii urmand a avea loc luni 20 iulie.
Ambasadorul Regatului Unit in Romania, Robin Barnett, oficiali din administratia orasului englez Wakefield si reprezentantii Agentiei de Dezvoltare Wakefield - first s-au intalnit ieri cu primarul Craiovei, Antonie Solomon, pentru a demara un parteneriat intre cele doua comunitati.
De exemplu, de la Ministerul Mediului, condus chiar de catre un constantean, Nicolae Nemirschi, a venit vestea ca vor fi comasate trei institute de cercetare, intre care si Institutul de Cercetare - Dezvoltare "Grigore Antipa".
Maghiarii cer o redesenare a granitelor, astfel incat sa se formeze o noua regiune de dezvoltare prin unirea a trei judete:
Daca pentru campusul scolar din Oradea Guvernul lui Emil Boc sustine ca nu are bani, acelasi Cabinet Boc se arata extrem de darnic cu alte initiative asa-zis de dezvoltare locala. ... Pe termen lung, inseamna dezvoltare durabila.
este vorba despre multa munca, de valorificarea inteligenta a avantajelor competitive si a pozitiei geo-politice a Turciei, de existenta unui proiect de dezvoltare pe termen lung, pentru care s-au asigurat si surse credibile si coerente de finantare.
Alocarile bugetare pentru educatie si cercetare se ridica la patru miliarde euro, pentru agricultura si dezvoltare rurala - 3,8 miliarde euro, pentru ordine publica si siguranta nationala - 2,7 miliarde euro, pentru administratie - doua miliarde euro, pentru locuinte, servicii, dezvoltare publica - 1,5 miliarde euro, aparare - un miliard euro, protectia mediului - un miliard de euro.
Guvernul va initia o dezbatere cu intreaga clasa politica pentru un plan consensual de dezvoltare Guvernul va organiza, dupa vacanta parlamentara, o dezbatere privind elaborarea unui plan de dezvoltare a Romaniei pentru peroada 2014-2018, la care sunt invitati toti reprezentantii clasei politice.
Ma refer la imperativul reducerii drastice a decalajelor istorice de dezvoltare fata de Occidentul european. ... Sa nu uitam ca exista si problema decalajelor de dezvoltare intre regiunile tarii noastre, care trebuie tratata in acelasi context. ... Romania poate contribui cu idei la structurarea politicilor regionale de dezvoltare.
Si asta, in conditiile in care Fondul pentru Dezvoltare Turistica Sighisoara - societatea desemnata sa implementeze proiectul Dracula - are datorii de miliarde de lei, iar cedarea dreptului de proprietate exclusiva asupra marcii "Dracula Park " - "operatiune " care poarta semnatura fostului ministru al turismului, Dan Matei Agathon, contravine prevederilor legale.
Piata produselor lactate din Romania a inregistrat in intervalul 1998-2004 cel mai rapid ritm de crestere dintre statele in curs de dezvoltare, releva un studiu realizat de Euromonitor International. ... La nivel global, tarile in curs de dezvoltare au inregistrat cea mai rapida crestere a pietelor de produse lactate.
Ministerul Finantelor Publice (MFP) estimeaza in Planul National de Dezvoltare (PND) pentru perioada 2007-2013 ca Romania poate recupera 10 puncte procentuale din decalajul actual de dezvoltare pe care il are fata de tarile din Uniunea Europeana.
Institutiile cu activitati de cercetare-dezvoltare vor putea beneficia de finantare nerambursabila de pana la 75% din totalul costurilor pentru proiecte de cercetare fundamentala, industriala si precompetitiva, in cadrul unei scheme de ajutor de stat ce va fi implementata de Ministerul Educatiei si Cercetarii, se arata intr-un comunicat al Consiliului Concurentei.
Modul in care inteleg institutiile financiare sa recupereze debitele restante de la Statiunea de Cercetare si Dezvoltare Vin Viticola si pentru Pomicultura Murfatlar, aflata in procedura de executare silita, nu respecta in totalitate prevederile legale.
Incubatorul de afaceri ia fiinta, dupa cum ne-a declarat Iulian Groposila, presedintele Patronatului Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta, prin asocierea autoritatilor locale, a societatilor comerciale si a agentiilor de dezvoltare regionala.
Programul Sapard va fi derulat prin Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), potrivit unui comunicat al agentiei.
google-analytics.com