Cautare

15971 de rezultate pentru "despre targuri" (3.14 secunde)
Este a doua oara cand venim la aceste targuri. Lumea incepe sa cunoasca mai multe despre plantele suculente, mai ales despre cele care rezista iarna la inghet:
Unul dintre cele mai spectaculoase targuri de Craciun din tara se regasteste in municipiul Buzau.
Iar aici nu vorbim doar despre casa in care locuim, ci despre oricare loc in care petrecem o parte insemnata a vietii noastre, cum ar fi de exemplu firma sau institutia la care lucram. ... In acest caz, numarul casei ofera indicatii despre o lectie neasimilata in trecut.
Gentile sunt cu broderie nationala si sunt la mare cautare la aceste targuri organizate aici. Mai multe detalii despre aceste genti hand-made gasiti pe Facebook, la mia.quilt.pathcwork.
La mijloc ar fi fost, zice-se, si niscaiva voturi prefacute, despre care norodul sporovaia fara fereala, in obiceiul vesnicit al locului mereu surpat de cleveteala.
I-am reamintit domnului comisar-sef ca ultimul articol scris in GdS despre Garda Financiara se referea la revenirea dansului la conducerea institutiei, dar a preferat sa inchida telefonul.
In fiecare an, sectorul international se intalneste pentru a introduce, a descoperi si a discuta despre ultimele tendinte, cele mai noi produse si cele mai avansate perspective.
Editiile din acest an ale celor trei manifestari expozitionale legate de industria hoteliera de pe litoral organizate de institutia camerala constanteana beneficiaza de 3000 de metri patrati de suprafata de expunere, a precizat ieri Mihai Daraban, presedintele CCINA, la deschiderea oficiala a celor trei targuri organizate in perioada 15-18 martie a.c.
Craiovenii care vor sa se usureze in wc-urile din piete si targuri s-ar putea vedea obligati sa scoata bani din buzunar. ... "Nu cunosc detalii despre acest proiect, dar cred ca sunt niste cheltuieli cu intretinerea si igienizarea care costa.
Chiar daca este vorba numai despre un segment, acesta este si cel mai important si se numeste turism balnear.
Acesta a subliniat importanta prezentei reprezentantilor ministerului la eveniment, în special datorita informatiilor pe care participantii le-au primit despre politica ministerului din urmatoarea perioada.
Acesta a subliniat importanta prezentei reprezentantilor ministerului la eveniment, în special datorita informatiilor pe care participantii le-au primit despre politica ministerului din urmatoarea perioada.
La acest proiect pot participa autoritatile locale, care trebuie sa trimita informatii despre zona respectiva, iar consiliile judetene vor centraliza toate propunerile de proiecte de destinatii eligibile si le vor transmite Ministerului pentru Comert, Turism, IMM-uri si Profesiuni Liberale.
Astfel, banii din aceste fonduri vor ajunge la femeile-manageri, la tinerii intreprinzatori care vor sa demareze o afacere sau la organizarea de targuri pentru IMM-uri. ... Este vorba despre programe pentru sustinerea infiintarii de noi intreprinderi si sustinerea dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii pe anul 2008.
Manifestarea, organizata de Camera de Comert si Industrie (CCI) "Oltenia", în perioada 27 septembrie - 1 octombrie, este unul din cele mai vechi evenimente în materie de târguri si expozitii din Banie (prima editie a avut loc în 1990).
"De cele mai multe ori, produsele scoase la vanzare in aceste targuri sunt vandute la negru, fara bon fiscal.
Este vorba despre scutirea de la plata impozitului pe cladire pe o perioada de sapte ani (maximul permis de lege) pentru proprietarii care si-au reabilitat termic imobilele, scutire acordata pe baza procesului-verbal de receptionare a lucrarii si pe baza certificatului de performanta energetica a cladirii.
sa fie gasit un loc potrivit pentru targuri si expozitii;
sa fie gasit un loc potrivit pentru targuri si expozitii;
Sfanta Scriptura nu relateaza acest eveniment, dar scrierile apocrife ofera foarte multe amanunte despre originea si copilaria Fecioarei Maria. ... Este vremea in care au loc targuri si iarmaroace.
google-analytics.com