Cautare

85 de rezultate pentru "clinici" (3.36 secunde)
mai multe vedete feminine din cadrul trustului unde lucreaza si simpatica blonda, dar si sotiile unor vedete masculine, cum este cazul consoartei lui Mihai Morar, au calcat pragul respectivei clinici, renumita pentru profesionalismul medicilor, scrie WOWbiz.ro.
E casatorit cu o romanca si ofera consultatii de specialitate in cadrul unei clinici din Bucuresti. Domnia sa a avut amabilitatea de a raspunde la cateva intrebari despre implicatiile acestei afectiuni in randul cuplurilor din Romania si despre sansele de reusita ale fertilizarii in vitro.
Acest caz aduce aminte de cel din Franta, unde doua fete au fost schimbate intre ele cand se aflau in incubatorul unei clinici din Cannes, in 1994.
In presa au aparut dezvaluiri despre faptul ca cele doua ONG-uri sorosiste, atat de pornite impotriva chirurgului Burnei, primesc regulat comision pentru pacientii dusi la anumite clinici din afara tarii pe baza formularului E112.
Expozanti - Clinici, centre de sanatate, infrumusetare si estetica corporala, cabinete individuale, saloane, edituri, universitati, colegii, asociatii, fundatii, producatori si comercianti, liber profesionisti - cu o oferta foarte generoasa de servicii si produse destinate sanatatii si frumusetii:
Gala Bute nu e numele unei clinici. Zilele orasului nu denumesc o scoala. Apoi vin strambaturile celor cu nasuri fine, care stiu ei cu certitudine ca Dumnezeu are o slabiciune pentru tot ce e liliputan si detesta monumentalul.
Aici, pacientul merge la 3-4 clinici si medicii ca sa i se confirme diagnosticul. Pe de alta parte, aceasta practica denota ca pacientul nu are incredere in clinica unde merge.
Centrele din SUA pentru Controlul si Prevenirea Bolilor Infectioase vor consulta in clinici din cinci orase diverse persoane care prezinta simptome de gripa diferite de cele care apar in cazurile de gripa caracteristice acestui anotimp, conform Hotnews.
Electroencefalograma se efectueaza cu aparate speciale (electroencefalograf - EEG), in clinici specializate, interpretarea traseului fiind efectuata de medicul neurolog avand competenta in neurofiziologie.
Se spune ca vestitele clinici din Viena sunt locul de pelerinaj al celor care au nevoie de transplant. O operatie costa de la 50.000 de euro in sus.
Spitalele si policlinicile vor continua sa fie conduse de profesori care isi vor ridica propriile clinici folosind clientela mai dotata de la stat.
Spitalele si policlinicile vor continua sa fie conduse de profesori care isi vor ridica propriile clinici folosind clientela mai dotata de la stat.
Ministerul, medicii, profesorii, sefii de clinici si spitale, farmacistii, importatorii de echipamente, legislatorii etc. sa negocieze si sa dea o reforma echilibrata, in favoarea pacientilor.
Ministerul, medicii, profesorii, sefii de clinici si spitale, farmacistii, importatorii de echipamente, legislatorii etc. sa negocieze si sa dea o reforma echilibrata, in favoarea pacientilor.
ba ca e garantul eliberarii ziaristilor din Irak, ba ca e un comerciant lipsit de scrupule care vrea sa traga o teapa, ba ca e un om pe moarte, cu metastaze peste tot, ba ca e plecat in vacanta in clinici naturiste din Carpati, ba ca-si creste copiii prin multiplele domicilii din Bucuresti, ba ca e el, ba ca e soferul lui, ba ca a fugit cu berbecutii, ba ca a plecat cu o masina de corp diplomatic s.a.m.d.
Situatie incredibila in Vaslui acolo unde mai multi pacienti si-au riscat sanatatea dupa ce au folosit un tomograf defect. Patronul clinicii private a fost deja condamnat la inchisoare cu executare pentru ca a permis folosirea in continuare a aparatului
Incet-incet toti cei care stiu meserie si sint stapini pe ei iau calea strainatatii si isi gasesc locul in clinici, laboratoare sau pe santiere, acolo unde munca si inteligenta sint bine platite.
Beti din aburii notorietatii, unele clinici particulare constantene chiar n-au nici cea mai mica jena in a-si bate joc de pacienti, afisand adolescente naive si cu comportament strident la receptie si gospodine la recoltarea probelor.
In strainatate sunt clinici care fac terapie prin ras. Oamenii se duc acolo sa se trateze de cele mai diverse afectiuni, adoptand o singura pozitie:
Este vorba de Mircea Patrut, seful clinicii de chirurgie cardiovasculara din cadrul Spitalului Judetean Constanta, care s-a aventurat pana acum sa opereze tot felul de cazuri grele, refuzate de chirurgi buni, de la clinici de renume.
google-analytics.com