Cautare

556 de rezultate pentru "centre" (3.41 secunde)
Si asta dupa ce a aprovizionat toate cele 21 centre din judet cu diverse produse de ingrijire gen: ... "Exista anumite centre din judet unde beneficiarii au nevoie de schimbarea scutecelor chiar si de 5 ori pe zi.
In iulie 2009, conducerea unitatii a semnat un contract pilot cu firma de catering Euroest Bucuresti, care asigura zilnic 100 de portii in opt centre, pentru care incasa 26.350 de lei lunar.
Astfel, se urmareste sustinerea persoanelor cu handicap prin directionarea fondurilor Loteriei Romane exclusiv pentru plata prestatiilor sociale ce revin persoanelor incadrate in grad de handicap, construirea de centre de recuperare, centre respiro, locuinte protejate pentru copii si adulti cu handicap asigurarea transportului gratuit precum si asigurarea fondurilor pentru reinsertia sociala si profesionala.
Romanii se vor putea informa si la Centrul Comisiei Europene, la Ministerul Integrarii Europene, la cele 28 de Centre de informare europeana locala, la 8 Centre Euro-Info (pentru informatii si consultanta IMM), la 8 Birouri Regionale de Implementare a Programului Sapard, la 8 Agentii de Dezvoltare Regionala, precum si la 58 de Birouri de Consiliere a Cetatenilor.
Proiectul presupune achizitionarea si instalarea unor sisteme de supraveghere performante la frontiere, realizarea unor centre de comanda si control moderne, echiparea a peste 180 de sedii si centre de instruire ale Politiei de Frontiera romane.
Corneliu Dumitrica, in cursul anului trecut, in judetul Constanta, au fost infiintate nu mai putin de 15 centre de colectare lapte, unde se efectueaza si analizarea electronica a calitatii laptelui.
Agentia Nationala are in subordine 42 de sucursale judetene, fiecare dintre acestea avand la randul lor mai multe centre locale. Sucursala Judeteana Constanta are 7 astfel de centre la care sunt arondate localitatile din imprejurimi.
Astfel, in 2006, in peisajul craiovean isi vor face aparitia tot mai multe centre comerciale. ... Pana la sfarsitul anului, alte trei magazine urmeaza sa fie deschise in centre economice importante din Romania", a declarat John Rix, director general al "real,- Hypermarket" Romania.
In ciuda sprijinului acordat de Agricultura, proprietarii de centre de colectare a laptelui nu-si vor permite sa investeasca 2.000-3.000 de euro intr-un centru de la nivelul satului care colecteaza 1.000 de litri.
Proiectul de infiintare a doua infocentre in comunele doljene s-a bucurat de un succes nebun, insa nu printre cetatenii avizi de informatii, ci printre scolari, care au descoperit in aceste centre accesul gratuit la internet.
Unitatile de cazare, adevarate centre de informare Incepand de anul acesta, receptiile vor fi si un fel de centre de informare a turistilor care vor afla de la reprezentantii respectivelor unitati de cazare care sunt atractiile din zonele unde urmeaza sa mearga, unde pot manca, unde sunt partiile de schi, si alte astfel de informatii necesare unui turist, fie el roman sau strain.
Banca va continua si anul acesta un proiect unic in Romania si va deschide noi centre destinate exclusiv acordarii creditelor imobiliare "Raiffeisen-Casa Ta". Pana in prezent sunt deschise doua astfel de centre specializate, in Bucuresti si Constanta.
"Faptul ca in Craiova exista deja doua centre arata potentialul economic al acestui oras", a declarat Bogdan Dobre, directorul adjunct al CitiFinancial.
Toate comunele sunt arondate pe centre locale. La fiecare primarie exista tabele nominale cu fermierii din comuna pe zile si ore cand trebuie sa depuna cererile la aceste centre locale", a declarat Sergiu Dragancea, directorul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj.
Marile centre comerciale din tara au inceput deja sa-si faca provizii de carne de miel, in asteptarea Sarbatorilor Pascale. ... Situatia va fi rezolvata insa, cel mai probabil prin constituirea unor puncte, situate in fostele centre de taiere, care sa poata sacrifica miei in perioada respectiva.
Daca pana mai anul trecut sacrificarea mieilor se mai facea in targ sau la marginea acestuia, ce-i drept, in centre volante de taiere, incepand de anul acesta regulile s-au schimbat.
Potrivit lui Sian Davies, director executiv al Henley Centre Headlight Vision, sondajul demonstreaza nevoia consumatorilor de a redresa balanta dintre virsta la care ei spera sa se retraga din activitate si abilitatea de a acoperi total nevoile financiare pe durata pensionarii.
Analistii imobiliari de la Colliers International sunt de parere ca afacerile imobiliare se vor dubla in 2007, iar investitorii vor colabora si cu autoritatile locale pentru a dezvolta atat locuinte, cat si centre comerciale.
Principalele fonduri de investitii, care au demarat deja afaceri in Romania, promit investitii de peste 1,7 miliarde de euro pe piata imobiliara romanesca in urmatorii trei ani, cei mai multi bani fiind folositi pentru achizitia de centre comerciale, parcuri logistice si locuinte.
39 de sucursale lansate simultan in Romania Cele 39 de sucursale deschise in 9 judete din Romania printre care si Constanta sunt organizate sub forma de centre de credite si de centre financiare, avand aproximativ 500 de angajati, dintre care mai putin de 5 sunt portughezi.
google-analytics.com