Cautare

556 de rezultate pentru "centre" (3.65 secunde)
AFI Europe opereaza in Romania din 2005, unde compania a dezvoltat AFI Cotroceni, cel mai mare mall din Romania si unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrala si de Est.
Pana astazi, existenta telocitelor a fost confirmata in cel putin 68 de centre din Europa, in peste 20 de centre din SUA si in 10 centre din China.
Investitie de 4.000.000 de euro in Centrul de Nefrologie si Dializa de la Buzau "Centrul de dializa Buzau este al 7-lea centru greenfield al companiei noastre, din totalul de 13 centre existente pana in prezent.
Avem patru centre Iasi, Cluj, Timisoara, Bucuresti: ... - Ati amintit de cele patru centre de nefrologie pediatrica, dar cati specialisti sunt in toata tara? Avem patru centre la Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara si doar 10-11 nefrologi pediatri.
in fruntea partidului, in culisele PRM-ului se vorbea despre existenta mai multor asa numite "centre de putere” - 3 sau 4, in functie de surse.
In acest context, in cadrul unei intalniri a comisiei mentionate, desfasurata ieri la Prefectura judetului Constanta, prefectul Danut Culetu a mentionat ca "trebuie cunoscute atat beneficiile, cat si costurile, informatiile avand o importanta majora, daca dorim o punere, in practica urgenta a proiectelor de sorginte europeana”, motiv pentru care, la nivelul fiecarei institutii vor fi formate centre de informare.
Liderul UDMR a mai spus ca a aflat la o sedinta de Guvern ca Musca voia desfiintarea Directiilor Judetene pentru Cultura si infiintarea a 8 centre regionale.
Înainte existau solarii si sere mult mai bine organizate, dar si centre de desfacere, acele aprozare de unde se cumparau produse autohtone. ... Porci nu se mai cresc decat pe la nenea Tache si nu in centre specializate.
Seful statului a negat ferm existenta unor centre de detentie ale CIA pe teritoriul Romaniei, subliniind ca aceasta afirmatie este valabila atat pentru trecut, cat si pentru prezent.
Am incercat sa ajutam si alti specialisti, din alte centre, sa se formeze, in ideea ca in viitor vor putea sa functioneze in centre de transplant asemanatoare centrului nostru.
Potrivit sursei citate, pentru atragerea mai multor participanti, initiatorii au amenajat trei centre de informare amplasate in puncte diferite - Facultatea de Electrotehnica (centrul Lapus), Facultatea de Mecanica (centrul Mecanica) si respectiv in holul central al Universitatii din Craiova.
Urmare a iesirii lui Geoana in mijlocul celor cu sacosele pline de cartofi si varza, PSD se asteapta sa mai stranga, la cele 44 de centre de colectare deschise, cel putin jumatate de milion de semnaturi pentru introducerea votului uninominal, astfel incat sa ajunga pana pe la mijlocul lui iunie la cifra rotunda de 1 milion.
Alti 380 de minori au ajuns in grija unor asistenti maternali, 35 au fost plasati la familii, 30 au ajuns in centre de plasament, 16 in centre de primire in regim de urgenta, trei in familia extinsa si 33 in alte situatii.
scoaterea posturilor la concurs astfel incat la terminarea rezidentiatului medicii sa fie ajutati sa se angajeze la spitale cu deficit de personal si sa fie descurajata ramanerea lor in marile centre universitare fara post (asa cum se intampla in prezent);
Senatorul PNL Norica Nicolai a declarat ieri ca din investigatiile Comisiei parlamentare CIA reiese fara dubii ca avioanele ce ar fi survolat Romania au facut escala pe aeroporturile romanesti in scopuri tehnice si a infirmat ideea ca pe teritoriul tarii noastre ar exista centre speciale pentru detinutii CIA.
Cinci centre de tip Scoala dupa Scoala din mediul rural au fost dotate cu echipamente IT, mobilier si rechizite, beneficiarii acestei schimbari fiind 150 de copii din familii defavorizate din comunele Scundu, judetul Valcea, Breasta, judetul Dolj, Rosiori, judetul Ialomita, Camarasu, judetul Cluj si Pungesti, judetul Vaslui.
Acesta a mai afirmat ca Agentia Centrala de Informatii (CIA) a interogat zeci de suspecti in centre din strainatate, 14 dintre acestia fiind trimisi acum la celebra inchisoare Guantanamo.
Euro Info Centre a consiliat anul acesta sute de IMM-uri si a format specialisti in standardizarea UE.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis ieri alocarea a 2.480 de lei din bugetul acestei institutii pentru organizarea unei serbari cu prilejul zilei de 1 Martie, in care copii de la centre de plasament vor oferi martisoare deputatilor-femei.
De aceste alimente vor beneficia 7.231 de persoane cu venit minim garantat, 6.431 de pensionari, 756 de persoane din centre rezidentiale si 775 de cantine sociale.
google-analytics.com