Cautare

386 de rezultate pentru "deta timis" (3.93 secunde)
Fidel principiului "Azi in Timisoara, maine-n toata tara", Gheorghe Ciuhandu a precizat ca programul ce in prezent se desfasoara in judetul Timis se poate extinde la scara nationala.
Datele cu privire la costurile cu publicitatea scrisa si cea stradala au fost obtinute prin monitorizarea facuta la nivelul Capitalei si a judetelor Bacau, Brasov, Cluj, Constanta, Timis si Valcea, aceasta reprezentand unul dintre motivele pentru care costurile sustinute de UDMR sunt subevaluate.
Datele cu privire la costurile cu publicitatea scrisa si cea stradala au fost obtinute prin monitorizarea facuta la nivelul Capitalei si a judetelor Bacau, Brasov, Cluj, Constanta, Timis si Valcea, aceasta reprezentand unul dintre motivele pentru care costurile sustinute de UDMR sunt subevaluate.
Sedinta de plen a inceput cu un moment de reculegere pentru comemorarea evenimentelor din urma cu 15 ani de la Timisoara, oras pentru care ziua de 17 decembrie este o zi de doliu, dupa cum a subliniat deputatul de Timis Viorel Oancea.
Filiala Timis a fostului partid de guvernamant a anuntat ca ii va sprijini cu avocati, in instante, pe demnitarii si functionarii publici care detin sefia serviciilor descentralizate locale si care vor fi schimbati din functii de noii guvernanti.
Alti fosti deputati carora li s-a oferit functia de prefect sunt Stefan Marian Popescu-Bejat (PD) in judetul Gorj, Gyongyike Bondi (UDMR) in judetul Maramures, Radu Bud (PNL) in judetul Satu Mare si Ovidiu-Virgil Draganescu (PNL) in judetul Timis.
Adrian Cioroianu s-a nascut pe 5 ianuarie 1967, la Craiova, a devenit membru PNL in timpul presedintiei lui Theodor Stolojan si senator de Timis in 2004.
Gheorghe Albu, deputat FSN si PD de Dambovita, absent 1992-1996, Antal Istvan, deputat UDMR de Harghita, absent 1990-1992, Crin Antonescu, deputat PAC, PNL, PL a€™93 de Bucuresti, absent 1990-1992, Asztalos Ferenc, deputat UDMR de Harghita, absent 1990-1992, Borbely László, deputat UDMR de Mures, absent1996-2000, Buruiana Aprodu Daniela, deputat FSN si PRM de Braila, absent 1992-1996, Gvozdenovici Slavomir, deputat Uniunea Sarbilor din Romania, absent 1990-1992, Leonida Lari Iorga, deputata PNÂTCD si PRM de Suceava, absenta 1990-1992, Mircea Man, deputat FSN si PD de Maramures, absent 1996-2000, Musetescu Ovidiu, deputat FSN, PDSR si PSD de Teleorman, absent 1996-2000, Nicolicea Eugen, deputat PDSR si PSD de Mehedinti, absent 1990-1992, Oltean Ioan, deputat FSN si PD de Bistrita-Nasaud, absent 1992-1996, Daniela Popa, deputat FSN, PDSR, ApR si PUR de Bucuresti, absenta 2000-2004, Calin Popescu-Tariceanu, deputat PNL de Bucuresti, absent 1992-1996, Cristian Radulescu, deputat FSN si PD de Vaslui, absent 2000-2004, Seres Denes, deputat si senator UDMR de Salaj, absent 1990-1992, Stanciu Anghel, deputat PRM de Iasi, absent 1990-1992, ßtefan Tcaciuc, deputat Uniunea Ucrainenilor din Romania, absent 1996-2000, Ioan Timis, deputat FSN, PD, PDSR si PSD de Hunedoara, absent 1996-2000.
Din comisie vor mai face parte ministrii Vasile Blaga, Sulfina Barbu si Gheorghe Barbu, presedintii Consiliilor Judetene Arad, Galati si Timis, parlamentarii Dan Carlan, Ioan Oltean si Marian Jean Marinescu, precum si primarii municipiilor Alba Iulia si Oradea, Mircea Hava si Petru Filip.
Senatorul de Timis a facut ieri publice o serie de contracte ale SRR, care, in opinia sa, ridica semne de intrebare.
Potrivit lui Stroe, in sedinta CNEx se vor discuta masurile de reorganizare a unor filiale, precum Timis si va fi discutata componenta echipei de campanie a prezidentiabilului Antonescu.
Incidentul s-a intamplat dupa intalnirea pe care prim-ministrul a avut-o la CJ Timis. Oul a fost aruncat peste masina premierului.
Intr-un comunicat de presa, remis ieri publicitatii de AJVPS Timis, unde Sarbu este presedinte, se arata ca Adunarea Generala a CIC a adoptat o motiune care se pronunta impotriva intentiei UE de a interzice importul de trofee de urs din Romania, “acest lucru fiind de natura sa afecteze grav comunitatile locale din zona montana, dar si specia ca atare“.
VASILE SOPORAN • Vechi securist din grupul de la Cluj, cu afaceri ilegale A candidat la Timis, in Colegiul nr.
Sacu (Caras-Severin), Ion Roata (Ialomita), Ruginoasa (Iasi), Mogosoaia (Ilfov), Baita de sub Codru (Maramures), Turnu Rosu (Sibiu), Sandra (Timis), Craidorolt (Satu Mare), iar pentru primar general - in Bucuresti.
Timis, Caras-Severin, Bistrita-Nasaud, Maramures, Arad, Sibiu, Brasov, Mures, Hunedoara, Alba si Cluj. In Salaj, inregistrarea si aprobarea cererilor s-a realizat prin intermediul Fundatiei Kallos Zoltan.
Totodata, au fost reinstalati in functii Ilie Sarbu la Timis, Ion Vasile la Buzau si Ion Solcanu la Iasi. La nivelul judetului Botosani, Constantin Contac a fost reales, cu o mare majoritate de voturi, ca presedinte al filialei.
Desi la nivelul judetului Constanta sunt multe masini care ajung la cumparator prin intermediul acestor retele, nu exista nici un fel de dosar deoarece, in prima faza, masinile sunt inmatriculate acolo unde li s-a facut vama si anume, cu precadere, in Bucuresti sau in judetele Timis, Arad, Bihor si Satu Mare.
Conform unei estimari interne a PNL, filialele judetene din Iasi, Prahova, Constanta si Timis isi propun sa obtina cu aceasta ocazie cel mai mare numar de voturi dintre organizatiile partidului.
Presedintele PD Constanta a adaugat ca in sprijinul napastuitilor din Timis si Caracal vor fi stransi atat bani, cat si materiale.
google-analytics.com