Cautare

12374 de rezultate pentru "data" (3.78 secunde)
Editia speciala de Craciun a emisiunii O data-n viata, difuzata la TVR 1 marti seara, in intervalul orar 21.10 - 23.20, a strans in fata micilor ecrane o medie de 1.323.000 de telespectatori din intreaga tara, iar in minutul cel mai urmarit al programului (la ora 23.07) nu mai putin de 1.729.000 de romani se uitau la TVR 1 (rating* 9,1% si share** 20,4%).
- O data cu inceperea verificarii bateriei cautati cu atentie crapaturi, scurgeri, umflaturi sau deformari. ... acesta se va dilata o data cu incalzirea si absorbirea energiei.
Iuliana Tudor a revenit in programul TVR 1 pe 13 martie, cu o noua editie a indragitei emisiuni O data-n viata”, ce intra in cel de-al 15-lea sezon.
Va mai arat o data declaratia data aseara de Gigi Becali, in care vorbea de schimbari. ... Pentru prima data in seara asta se aude si altceva in afara de Inna!! ... E bun de data asta, impecabil chiar.
Precedentele doua au avut loc de fiecare data in semifinale, iar francezii s-au impus in ambele ocazii dupa prelungiri, pentru ca apoi sa castige titlul continental. ... De fiecare data cand a trecut de Portugalia la Campionatul European, Franta a cucerit trofeul.
Cei interesati pot sa inregistreze online propunerea de proiect, pe www.fonduri.mcsi.ro, incepand cu data de 5 octombrie 2011, ora 9:00.
Solstitiului de vara marcheaza inceputul verii astronomice, la aceasta data fiind cea mai lunga zi si cea mai scurta noapte ale anului.
Sfantul Apostol Petru a propovaduit Evanghelia in Ierusalim, in Iudeea si in Antiohia, unde membrii bisericii s-au numit pentru prima data crestini, iar apoi in Pont, Galatia, Capadocia, Asia Mica si Bitinia.
Iuliana Tudor, gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR1, care revine din 10 octombrie cu un nou sezon, in fiecare zi de joi, a fost invitata lui Teo, ieri, la Kanal D.
Mai mult, o descriere completa a lui Arthus a aparut pentru prima data in secolul al IX-lea, iar povestea doamnei Guinevere si a faimosilor cavaleri ai mesei rotunde a aparut de-abia in secolul al XII-lea in cartea Istoria regilor Angliei a lui Geoffrey din Monmouth.
Ziua Culturii Nationale a fost marcata pentru prima data la 15 ianuarie 2011, adica in urma cu 10 ani. Data la care se sarbatoreste aceasta zi este data nasterii poetului national al romaanilor, Mihai Eminescu (1850-1889).
- Certificat de Inmatriculare emis la data de 05.07.2011 (aeronava a fost inmatriculata in Romania pentru prima data la data de 01.12.1978) - Certificat de Evaluare a Navigabilitatii emis la data de 20.12.2013, valabil pana la data de 27.12.2014.
Astfel, pana pe data 20 martie, maximele diurne se vor incadra, in medie, intre 16 si 18 grade, iar in intervalul 21-24 martie acestea vor fi de 18-20 de grade Celsius, prezentand abatere de 5-6 grade comparativ cu normele datei calendaristice.
beneficieze de indemnizatia de somaj de 250 de lei trebuie sa se inscrie la agentiile judetene de ocupare de care apartin, in termen de 60 de zile de la data finalizarii studiilor, informeaza Mediafax.
"Pentru unghii casante si fiabile se ia Tuia CH9, 3 granule o data pe zi, 7 zile pe saptamana. Pentru unghii tari si groase se ia Antimonium Crudum CH9, 3 granule o data pe zi, 14 zil pe luna.
Se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului pe arii extinse in primele doua zile ale intervalului si, din nou, dupa data de 20 iulie.
Probabilitatea pentru precipitatii va creste dupa data de 5 august, dar ploi pe arii mai extinse si, izolat, mai importante cantitativ, se vor semnala in intervalul 7-9 septembrie.
Data de 1 septembrie are o semnificatie deosebita pentru Romania, fiind Ziua Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii. ... In anul 2000, Rezervatia Naturala Delta Dunarii a primit, pentru prima data, Diploma Europei pentru Arii Protejate, acest premiu a mai fost acordat Rezervatiei si in anii 2005 si 2010.
Denumirea de Cadrilater (patru laturi) ar fi fost utilizata pentru prima data de generalii romani, in anul 1913, si provine de la patru cetati, construite inainte de 1878 de Imperiul Otoman, care alcatuiau un sistem defensiv in nord-estul Bulgariei:
A fost o mare greseala Vizionara Carmen Harra a vorbit despre varsta adevarata a regretatei Ileana Ciuculete, afirmand ca acesta si-a schimbat destinul in momentul in care a spus cca este nascuta la cu totul alta data.
google-analytics.com