Investitie privata majora intr-un centru modern si aparatura de ultima generatie
Conceptul unic IHS ofera pacientilor cu Boala Cronica de Rinichi (BCR): terapii integrate si ingrijire individualizata, tratamente de dializa la standarde europene alaturi de confortul si caldura unui camin.

Preocupare permanenta pentru educarea medicala a personalului si a pacientilor

Urmare a unei investitii majore in judetul Buzau, International Healthcare Systems (IHS), companie membra a grupului SofMedica, anunta deschiderea Noului Centru de Nefrologie si Dializa IHS Buzau.
Noua constructie este ideala pentru a da viata conceptului IHS de ingrijire integrata a pacientului cu BCR. Acest concept, unic pe piata serviciilor de dializa din Romania, consta in acompanierea pacientului cu BCR in toate stadiile acesteia. Astfel, pentru prima data in tara noastra se regasesc sub acelasi acoperis servicii medicale dedicate pacientului aflat in predializa-cabinet ambulator de nefrologie, dializa si ingrijire la domiciliu.

Investitie de 4.000.000 de euro in Centrul de Nefrologie si Dializa de la Buzau

"Centrul de dializa Buzau este al 7-lea centru greenfield al companiei noastre, din totalul de 13 centre existente pana in prezent. Pe langa constructia de centre noi si dezvoltarea de centre de dializa de vacanta situate in zone de interes turistic - Busteni, Constanta, Valcea - ceea ce ne individualizeaza este preocuparea permanenta pentru instruirea personalului medical. In cei 8 ani de cand activam in acest domeniu, am inteles ca investitia in cladiri si echipamente nu aduce beneficii pacientului daca nu este insotita si de investitia in oameni", a declarat Georgios Sofianos, Administratorul IHS.
"Ne propunem sa promovam o noua abordare a problematicii BCR: oferind pacientilor nostri terapii integrate si ingrijire individualizata. Prioritatile noastre sunt informarea si educarea pacientilor cu scopul de a le asigura o calitate superioara a vietii. Odata cu dobandirea cunostintelor necesare, cu respectarea unui program de viata sanatos, cu o atitudine pozitiva si prin constientizarea tuturor simptomelor bolii si a tuturor posibilelor solutii de tratament, pacientii tratati in centrele noastre pot aborda un stil de viata considerabil imbunatatit, cat mai aproape de normalitate", a declarat Dr. Dimitrie Capsa, Director Medical IHS.
"Noul Centru de Nefrologie si Dializa IHS Buzau se doreste a fi un centru de excelenta in dializa la domiciliu. Astfel, pacientii care efectueaza dializa la domiciliu: dializa peritoneala manuala, dar si automata cu ajutorul aparatului HomeChoice, beneficiaza de asistenta medicala specializata in cadrul centrului, primesc acasa toate materialele necesare acestei proceduri si beneficiaza de vizite la domiciliu din partea specialistilor IHS pentru a li se oferi suport si consiliere in modul de realizare a tratamentului. In plus, centrul cu o capacitate de tratament prin hemodializa de peste 200 pacienti, va continua sa ofere gratuit pacientilor cea mai buna ingrijire medicala, siguranta, atentia cu care s-au obisnuit, la care se adauga si confortul de acasa", a declarat Dr. Andone Constanta, Medicul Sef al Centrului de Dializa si Nefrologie Buzau.
In spiritul IHS un proiect incheiat inseamna inceputul altuia. Ce urmeaza? Lansarea proiectului "Redescoperirea dializei peritoneale" intr-un centru medical de excelenta impreuna cu o echipadedicata de profesionisti.

Despre IHS:

IHS este membru al unui grup de companii din domeniul medical orientate spre educatie, care functioneaza din 1994 in Sud-Estul Europei (Romania, Grecia, Bulgaria si Cipru). Companiile grupului ofera tehnologii medicale inovatoare pentru mii de pacienti (chirurgie minim invaziva si terapii de supleere a functiilor unor organe vitale - inima si rinichi), precum si servicii medicale specializate pentru pacientii cu afectiuni cronice. Grupul in cadrul caruia activeaza peste 600 profesionisti din domeniul medical participa la numeroase intiative care au drept scop crearea unei schimbari sustenabile pentru copiii din tarile din Sud-Estul Europei, fiind recunoscut drept un exemplu de responsabilitate sociala corporativa in Regiune.