Cautare

1383 de rezultate pentru "daniela popa" (3.18 secunde)
Dorian Popa continua ULive Session, cel mai amplu proiect live din Romania cu o varianta personala a hitului Love Yourself, piesa lansata de Justin Bieber.
Record dupa record pentru Dorian Popa:
La sedinta au participat Adriean Videanu si Cristian Radulescu (PD), Bogdan Olteanu (PNL), Daniela Popa (Partidul Conservator), Verestoy Attila (UDMR). „Probabil ca evaluarea nu va fi finalizata saptamana viitoare, dar este un inceput“, a spus deputatul Daniela Popa la sfarsitul reuniunii.
Dupa demisia lui Adrian Nastase, in lupta pentru sefia Camerei Deputatilor, PSD a anuntat ca il vor sustine pe Valer Dorneanu, in aceeasi cursa inscriindu-se, din partea PC, Daniela Popa.
In schimb, Daniela Popa si Sabin Cutas se alatura liderului judetean Florin Anghel in competitia pentru sefia partidului. ... Deputatul conservator Daniela Popa a precizat ca se va inscrie in cursa pentru sefia partidului, iar platforma sa vizeaza "continuarea conservatorismului modern".
Presedintele PC Prahova, Florin Anghel, care a pierdut functia de presedinte al partidului la Congresul extraordinar de duminica trecuta in fata deputatului Daniela Popa, contesta rezultatele alegerilor din PC.
Presedintele PC Daniela Popa solicita CSAT elaborarea unui plan clar al retragerii soldatilor romani din Irak, sustinand ca in cei cinci ani de prezenta pe teritoriul irakian Romania a dovedit loialitate si corectitudine si amintind ca multe state si-au retras deja trupele.
Dupa ce a fost adoptat si proiectul de hotarare privind declararea ca legal constituit a Consiliului Local, alesii municipali i-au ales pe cei cinci membri ai comisiei de numarare a voturilor, al carei presedinte a fost desemnat consilierul PSD Daniela Artimof, iar secretar general a fost ales consilierul PC Picu Apostol Roman.
Dupa ce a fost adoptat si proiectul de hotarare privind declararea ca legal constituit a Consiliului Local, alesii municipali i-au ales pe cei cinci membri ai comisiei de numarare a voturilor, al carei presedinte a fost desemnat consilierul PSD Daniela Artimof, iar secretar general a fost ales consilierul PC Picu Apostol Roman.
Liderul conservator Daniela Popa considera ca asumarea raspunderii Guvernului pentru majoritatea legilor care vizau reforma in Justitie, fara ca acestea sa fie dezbatute in plenul celor doua Camere ale Parlamentului, a dus la esecul de astazi.
Pe de alta parte, conservatorii, prin vocea presedintelui Daniela Popa, au spus ca e mai mult ca sigur ca vor avea un candidat pentru un colegiu de deputat la Constanta.
Geoana a fost propus drept candidat pentru functia de premier de catre liderul PC Daniela Popa si de presedintele Consiliului National al PSD Adrian Nastase.
Gore) Daniela Popa (PC), care a condus sesiunea de ieri de declaratii politice, a declarat ca nu a sesizat nimic neobisnuit. Cei 10 deputati prezenti au apaudat mecanic, iar Daniela Popa i-a si multumit Adrianei Saftoiu.
Episodul se numeste Daniela Popa, presedinta Partidului Conservator. ... Asta putea fi chiar un lucru foarte bun daca doamna Daniela Popa n-ar fi fost si singurul presedinte - cred ca din lume!- de partid asa-zis parlamentar care isi paraseste functia pentru a deveni functionar public.
Finul se numeste Thomas Dominic, iar fericita mama a micutului este cunoscuta jurnalista Daniela Popa (redactor revista ProTV Magazin / www.showbiz.ro).
Deputatul Cornel Popa a castigat duminica cel de-al doilea mandat de presedinte al filialei PNL Bihor, el fiind singurul care si-a depus candidatura pentru aceasta functie.
Academicianul Constantin Popa: ... Magda Marincovici) 24 aprilie este ziua de nastere a domnului academician Constantin Popa. ... Dar mai cu seama, am aflat care este reteta de viata lunga a domnului academician Constantin Popa, salvator de vieti, creator de institut, aducator de tehnologii revolutionare in tara.
Consilierul local independent Marian Popa a intrat in greva japoneza. ... Motivul este reprezentat de faptul ca Popa il considera pe presedintele acestei comisii, conservatorul Eugen Gavan, responsabil de eliminarea unor oameni cinstiti dintr-o afacere de milioane de euro.
Marian Popa continua razboiul pe care l-a inceput in Consiliul Local. ... Consilierul local independent Marian Popa le cere liderilor formatiunilor politice care au reprezentanti in Consiliul Local sa ia initiativa in ceea ce priveste scandalul aparut in jurul comisiei de urbanism si al presedintelui acesteia, Eugen Gavan.
Curtea de Apel Galati a respins vineri recursul formulat de filiala galateana a Partidului Conservator (PC) impotriva deciziei Tribunalului Galati privind mentinerea in functie a consilierului local Marian Popa, hotarirea fiind definitiva si irevocabila.
google-analytics.com