Cautare

13095 de rezultate pentru "date meteo 2crepublica moldova 2c luna septembrie 2c2009" (8.07 secunde)
Prima vizita in strainatate in calitate de presedinte al Romaniei a fost ieri, in Republica Moldova. ... Discutiile care au avut loc la Palatul Prezidential intre Basescu si presedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, au avut un final care a entuziasmat ambele delegatii.
"Am discutat despre necesitatea cresterii nivelului de performanta a justitiei romanesti, probleme legate de aderarea Romaniei la spatiul Schengen, integrarea populatiei roma, strategia energetica a UE, strategia Dunarii, summitul NATO si OSCE, Balcanii de Vest si problematica Republicii Moldova", a declarat seful statului roman.
1) Mai devreme sau mai tarziu Republica Moldova va deveni un stat membru UE; 2) I-a sfatuit pe tinerii romani din Republica Moldova si din Transnistria sa ceara cetatenie romana;
Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Drobeta Turnu Severin, ca spera ca fortele democratice vor ajunge la o intelegere pentru ca "Republica Moldova sa isi ia drumul catre UE", mentionand ca partea romana doreste normalizarea relatiilor bilaterale.
Seful statului le-a vorbit studentilor Universitatii Bogdan Petriceicu-Hasdeu din Cahul despre necesitatea ca Republica Moldova sa se apropie de UE, despre reforma in Educatie si despre proiectele comune pe care cele doua tari in care pot colabora.
Plenului Parlamentului European a votat pe 27 februarie, Raportul privind liberalizarea vizelor pentru cetatenii Republicii Moldova. In 3 aprilie Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz a semnat decizia cu privire la eliminarea vizelor pentru cetatenii Republicii Moldova care calatoresc in UE.
Moldova are nevoie vitala de infrastructura. ... Conform unei analize publicate de Ziarul Financiar, sursa saraciei crunte din judetele Regiunii Nord-Est (Moldova) este chiar Guvernul Romaniei.
Sumele pe care mediul de afaceri le-a declarat la Fiscul doljean in luna septembrie sunt in scadere cu 13% fata de septembrie 2009, respectiv cu 2,33% mai putin decat in august 2010, ceea ce inseamna ca firmele din judet au avut mai putini salariati (deci au platit contributii mai mici) si ca activitatea economica a fost la nivel mai mic.
PROGNOZA METEO. ... PROGNOZA METEO. ... PROGNOZA METEO - LUNI Instabilitatea atmosferica se va accentua treptat in cea mai mare parte a tarii. ... PROGNOZA METEO - IN BUCURESTI Vremea va ramane calduroasa, iar disconfortul termic ridicat.
Primaria Capitalei organizeaza, in perioada 19-21 septembrie, Zilele Bucurestilor Primaria Capitalei organizeaza, in perioada 19-21 septembrie, zilele Bucurestiului.
Germania, Franta, Olanda Joi 6 septembrie Germania - Franta (ora 21,45) Grupa 2: Belgia, Elvetia, Islanda Sambata 8 septembrie Elvetia - Islanda (19,00) Grupa 3: Portugalia, Italia, Polonia Vineri 7 septembrie Italia - Polonia (21,45) Grupa 4:
Republica Moldova a declansat razboiul diplomatic cu Romania dupa luptele de strada de marti dintre tineri si politie. ... Dupa protestele in masa de la Chisinau, in cadrul carora au fost expuse lozinci privind unificarea Romaniei cu Moldova, Chisinaul a decis sa introduca regimul de vize pentru tara noastra.
Romania ar putea vinde din nou energie electrica catre Republica Moldova, care in prezent se confrunta cu o criza in acest domeniu. ... Putem sa realizam foarte simplu un export catre Republica Moldova.
"Sa fim corecti in relatia cu Republica Moldova", pe care o puteti citi in continuare. Saptamana trecuta, in timpul vizitei oficiale din Republica Moldova pe care am efectuat-o insotindu-l de domnul Presedinte al Senatului, domnul Crin Antonescu, am asistat la un eveniment de proportii.
Moldova are nevoie vitala de infrastructura. ... Conform unei analize publicate de Ziarul Financiar, sursa saraciei crunte din judetele Regiunii Nord-Est (Moldova) este chiar Guvernul Romaniei.
Autostrada est-vest - un pasaport al Republicii Moldova pentru Uniunea Europeana. ... Autostrada est-vest - un pasaport al Republicii Moldova pentru Uniunea Europeana. ... Presedintele Romaniei a afirmat ca Moldova sufera inca din cauza decalajelor economice.
Ultima prognoza meteo a meteorologilor nu e deloc incurajatoare. ... PROGNOZA METEO JOI Temperaturile se vor mentine in continuare peste mediile climatologice specifice perioadei. ... PROGNOZA METEO VINERI.
Cetatenii din Republica Moldova au ales duminica o noua componenta a Parlamentului, care conform legislatiei urmeaza sa aleaga un nou sef al statului.
- Astazi incepe frumoasa luna Mai, inchinata Mamei lui Dumnezeu. ... Dar gandul la luna Mai, inchinata Mariei, era pentru el mai puternic si mai important decat chinurile inchisorii. Aceasta luna este un dar deosebit al Maicii Domnului.
Cum sunt femeile in functie de luna in care s-au nascut Luna in care te-ai nascut poate spune foarte multe despre personalitatea ta. Citeste in continuare caracteristicile generale ale femeilor, in functie de luna nasterii. Ianuarie Femeile nascute in luna ianuarie sunt ambitioase si incapatanate.
google-analytics.com