Cautare

13103 de rezultate pentru "date meteo 2crepublica moldova 2c luna septembrie 2c2009" (2.98 secunde)
Seful Guvernului roman si omologul sau moldovean au convenit ieri sa organizeze anual o sedinta comuna de guvern in care sa fie discutate proiectele de colaborare intre Romania si Republica Moldova.
Senatul Statelor Unite a adoptat, cu unanimitate de voturi, o rezolutie prin care cere Guvernului Republicii Moldova sa ia toate masurile pentru ca scrutinul de duminica sa fie corect si liber si sa garanteze ca moldovenii de peste hotare vor avea mijloace adecvate pentru a vota.
Presedintele Traian Basescu (foto) si premierul Emil Boc au discutat, ieri seara, la Palatul Cotroceni, cu sefii serviciilor secrete pe tema situatiei din Republica Moldova. ... Un alt subiect pus in discutie, s-a referit, au spus aceleasi surse, la acuzatiile presedintelui Republicii Moldova, Vladimir Voronin, la adresa Romaniei.
Presedintele Traian Basescu a declarat vineri ca, desi Romania a pledat in toate instantele europene pentru negocierea unui nou tratat intre Uniunea Europeana si Republica Moldova, prin incalcarile drepturilor omului de catre Chisinau, acest acord "nu are o perspectiva imediata".Seful statului a declarat, la deschiderea Forumului Autoritatilor Locale din Romania si Republica Moldova, ca pozitia statului vecin fata de Romania si incalcarea drepturilor omului fata de propriii cetateni dupa alegerile parlamentare din 5 aprilie fac ca un nou acord cu Uniunea Europeana, in conditiile in care cel existent anterior a expirat, sa nu se materializeze in viitorul apropiat.
Interesul se deschisese brusc pentru Republica Moldova.
domnul James Pettit, ambasadorul Statelor Unite ale Americli la Chisinau, facute la postul Moldova 1 cu ocazia aniversarii a 25 de ani de Independenta a Republicii Moldova, au fost primite cu surprindere, ingrijorare si o mare doza de insatisfactie de opinia publica din Romania.
Cea mai apreciata atractie turistica ce recomanda Republica Moldova ca destinatie favorita de catre vizitatori o reprezinta vinurile.
27,4% sunt din Transilvania si Banat, 54,8% din sudul tarii, iar 17,8% din Moldova. ... un autoturism Volkswagen second-hand Respondentii din Transilvania declara in masura mai mica ca ar fi achizitionat un autoturism in anul 2009 decat cei din sudul tarii si cei din Moldova:
Din Republica Moldova au participat la manifestatie liderii Partidului Liberal, ai Partidului Unitatii Nationale si ai Partidului Liberal Reformator. Din Romania au participat si-au anuntat prezenta fostul presedinte Traian Basescu, alti lideri politici dar si mai multi deputati si alesi locali care sustin unirea Republicii Moldova cu Romania.
Unii comentatori au apreciat prezenta presedintelui Traian Basescu in Republica Moldova ca pe o sustinere a procesului democratic din aceasta tara pentru care alegerile parlamentare si prezidentiale din Romania pot servi un exemplu in vederea unui demers similar corect.
Scrutinul parlamentar de maine din Republica Moldova este, deopotriva, un indiciu si un test al democratiei.
El a vorbit totodata despre ajutorul acordat colegilor din Republica Moldova, precum si despre primirea sa in Academia Franceza de Medicina, care nu este una onorifica, ci bazata pe un proces de selectie, la care au participat mai multi candidati.
Campania promotionala "Sarbatoreste Finala Mondialului cu mii de premii!", organizata de Coca-Cola HBC, inceputa pe 17 mai 2010, se desfasoara simultan, timp de doua luni, pe teritoriile Romaniei si Republicii Moldova.
Temperaturile maxime vor fi in crestere fata de ziua precedenta in toata tara si se vor incadra in general intre 25 si 30 de grade in Transilvania, Maramures, Banat si Crisana (cu valori posibil usor mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei), 29-33 de grade in Oltenia, 28-32 de grade in Muntenia si Dobrogea (cu cele mai scazute valori asteptate pe litoral si in Delta Dunarii) si 24-29 de grade in Moldova.
PROGNOZA METEO pe urmatoarele trei luni Meteorologii au emis PROGNOZA METEO pentru lunile: septembrie, octombrie și noiembrie. Septembrie Valorile termice se vor situa peste mediile climatologice in sud-estul tarii si local in regiunile sudice si estice, iar in rest vor fi normale.
Vremea pe 5 septembrie e schimbata dramatic fata de zilele trecute. Prognoza meteo anunta ploi si vijelii in majoritatea covarsitoare a regiunilor, iar temperaturile sunt in scadere. ... Si in aceste zone sunt anuntate ploi torentiale insotite de descarcari electrice, arata prognoza meteo intocmita de specialistii romani.
"Sustineti independenta republicii transnistrene si alipirea libera, ulterior, la Federatia Rusa?" sau "Doriti sa respingeti independenta republicii transnistrene si sa sprijiniti integrarea in Moldova?". ... Republica Moldova, Ucraina si Uniunea Europeana refuza sa recunoasca referendumul si nu au trimis observatori.
Astfel, dupa ce Parlamentul, Consiliul si Comisia Europeana au convenit la inceputul lunii aprilie asupra modalitatilor de reglementare a pietelor angro de roaming, tarifele de roaming vor fi plafonate la 3,2 eurocenti/minut pentru apeluri si la 1 eurocent/SMS, urmand ca, in ceea ce priveste transferul de date mobile, costul acestora sa fie plafonat la 0,05 euro pentru fiecare Mb de date consumat.
Vezi PROGNOZA METEO pentru urmatoarele zile Meteorologii anunta ca vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor. ... Prognoza meteo pentru urmatoarele zile MARTI In tara, marti, vremea va fi apropiata de normalul termic al acestei date. ... In zonele joase, cu precadere din Transilvania si Moldova, vor fi conditii de ceata.
Luna octombrie va fi caracterizata de o vreme insorita, desi pe timpul noptilor valorile termice vor cobori, in unele zone, spre zero grade Celsius, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), publicata vineri.
google-analytics.com