Cautare

29 de rezultate pentru "calab" (4.80 secunde)
Premierul Victor Ponta a revocat-o din functie pe sefa Casei Nationale de Pensii Publice (CNPP), Domnica-Doina Parcalabu, in locul ei in functia de presedinte cu rang de secretar de stat al CNPP fiind numita Ileana Ciutan, informeaza Agerpres.ro citand un anunt al Guvernului.
Chestorul Mircea Bargoz este de mai putin de o luna seful Politiei Constanta.
Ministerul pentru IMM-uri negociaza cu patru banci pentru incheierea unor acorduri privind finantarea intreprinderilor mici si mijlocii la costuri mai reduse, a spus marti secretarul de stat din cadrul ministerulului, Maria Parcalabescu.
Deficitul bugetului de pensii, in primele cinci luni ale anului, a fost de circa 1,247 miliarde lei, in conditiile in care incasarile din contributii au fost de 15,089 miliarde lei, iar cheltuielile s-au ridicat la 16,336 miliarde.
"Exportam sau murim", a declarat Constantin Nita, ministrul intreprinderilor mici si mijlocii, comertului si mediului de afaceri (MIMMCMA).
Secretarul de stat din Ministerul pentru IMM-uri, Maria Parcalabescu, a afirmat astazi in fata senatorilor ca in programul "Prima Casa" au fost semnate 753 de contracte de finantare, Senatul urmand sa dea votul asupra OUG privind acest program pe 7 septembrie.
"Gandul" dezvaluie ca politicienii au concurs culinar in "Divertis - Land of Jokes", iar "Serviciul Roman de Comedie" aduce o noua rubrica:
real,- prezinta in cadrul Zilelor Italiei peste 200 de produse specifice bucatariei mediteraneene. Pana pe 23 martie a.c.
Nabucco Vest a fost selectata drept ruta central-europeana de livrare a gazului din zacamantul de gaze Shah Deniz II din Azerbaidjan, informeaza consortiul Nabucco.
Alexandru Cordos, Senator PSD de Cluj, Viceliderul Grupului PSD din Senat, a sustinut in data de 1 Octombrie 2013 o DECLARATIE POLITICA cu titlul:
OBIECTIV VOCEA BRAILEI infomeaza: REUSITA LUI TUDOSE CA PREMIER. POD GIGANT LA BRAILA (Auor: Dragos G. TUDOSE) S-a intrat in linie dreapta cu mega-proiectul de infrastructura POD SUSPENDAT PESTE FLUVIUL DUNAREA BRAILA - TULCEA:
BUGETUL: De maine se aplica! Ce se intampla cu liniile preorasenesti (Autoare: Dumitrascu Nicoleta) Liniile preorasenesti care asigura transportul calatorilor intre Bucuresti si localitatile din judetul Ilfov sunt reorganizate, incepand de la 1 ianuarie.
Mediafax:FINALA LIGII EUROPA:
Juniorii B de la Scoala de Fotbal "Gica Popescu" din Craiova si Pandurii Targu Jiu nu au reusit sa acceada la turneul final, care va avea loc luni, la Bucuresti.
GANDUL :
Allview, brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 in Romania, a lansat recent noul sau varf de gama. Smartphone-ul X2 Soul este un device cu specificatii de top si in acelasi timp un accesoriu stilat si modern.
Saptamana aceasta va avea loc cea de-a doua editie a UX Bucharest, prima conferinta de acest fel din Europa de Est, care se va desfasura in perioada 3-6 octombrie 2017, la Hotel Sheraton.
Mari emotii pentru Ramona Badescu. Maine seara, 2 martie, ea va urca pe scena Auditorium Parco Della Musica, Sala Petrassi din Roma, acolo unde timp de o ora si jumatate isi va juca spectacolul "Pasiune", pregatit special de vedeta cu ocazia implinirii a 40 de ani de cariera.
Chiar daca a purtat o tinuta sobra, un costum deux piece, Ramona a atras atentia asupra siluetei sale! Frumoasa vedeta a venit in tara special pentru a prezenta un eveniment la Bucuresti, si anume Simpozionul "Descopera Fascinanta Calabrie".
Astazi se implinesc 159 de ani de la Unirea Principatelor Romane. Mica Unire de la 1859 a fost primul pas important pe calea infaptuirii statului national unitar roman.
google-analytics.com