Cautare

331 de rezultate pentru "costel lacatus" (3.56 secunde)
Pe 16 februarie 2019, la Sala Palatului, incepand cu orele 20.00, Teo, Vio si Costel dau startul la ras cu lacrimi in mega show-ul 100% pareri!
Marin Costel spune ca vrea sa faca doar lucruri bune la Apa-Canal. ... Mai mult decit atit, Marin Costel a spus si ca nu-si poate permite sa comenteze decizia fostului director al societatii de a ataca in contecios hotarirea referitoare la demiterea sa din functia de director general.
Federatia Nationala a Sindicatelor Portuare din Romania intentioneaza sa-i actioneze in instanta pe noii detinatori ai silozurilor din Portul Constanta care au apartinut societatii falimentare Agroexport, a declarat pentru "Replica" Petre Costel, presedintele FNSPR.
Cand spui Costel Torcea te gandesti, inevitabil, la marea performanta din culturism, palmaresul sau fiind unul demn de invidiat, caci cuprinde 19 titluri nationale, patru balcanice si doua medalii de bronz europene.
Astfel, sunt disponibile posturi de ingrijitor cladiri (6), manipulant marfuri (4), lacatus mecanic (2), sofer de autoturisme si camioane (4), muncitor necalificat la demolarea cladirilor, zidarie si mozaic (6), femeie de serviciu (2), spalator vehicule (2), lacatus mecanic (2), lacatus confectii metalice si navale (2), lucrator comercial (2), contabil (3).
Vreau sa multumesc doamnei Marina Fara, presedintele acestei Asociatii pentru toata rabdarea si intelegenera cu care ne-a indrumat, mamei mele, Doina Lacatus, fara de care nici eu, nici acest proiect nu am fi avut un zbor atat de inalt, Manuelei Dugulan care, alaturi de Universitatea Copiilor, si-a descoperit vocatia de dascal, lui Stefan Stan si lui Robert Stan care ne-au adus in casele tuturor prin intermediul internetului, tuturor membrilor Asociatiei Universitatea Copiilor care au pus an de an numarul pentru realizarea misiunii si viziuni, universitatilor colaboratoare, domnilor rectori, domnilor si doamnelor profesori, voluntarilor si parintilor care ne-au sustinut si au crezut in ideilor si in proiectele noastre si fara de care totul nu ar fi fost decat un proiect frumos", a spus Laura Lacatus, director al Asociatiei Universitatea Copiilor din Romania, membru fondator al Retelei Internationale de Universitati ale Copiilor EUCU.Net.
Muzeul Municipiului Bucuresti va invita sa participati la conferinta DESPRE RESTAURARE SI O POSIBILA REGENERARE URBANA A BUCURESTIULUI sustinuta de Dan Lacatus joi 7 decembrie 2017, ora 18:30, la Palatul Sutu. Dan Lacatus: ... Dan Lacatus este specialist Ministerul Culturii in domeniile restaurare arhitectura, inginerie-consolidare si restaurare structuri istorice.
I-a cumparat fara retineri aruncand milioane de euro, dar oare antrenorul Lacatus i-a dorit? ... Ca Lacatus l-ar fi scos din echipa, nu ca asa a vrut el.
Patronul firmei Tech Safety din Targu Jiu, Radu Dan Florea, este, potrivit stenogramelor aparute in presa, cel care trebuia sa ii returneze suma de 200.000 de euro omului de afaceri Costel Casuneanu.
Sotii Costel si Lenuta din Itesti, Buftea, au venit la Piata Taraneasca din curtea MTR. ... Romanul, din pacate, e obisnuit sa manance ieftin prost si fara rost, ne-a spus Costel din Itesti.
Un astfel de caz este cel al lui S.O.G., lacatus mecanic la TC3, UOR, care ne-a spus, la inceputul dialogului, urmatoarele: ... Sustine S.O.G., care lucreaza ca lacatus mecanic din anul 1995 la sectia TC3 din cadrul UOR.
lacatus lacatus@yahoo.com "Parerile unora sunt temeinice dar vreau sa stiu de ce unele firme inca lucreaza la mentenanta cine-i plateste si de ce sunt mina in mana cu conducerea,administratia.
lacatus lacatus@yahoo.com "Parerile unora sunt temeinice dar vreau sa stiu de ce unele firme inca lucreaza la mentenanta cine-i plateste si de ce sunt mina in mana cu conducerea,administratia.
Pe lista joburilor oferite de angajatorii galateni se afla posturi de manipulant marfuri (2), lacatus mecanic (2), faiantar (2), lacatus constructii metalice si navale (3), sudor electric (4), muncitor necalificat pentru calificare la locul de munca (3), facturist (1), operator calculator (1).
Ionut Vulpescu, consilierul fostului presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, si secretar executiv al PSD, isi lanseaza miercuri volumul "Din tara in care stanga e Cartu si dreapta e Lacatus".
Singura nemultumire a galeriei este faptul ca nu a putut sa afiseze coregrafia grandioasa pe care o anuntase - patru portrete gigant - ale lui Ienei, Duckadam, Lacatus si Radoi - un "+" intre ele, iar in partea de jos, mesajul "GLORIE".
Lacatus (53 I. ... Balint (4,39,78), Hagi (14), Lacatus (28 pen.), Lupescu (44), Pana (56) 08.09.1993 / Feroe - Romania 0-4 (preliminarii CM 1994 SUA) Romania:
Profesorii prezenti au impartasit experienta lor in atelierele UNICO", ne-a spus Doica Lacatus, cea care a initiat Universitatea Copiilor in Romania. ... "Doina Lacatus a venit cu o propunere intersanta si anume sa ajutam copiii sa se cunoasca.
Am locuit doua zile cu familia unui fost lacatus mecanic de la IMGB, mutat inapoi in comuna de unde plecase la inceputul anilor '80. ... A plecat la scoala in Bacau, s-a facut lacatus mecanic, a fost mutat la IMGB.
Am locuit doua zile cu familia unui fost lacatus mecanic de la IMGB, mutat inapoi in comuna de unde plecase la inceputul anilor '80. ... A plecat la scoala in Bacau, s-a facut lacatus mecanic, a fost mutat la IMGB.
google-analytics.com